bu arada gecen hafta antepte bizim bi ustumuzde bulunan Gazi sporu 2-1 yendik... (ahh ümit kardes ahh antepte bu takıma neler yapıyorlar bir görsennn)
Yazdırılabilir Görünüm
bu arada gecen hafta antepte bizim bi ustumuzde bulunan Gazi sporu 2-1 yendik... (ahh ümit kardes ahh antepte bu takıma neler yapıyorlar bir görsennn)
Sevgili arkadaşlar; Bence milleti fazla galeyana getirmeseniz diyorum. Centilmenlik içerisinde bir maç olsun. Korkutmak, Nizipten çıkarmamak, intikam almak gibi sözler biz Niziplilere yakışacak sözler değil. iyi oynayan kazansın diyelim. Tezahuratımızı en iyi şekilde yapalım. Takımızı destekleyelim. Rakip takım taraftarlarını kışkırtmayalım. Bu bizim takımımız ve Nizipimiz için en iyi olanıdır diyorum. Saygılar sunuyorum.
ümit sanal arkadaşımıza katılıyorum bu kadar ateşli sözlere gerek yok
futol kardeşlik oyunudur.
başarılarının daim olmasını dilerim.
saygılar.
kurtuluş savaşımı var arkadaşlar çıkacagız sahaya macı alacagız başka yolu yok destek bızden goooolll nızıpspordan
olurmu yaw yapılanlar unutulmaz her ne kadarda antepli olsalarda bize saygi göstermeyene bizdende yokk tüm Nizipliler maça yumurta gönderelimde atin kafalarina :)))) ama bunlar sadece eglence olsun ve maçi alin ve bu onlara en büyük cevap olur gerçi onlari yapanlar anlamaz yaaa bu tür karşiliklardan :)))
BİZ NİZİP’ TE OTURURKEN ANTEP ADAMININ KEMİĞİNİ KIRSA İLİK YERİNE B.... ÇIKAR DERLERDİ .TABİKİ CENTİLMENLİK KARDEŞLİK İÇİNDE GEÇSİN AMA GÜCÜNÜZÜDE GÖSTERİN. FİZİKİ SAVAŞ DEĞİL PSİKOLOJİK SAVAŞ HANİ. M.KÜÇÜK
Edited by - ışıklı on 14.02.2007 12:08:45
İlk Yarıda Hakkımızın Yenildiği Liderliğimizin Alındığı Puanlarımızın Çalındığı Bu maçın rövanşını alırken herkes yanımızda olmalı Bence Onlara Bir Nizip Cehenemi yaşatalım arkadaşlar..Ölümüne Nizipspor..
HER YÖNÜYLE HAKLIYIZ BİZLER DAYAK YERKEN ONLAR SEFASINI SÜRÜRÜYORLARDI ŞİMDİ BİZE GELDİ O FIRSAT AYAGIMIZA GELEN KISMETİ GERİ ÇEVİRMEK İYİ OLMAZ AYNISINI BİZDE YAPALIM KI GÖRSÜNLER
BU GECE BARDAAAAAA...GÖNLÜM HOVARDAAAA...ÇALSIN SAZLARRR OYNASINNN KIZZZLARRRR..CUMARTESİ GÜNÜ KESİNLİKLE NİZP O STADA SIĞMAMALI DİE DÜŞÜNÜYORUM..HAYDİ NİZİPLİLER ŞAMPİYONLUK MAÇINA. NİZİP E AMATÖR KÜMEDE OLMAK YAKIŞMIYOR..3, LİGE MUTLAKA ÇIKMALIYIZ..İŞ ADAMLARININ DESTEĞİNİ BEKLİYORUZZ..
Takımı desteklemek tabiki gerekli ama kavga ve benzeri eylemleri tasvip etmek mümkün değil. Onlar **********lik yaptı diye bizlerinde aynı şeyleri yapmamız kabul edilemez. Bence takımdaki arkadaşlar efendice çıkıp oynasınlar ve intikam gayeleri varsa bunu sadece oyunlarına yansıtsınlar. Gençlik yıllarımızda bizlerde bazı hatalar yaptık, hatta hiç unutmam tel örgülerden atlayıp hakeme saldırmıştım :) tabi yanlış bir hareketti, şimdi olsa yapmazdım. Bence sizlerde konsantrazyonunuzu bozmadan sadece oynunuza motive olun aksi takdirde takım ruhu bozulur ve yenilgi kaçınılmaz olur.
