haklýsýn kardes
Yazdýrýlabilir Görünüm
haklýsýn kardes
evet yýlmaz kardeþim benim kimse ile þahsi bir sorunum yok ama eðer ortaya bir konu atýlýyorsa;
1-bunun arkasýna düþeceksin
2-onu savunacaksýn
3-o konuda yapýlan bütün tezleri savunacaksýn
4-neyi hangi sebepten istediðini bileceksin
5-istediðin þeyler hakkýnda yorum geldiyse mantýklý açýklamalarýný yapacaksýn....
þimdi ben bir tez öne sürdüm ama kesinlikle o demedim olmayabilir de dedim...devrim72=evrenezici dememdeki nedeni de yazmýþtým sadece bir tahmin idi neyse diðer konu için diðer yerde yazayým...
Tabiki konu bütünlüðü önemli benimde dediðim gibi herkes tezini savunucaktýr senin hatan bu bir tez deðil varsayýmdýr çünkü tezlerin haklý sebepleri vardýr sen bunu tez olarak adlandýrdýðýn için senden sebep isteniyor herkes sonuna kadar açtýðý konuyu savunacaktýr
o þuan edip akbayramla meþgul :)
bu nedir ister iki nik ile katýlýr ister üç nik ile ama nikini sölemesi lazým ama tartýsmaya gerek yok kimse kafasýna takmasýn
yok miksam kardesim benim 2 nickim olsa söylerim adam tez sunuyor sonra varsayým diyo
neyse bu konularý boþver önünüze bakýn güzel konular açmaya güzel yorumlar yapmayý böyle asýlsýz konulara cevap vermeyiniz ozaman olumlu gördügünüz mesajlara teþekkür edin olumsuz gördügüüz mesajlarý tepkinizi koyun ve geri çekilin polemige girmeye gerek yok admin saolsun ondan öðrendim
Sen benim demek istediðimi anlamadýn kardeþ yine yýn hatayý yapýyorsun bunu tez olarak adlandýrma
peki yýlmaz kardeþ öyle olsun tez demeyelim o zaman...
hipotez diyelim...
arkadaslar hepimiz türküz hepimiz Nizipliyiz :)
Kardeþ seninki sadece varsayým
ben yeni geldim ama kalbim hep sizinle idi ben yokken birbirinizi yiyeceksiniz neredeyse biraz kavgadan tartýsmadan uzak durun çýkýn biraz dýsarýya gezin dolaþýn güzel arkadaslýklar kurun birbirinizi sevin sayýn herkese hoþgörü ve saygý gösterin yaw iþte birbirinizi sevin ha Nizipliyiktamayorum seviktamayorum
................:)