belediye nin özverili ve çok başarılı çalışmalarını ,taktir ile karşılıyorum.
Yazdırılabilir Görünüm
belediye nin özverili ve çok başarılı çalışmalarını ,taktir ile karşılıyorum.
belediyenin yaptığı güzel ve yerinde yapılan çalışmaları ben de takdirle karşılıyorum arkadaşlar. ancak siz belediyeyi yaptığı bozuk yolları eleştirdiğim için görüyorum kiçok kızdınız. artık kıymetli belediyenizi eleştirmem siz isterseniz. selamlar.
ne alaka efendim,yanlışlar söylenmese doğruyu nasıl bulacağız.tabi ki,mühlefet te olacak..
bu arada meydana gelen aksaklıklarıda tabi ki,belirtmek lazım.
şimdi kıymetli belediye başkanımız sayın h.fevzi akdoğan bey veya yol çalışmasından sorumlu yetkili müdürümüz tartışmamızı duyup şöyle diyorlarmış. ne oluyor beyler ,gerçekten yeni yapılan yollar bozuldu. bu yanlışları biz de tespit ettik ,düzelteceğiz derse eleştiriye kızan bazı arkadaşların yüzlerini görmek isterim.arkadaşlar, eleştiri gelişmenin başıdır.yoksa ben örnek belediyecilik sergileyen Nizip belediyesini en az sizler kadar takdir etmekteyim. dışarıdan şehir dışından gelen misafirlerime belediyemizin yaptığı çalışmaları anlatıp gösteriyorum.başka bildiğim illere gittiğimde de anlatıyorum.mizip belediyesi diğer bazı illerin belediyelerinden de güzel çalışıyor. ancak özeleştiri yapmazsak gelişme olmaz.sayın aksoy ve bazı arkadaşlar beni anladılar. teşekkürler.
biz bazı toplantılarda ,başkana karşı bir çok yapılan çalışmanın ve yapılması gerekenleri ,açık yürekllilikle söylüyoruz.hatta bazen de yapılan yanlışlıkları da ,direk men belirtiyoruz.başkan bu tür konuşmaları severek dinliyor,daha sonra ortaya çıkan sonuca göre doğru olanı9n yapılması için,fikir birliğine gidiliyor.
önemli olan bir konuyu belirtmekten yarar görüyorum,sevgili belediye başkanımız AKDOĞAN nın bir sözü var,eğer yanlışımızı görüpte ,söylemeyenlerin,vebalımız onun boyuna olsun diye ,hep söyler,
eeeeeeeeee,daha biz söylemeyek te kim söylesin...konuşan insandan zarar gelmez.
kim memleket için bir faydalı bir taş koyuyorsa allah ondan razı olsun ayrıca seviyeli eleştirilmekte yarar vardır çünkü doğru böyle bulunur
başkanımız hakkını veri.Birecik başkanıda Allah için çok ii.
Selam, Anladıgım kadarıyla bu sitede baya bld. baskanı taraftarı var, tamam baya şeyler yapmış eyvallah. Ama o kadar yanlış var ki, sanayiye gidenler bilir yagmur yagınca koprunun öncesi adeta yapay bir göl oluyor, mesela saraç yokusu o kadar çukur var ki arazi aracı kullanmak lazım.
Tamam baskan sizin akrabanız işvereniniz ya da sempatizanı oldugunuz biri olabilir ama olaylara objektif bakmak lazım, kurtulun at gözlüklerinizden.
E-90 karayolu Nizip girişi gerçekten içller acısı durumda. Düzenlenip Nizip’e yakışır hale getirilirse daha Nizip’in vizyonu açısından güzel olacağı kanaatindeyim. Saygılar..
Nizipsevdalisi sen bir at gözlügünü cikarda tek karsiya bakma, etrafina bak, neler degismis.
İlçemizde elbette değişen çok şey vardır, ve de daha değişecek olan birçok şey vardır,
mevcut olan bazı aksaklıklar için, yapılan güzel şeyleri görmezsek yiğidiöldürmüş fakat hakkını vermemiş oluruz.
elbette halen ilçemizde yapılması gereken bir çok şeyler vardır, ama kimseninde elinde sihirli değnek olmadığına göre, bu tür şeyler içinde zamana gerek vardır.zamanla herşeyin olacağı kanısındayız.
sonuçta kazanan ve kalkınanNizip olacaktır.İlçemiz için, başkanımıza ve de emeği geçenlere teşekkürler, Allah razı olsun.
alıntı:
"quote" derman27 demişki:
Nizipsevdalisi sen bir at gözlügünü cikarda tek karsiya bakma, etrafina bak, neler degismis.
Hiç polemiğe giresim yok ama "tamam baya şeyler yapmış eyvallah" yazmıştım daha önce .... Okudugunu anlayamanlar için galiba bikaç kez tekrarlamak gerekiyor. Olsun sorun değil.