Maça gelmeye çalışacağım, gelirken mutlaka birkaç kişiyide sürükler getiririm :)
Haydi hayırlısı
haber neden ana sayfadan kaldırıldı ogrenebilirmiyim?.
sezon basında kotu antrenor secımı ve klüp baskanının ınadı yuzunden nızıpsporun bır yılı hem sonuc acısından hemde maddı acıdan bosa harcanan bır yıl gectı. nızıpspor MUSTAFA ALTINBAŞ gıbı degerlı bır antrenorü malesef kullanamadı. ıkı haftada bır hoca degıstırdı ama basarı gelmedı. uzulerek soylemek ıstıyorum ama bu yonetıcı zıhnıyetı ıle basarı gelmez. takımımızı nızıbın ıcınden nızıbın evlatlarından olusturmalıyız. bu hafta sehıtkamıl macında takımın resmen satıldıgını gorduk. dısarıdan gelen sporcu arkadaslar napolyonun paralı askerleri gibiruhsuz. futbolcu dedıgın bırazda mıllıyetcı bır ruhla sahada mucadele etmelı....İLGİLİLERE DUYRULUR......................
MAÇIN SKORUNU DA YAZIN VARSA RESİMLERİNİDE ATIN DA BİLELİM NE OLMUŞ..
Netice itibari ile amacımıza ulaşamadık. Problem nerde ise yönetici arkadaşlar ve bu işe gönül verenler maksada ulaşmak için gereken çabayı ve desteği verecekler. Nizip futbol açısından hakettiği yerde değildir. Çok büyük bir potansiyelimiz var ve bu işe canı gönülden destek olan arkadaşlarımız olduktan sonra başarı er yada geç gelecektir. Hiç kimse bir işi kötü olsun diye yapmaz niyet hayır ama akıbet husran olursa nerde hata yaptık diye karamsarlığa kapılmadan atılacak adımların hesabını daha titizlilikle yapmalı ve ümitli olmalıyız.
İnanıyorum ki gelecek yıllarda çok güzel başarılar gelecektir.
Nizipliyim olene kadar acemiliyim var olana kadarmehmet ali yasar
slm ben koyu bır nızıp sporluyum ve istanbulun sayılı kulublerınde futbol oynuyorm ve nızıbe donup oralarda oynamak ıstıyorm bunu ıcın yardımcı olursanız sevınırm.oynadm kulubler galasaray,istanbul,sıvasspor,karagumrük,ve cok sayıda amator takımlarla oynadm şimdi de nızıp ıcın faydalı olmk ısterım sakıp gul 05353273592 benmm ne kadar nızıp sporlu oldumu anlamış sınızdır cunku ben boş işlerle ugraşmamm
Nizipsporrum...senısevıyorum...senısevenıde sevıyorum ama..senı bızdencok sevenı asla....
nızıp sporuma amator deyıl profosyonel lıg yakışır bu amatorlıge layık gorenler yanılmasınlar bu takım yerı burası deyıl ve rakıplerımız onlar kendılerını bır gormesınler burda emanetcı bır takım var bu lıgden gıdıcek başka yolu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Nizip sporun puan durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim..fikstürü bilmek istiyoruz.sevgi ve saygılarımla
slm neden puan durumunu goremıyorz bunun ıcın yardımcı olun bızler istanbuldan nızıp sporumuzu takıp etmek ıstoyrzz
slm ben istanbuldan proofosyonel bır futbolcuyumm ve koyu bır nızıp sporluyum ve galasaray , istanbul spor,sıvasspor,karagumruk,bagcılarspor,ve cok sayıda amatör kulublerde top oynadm şimdi nızıbe gelıp top oynamakk ıstıyormm yetkılılerle koşmkk ve dıyaloga gecmek ısterım sakıp gul 05353273592 bu takımın yarı profosyonel lıg dırr benn buna ınannıyormm hadı nızıp lıler macaa.....
