Seni görmek dahada güzel.
Yazdırılabilir Görünüm
tşkler orhan abi bayramın mubarek olsun
Sağol Hakancım sizinde...
Orhan Bey Teşekkürler Efendimmmmm Paylaşimlariniz Içinnnn
bu kıraçgülü köyünü çıkaramadım hangi tarafa düşer eski adı ne abi ??
Orhan bey seni yeniden aramızda görmekten mutlu olduğumuzu belirtip, Validenize de Yüce Rabbimden Rahmet, Merhamet dileriz.
Resimlerde yaptığın bazı düzeltmelerden birisine de ben montajla düzeltme yaptım, bakalım beğenecekmisin.
Bu arada emeklerin için şükranlarımı sunarım, yine bizleri ihya etmişsin.
![]()
Montajladığım yer sağ alt köşedeki beyaz görüntü.
Eyvallah Mustafa'm, sizlerin yaptıklarının arasında lafı bile olmaz.
mehmet daşlkılçı selamlar benım köylülerım sizlerele gurur duyuyorum güzellım köyümüzü ne hale getırdınız çok büyük iş başardınız başta köy heyetıne sayğılarımı sunarım bunlar olmasa imkansızdı köyümüz buhale gelmezdı çok büyük başarı bıravo sizlere eserinizle gurur duyabilirsiniz
merhaba elerinize saglik guzel bir basari nizip com sitesine guzellik kattiniz tessekur ediyorum sizden bir ricam nizip in mahallerini ve firat mahallesininde fotograflarini da cekip kaydedermisiniz sari evlerin yanini insallah kaydedsiniz iyi gunler gurbetci saygilar
Ya inan tam aklımdan geçiyordu,siz yazmışsınız. Böyle bir çalışmam var. Çok yakında inşallah
ben nizip te yasamiyorum ve memleketimin ozlemi hep icimde ben firat mahallesinde buyudugum icin ozellikle orasi olsun anlayisiniz icin cok tesekkur ederim orhan abicim fransa dan sevgiler nizip com sitesine