Merhabalar,
Yazılanları okudum ve görülen o ki, bu başlığa yazanlar da tıpkı Nizip halkı gibi. Yani toplum neyse o bakış buraya da yansımış. Bazı üyeler olaya eleştirel yaklaşırken bazıları da belediyeye tam not vermiş. Bu işlerle uğraşan herkes bilir ki, belediyecilikte asla ama asla halkın %100 ’ü memnun olmaz:) Mesela diyelim belediye bir kaldırım yapar, o kaldırımda yürüyenler çok beğenebilir ama araçlarıyla o kaldırımın kenarına park edenler araçlarının kapılarını açamazlarsa kaldırımlar yüksek oldu diye eleştirirler. Bu gayet doğaldır ve sadece belediyecilik için değil, her türlü iş için gereklidir. İnsanlar karşıt görüşlere tahammül edemezlerse hep yerlerinde sayarlar netekim karşıt görüştekilerin söylediklerini kulak ardı etmezseniz gelişirsiniz. Demokrasi toplumları hep böyle gelişmiştir ve bir tahammül anlayışı hakimdir.
Benim de değinmek istediğim bir nokta var. Bakın, elbette Nizip için parklar önemli, bahçeler önemli. Eskinin yeşil Nizip ’ine tekrar kavuşmalıyız ve bunun için elbette belediye bütçesinden pay ayrılarak yatırımlar yapılmalı. Ancak hakkaten beni hayrete düşüren ve merak ettiğim bir nokta var. Belediyemiz Zeugma konusunda neler yapıyor? Bu konuda bilgisi olan biri beni bilgilendirirse sevinirim. Mesela otoban girişi neden (bu belediyeyle ilgili değil aslında ama müdahil olunabilirdi belki) Nizip ’in doğu kısmında? Neden E-90 ’daki Zeugma tabelası hala Nizip ’in doğu girişinde?
Diyelim Zeugma ’yı görmek için gelen bir turistsiniz.. Naparsınız? Önce Gaziantep ’e gelirsiniz. Sonra Nizip ’e geçersiniz. Bir turist otobüsündesiniz ya da özel araçla geliyorsunuz. E-90 ’ı kullanırsanız Nizip ’e hiç uğramıyorsunuz, içinden geçmiyorsunuz, etrafını dolaşıp Zeugma ’ya gidiyorsunuz çünkü tabela ta en son girişte Zeugma yönünü gösteriyor. Oysa yapılması gereken, Nizip ’in aşağı girişine o oku koyup, ziyaretçilerin Nizip içerisinden geçerek Zeugma ’ya gidişini sağlamaktır. Gelen vatandaş 1 kilo fıstık alsa çarşıdan, bir şişe su satın alıp içse kardır. Keza şimdi otobandan gelen tursit de Nizip ’e uğramayacak çünkü otobandan çıkıp direkt sola dönerek Zeugma ’ya gidecek.
Bakın, iş icabı sürekli olarak Türkiye ’nin çeşitli yerlerinden ve yurt dışından insanlarla görüşüyorum. Zeugma genel tahmin edilenden çok çok çoook daha biliniyor artık. Bu Nizip için bir altın yumurtlayan tavuk olabilir ama biz sanıyorum elimizdekinin değerini bilmiyoruz. Ne yazık ki kimse Zeugma ’dan çıkan eserlere sahip çıkmadı ve mozaikler Gaziantep ’e taşındı. Şimdi gelen turistin aslında Zeugma ’ya gelmesine bile gerek kalmadı ama işte Gaziantep müzesini görenler, bir de yerini görmek için yine de geliyorlar Zeugma ’ya ve gelmeye de devam edecekler. Yeni buluntular çıktıkça bu değer daha da artacak. Şimdi duyduğuma göre Gaziantep belediyesi eski fuar alanının tümünü kapalı alan haline getirip dev bir müze yapmayı planlıyor. Yani görünen o ki, ileride çıkarılacak eserlerin de Gaziantep ’e taşınması için alt yapı hazırlanıyor. Biz de oturduğumuz yerden sadece bakıyoruz.
Zeugma ’nın uzun vadede Nizip ’ e sağlayacağı katkı ile belki 50 tane park daha yapabiliriz. Yeter ki fırsatı kaçırmayalım.
Saygılar.
Hala bekliyoruz...
Orhan bey Selamlar;
Herhalde yoğunluktandır buralara pek uğrayamıyorsun bir gelişme olmadı mı acaba
suya çizik çizmiyoruzdur umarım
saygılarımla;
:) :) :) :) 6 ay olmuşş hala dikilmedimi...umarım ölüm lu kaza sonra sı tabe la lar dikilmezz....