Nizip spora her zaman başarılar dilerim daha güzel oynamasını allah tan niyaz
ederim
slm ben bır nızıplı olarak gunluk bakuyorm ama hıc kımsenn ılgı gostermedını goruyorm ben şuan istanbul dayım nızıplılerle burdan goruşmk sj laşmk ısterdmm neden ılgı yok
sakıp kardas futbolu yonetıcıler bıtırdı. taklımı dısa bagımlı yaparak gununu kurtarma derdıne dustuler ama altyapısı olmayan takımın devamlılıgı oplmayacagını sende iiii bilirsin. NİZİP DISINDAN OLSUN TOPA VURMAYI BILSIN YETER TRANSFER YAPMALARI ICIN. MEMLEKETIN COCUKLARI TINERCI MI OLUYOR, BALYCI Mİ OLUYOR ONEMLI DEGIL..
HAAA BIR DE SAKIP KARDAS BENI TANIDIN MI? KUCUKKEN STADIN YANINDAKI TOPRAK SAHADA COLASINA COK MAC YAPMISTIK. AMA ARTIK GELSEN BILE MAC YAPABILECEGİMİZ BIR TOPRAK SAHAMIZ BILE YOK. BIZIM GOLLER ATTIGIMIZ O SAHA NE ACI KI PARK OLDU. SELAMLAR..............................
slm kardeşmm ya ben senı merkk ettımm senınle tanşmk ısterdmm,ben şuan ist bulda alt yapı hocalıgı yapıyormm ve ınann cok başarılımm ve gs ye cok futbolcu verdmm ısterm kı nızıpten yeteneklı cocukları alıp burda profosynl takmlara kazandırmk ısterım. ve bunun ıcın bır proje hazırlıyormm .
benmm msn nem jose_mourinho11@hotmail.com
sakıp kardes bende B lısans futbol antrenorüyüm bende yıldırımspor A genc takımını calıstırıyorum valla bende senın gıbı memleket sevdalısıyım hersey nızıp genclıgı ıcın......................
.
Nizip spora olan desteginizden ötürü teşekkür etmeyi borc biliyorum.bir Nizipli olarak.takımımızı 3.ligde görmek istiyoruz.ama daha önce taraftar destegini bir büyügümüz aracılıgı ile toplamalıyız.sevgi ve saygılarımla.
yaa ben anlamıyormm bu kadar nızıp te gencler var neden bu takın alt yapısı yok bıran once calışmalar olmassa bu takım 3,lıg agrıdagın arkasıında gorur .
burdan nızıp sporlu yonetıcılere seslenıyormm koskoca bır nızıpte şampıyonluga takım kuramıyosanız sorun sızde dır bız istanbulda kucuk bır mahellede turkı şampıyonasına takım yapıyorzz nedemk ıstedıyımı anlamış sınızdrr şu taşın altına elınızı atın artkk.
slm ben bu takımın 3,lıge cıkacana ınan mıyormm
dıyceksınız sen nasıl nızıplısnn ben şoyle bı nızıplıyımm ben istanbulda alt yapı calıştırıyormm bır takımn alt yapısından futbolcu cıkmassa o takım ılerleyemezz
ilgi yokk ilgii gencler nerdesınızz nızıplıyım dıye gezenler ayıp oluyo
sana sonuna kadar katiliyorum, hatta Nizipspor için bi sayfamiz bile var. bi arkadas kaynak konusunda söz vermisti oda bizi yarim birakinca o sayfada öksüz kaldi.
.
hersey Nizip için http://www.Nizip.com/themes/Nizip_kiwi/icons/icon_go_up[/IMG] .
YASAR KARDES GUZEL SOYLUYOSUN DA..YONETICI ARKADASLAR NIZIP Lİ GENCLERE SAHIP CIKMIYOR GENCLER NE YAPSIN ? TAKIMDA OYNAYANLARIN COGU NIZIP DISINDAN GELEN ARKADASLARDAN OLUSUYOR.NIZIP LI YETENEKLI GENCLER BIRER BIRER KAYBOLUYOR. BUNUN YANINDA ANTRENMAN SAHASI YOK. NIZIPSPORU YONETENLER GUNU KURTARMANIN PESINDE GELECEGE YATIRIM YOK. BU SEZONTAKIMIN BASINA 3 TANE ANTRENOR GELDI 3 Ü DE ANTEPLİ... NIZIBIN GENCLERI KIMIN UMRUNDA......
Nizipspor icin bir yerden başlamalıyız maddi sorunları halletmeliyiz nizp belediyesi ve Nizipli iş adamları göreve Nizipli gençlere imkan tanıyalım Nizipte spora canlılık getirelim