hmmmm sen bizi öldürecekmisin hiç orayı görmedim ben yok aman istemez sizin köftenizi siz kendiniz yiyin :)
Yazdırılabilir Görünüm
hmmmm sen bizi öldürecekmisin hiç orayı görmedim ben yok aman istemez sizin köftenizi siz kendiniz yiyin :)
ya ne öldurmesı mehmet salatayı bız yapalım demıs bende dedım kı nıye zehırlermıyız dedım korkmayın sıze bısey yapmayız:9
iyi ozaman simdiden acıktım ben yaw hadiyin yapında yiyelim :p
tamam da mıksam yaza anlastık hem sınavda gecsın dedık kımsenın sınav stresı olmaz yanı hem ne kaldı yaza kı:)
demi canım YAZA ne kaldı kiiii 7 aycık bişe varrrrr........KÜFTE BENDENNNN HAAAAAA
evet senden fevzı salata lar pastalar da bız kızlardan tamam mı?
tamam dır yemeside benden dir :D
TEMAMMMM ANLAŞILDIIII :) :) :)
ama bak SÖZ de kalmasınnnn
aynen fevzi sana katılıyorum unutmayın haaaa
yer sıkıntısı ÇEKMEYİZ hele daha da KAYNAŞALIM tlf noları falan alırız birbirimizin sonradan da KARDEŞLİK YEMEĞİ OLURRRRRR
evet ya guzel olur cıdden bende nızıpe gıttgımde sıkılıyodum hep oley yasasın :)
hergün osmanlıdayız o zaman köfteyide orada yogururuz resim felan da cekeriz
hemde osmanlı parkında
yaff OSAMANLI OLMAZZZZ
bizim ev ne güneee DURİYYYYYYYYYYY :) :) :)
bizim evde de RESİM ÇEKERİKKKK
ne köfteymiş beeeeeeeeeeee muhabbeti bitmek bilmedi bir türlü :) :) :)
Valla Ben Yagli Kofteyi Tercih Ederim Herr Gun Olsun Hergun Yerim Vallahi Yagli Kofte :)
Ellerinize ve emeğinize sağlık.Sizde bunu yediğim zaman bayıldığımı biliyorsunuz,anlatmama gerek yok,birdaha yaptığınızda benide unutmayın sakın haaaaa
incilay sen hiç merak etme unutmayız yakında seni nüfüsumuzada alacağız.bizden sana sevgiler
nüfusunuza alırsanız sewinirim.Bende evin büyük kızı olurum :)
off canım çekti be olsada yesek :D
şahin sen yogurmaya başla ben geliyom :D:D
Mercimekli köfteyi artık herkes yapabiliyor ama şu pancar ekşisini neredeyse unutacağız, başağın tarifini vereceğim bizimkilere yapsınlar, mercimekli köftenin yanında iyi gider.
müslüm abi bugün bizim menüde mercimekli köfte vardı.yinede bizim yöremizin köftesi daha güzel oluyor.buradakiler mercimekli köfteyi salçasız ve kimyonlu yapıyorlar.bence hiç güzel olmuyor.
sizin oradakiler ; agzinin tadini bilseler burunlarinin yanina bakkal dükkani acarlar abisi :))
iyi oldu bu konuyu güncellemen :)) sagolasin
mercimekli köftenin tadı kışın çıkar,başakcığımın anneside buralarda olduğu için bizi o tatdan mahrum bırakmaz,onun iki eline iki kahve vereyim kendilerine sonsuz teşekkür ederim.Allah sofrasından Halil İbrahim bereketini eksik etmesin inşallah.
Hala yiyemedik mecmekli köfte ve pancar eşkisini.
Yahu öğlen öğlen ağzımız suyu aktı ha.
Mahmut yenge yapabilirmi pancar eşkisini, yapabilirse gelirken getirsene.
Allah gennin canını alsın.Benim hanım yapmaz da yemez de.
pancar eşkisi ben yapayım en iyisi
Nerden aklıma düştü bilmiyorum acaip canım çekti.
aynen
Valla olsa bir amadan yerdik şimdi...
Çamur gibi ayran kamçı gibi soğan ohhhhh.
Def gibide lahmacun olsaydı diyorsunuz.Selamlar