KIBRIS/LEFKOŞA Ama ben şehir şehir dolaşıyorum sabit bir yerim olursa oranın kazana cağından eminim çünkü nizip'e yerleşicem
Yazdırılabilir Görünüm
KIBRIS/LEFKOŞA Ama ben şehir şehir dolaşıyorum sabit bir yerim olursa oranın kazana cağından eminim çünkü nizip'e yerleşicem
yeditepe üzerine kurulmuş şehirlerin diyarı, aynı zamanda eziyetin çekildiği, suyunu içen pişman içmeyen pişman
TABİKİİİ İSTANBUL
Oktay kardeş resimde güzel NFK in şiiride güzel olmuş eline sağlık.osmanı görebiliyormusun duyan ve gören varsa haber versin.Ahmet KARADAĞ hariç çünkü o her zaman görüyor.selamlar
hşb memet hocam kusura bakma bıraz gec oldu ama temız oldu!!! yaa memet zamanımm yokk yoksaa sıte herseye ragmenn guzell sızın gıbı dostlar kazandıkca daha bı guzell oluyoo !!! yaa eskıı kadroo burdamıı? memet cunkuu hepsıı bırbırınden hos ınsanlardııı işallah en kısa zamandaa tekrar grş uzere hosca kalın dostca kalınn
ne yazik ki almanya
_Turkey-G.Antep in NİZİP...:)
kaan sen yazmıstın kardeş tekrar yazmana gerek yok çünkü yukarıdakı yere eklıyomda kımlerın nerelı oldugunu
sadece bu kadarmı uye war yaw
tabiki nizip
almanya ama nizipli
nizibe selamlar
şehitler diyarı gelibolu
hoş geldınız hepınızde
NİZPLİYİZ 40 YILDIR BAŞKENTTEYİZ
G.antep Ama Nizip Olmasini Isterdim
neyse abi saglık olsun belirli nedenlerden dolayı oradasınızdır saygılar
Üye haritasındaki hatalar düzeltildi. Kayıplar varsa kontrol edin lütfen.
Ben istanbulda yaşıyorum ama akrabalarımı çoğu nizipte herkese selamlar. Murat kısa
malasef istanbul
[sıze=4] .. [ı]nizip..[/ı][/sıze]
aşıklar diyarı parisden:)) galiba tek benim' parisde olan:??
Okul hatayın her sınırı her yerindeyim:D
yaşam yeri MALESEF NİZİP:(
Vatan 27
mekan 34
Nizip / İzmir
İzmir-Kemalpaşa-Ulucak
Kim Nerede ? haritamıza kendinizi eklerseniz, çevrenizdeki Niziplilerle daha kolay iletişim kurabilirsiniz.
adminim ben bir kaç defa bulundugum yeri haritaya eklemeye çalıştım ama yenkiniz olmayan bir alana girmek istiyorsunuz diye uyarı çıkıyor karşıma..
kimin fikriyse harika bi fikir bence:)
ADANALIYIK ama nizipden katılıyorum.
yeni üyelerimiz bulunmaktadır onlarında nereden katıldıklarını öğrenirsek ve o uye arkadaslarımız kendınlerı haritamıza eklerlerse seviniriz...
ben yapamadim yaa::((
bende almanya
tabiki nizip
ANKARA dan.......:)
Ankaradan..... Tüm Niziplilere slm
ankara keçiören'deyim şuanda 1.5ay sonra kısmetse adıyamana geçicem artık ankaradayım diyemiyecem ama antepli olduğum kadarada ankaralıyımda ayağımın birteki sürekli ankarad olcak çünkü eşim ankaralı
Nizip Haritası
haritamıza ekleyebilirsiniz buldugunuz yeri...
Nizip:25
İstanbul:18
Almanya:7
İzmir:6
Ankara:4
Gaziantep:3
Konya:2
Antalya:2
Kıbrıs:2
Mersin:1
Bursa:1
Van:1
Balıkesir:1
Niğde:1
Belçika:1
Kazakistan:1
Şanlıurfa:1
K.maraş:1
Rize:1
Adana:1
Malatya:1
Erzurum:1
Fransa:1
Hatay:1
Toplamda 80 kişi vardır...
Google Earth'de Nizip'i oldukça net görebiliyoruz artık. Ben yeni keşfettim. Belki son halini görmeyeniniz vardır.
Ben İstanbul Pendik...
abi sizide ekledim...
diğer arkadaşlarıda bekliyoruz hem buraya hemde haritamıza...