BEN turizmden hala bir ses yok.
Yazdırılabilir Görünüm
BEN turizmden hala bir ses yok.
Son yaptığım yolculuk tarih 04,09,2009 18,30 ekspres Nizip arabası,
![]()
![]()
Çok önemli olan bir hizmet kulaklıklı müzik tertibatları asla çalıştırılmıyor, sorduğumda kulaklıkların çalındığı yönündeydi, o kulaklıklar taş çatlasa 15TL dir, burada tüm yolcular hırsız yerine konuyor, aslında iş çıkacak o yüzden vermiyorler bu kulaklıkları, şimdi kim dağıtacak toplayacak bunları.
![]()
Yola çıkıyoruz,
Telefon görüşmesi yapan kaptanımız, allahı var çok fazla konuşmadı telefonla, diğer şoförlerin kulağından telefon düşmüyor,
![]()
Aracın kırık camına dikkatinizi çekerim,
![]()
ve sigara otobüsün personeli sürekli sigara içtiler ve asla camı açmadılar, arabanın havalandırması iyi olmasaydı inanın dumandan boğulurduk,
![]()
Bu arada resim çekemedim makinanın pili bitti ama size anlatayım, araç 18,30 da otogardan 19,30 da haremden kalktı yani daha iftar olmadı, ben iftar için bir yerde dururuz ümidiyle bekledim ama asla durmadılar yolculara sadece su dağıttılar ve millet aç kaldı, araç saat 24,00 sıralarında Bolu Köröğlu tesislerine geldi yapılan anos 15 dakika bu sürede yemek yemek çok zor, ama yinede herkes yemeklerini aldı tam oturacağız bir anos aracınız hareket halinde yerlerinizi alın, 10 dk olmadı millet sessizce yemeklerini masada bıraktı ve araca bindik meğer kaptan oradaki çaycıyla tartışmış ve toplayın yolcuyu yola çıkıyoruz demiş yine kaldık aç.
Aksaray daki dinlenme tesislerine kadar kimseye yiyecek bir kek bile dağıtmadılar, saat 03-04 sıralarında yemek yiyebildik oda çok kazıktı bir çorba 3.5 TL ama mecbur yedik.
![]()
Gaziantep otogarına geldiğimizde bizi araçtan indirdiler arkadaki arac gidecekmiş Nizip'e bekledik mecbur kuzuyuz ya biz, gelen setra da ben gitmiyorum işim var demezmi, o araçtaki yolcularıda indirdiler, millet perişan vaziyette bekliyor,
![]()
Artık ben isyan ettim böyle saçmalık olurmu dedim arkadan gelen araç daha Osmaniyede en az bir saat sürer dedim ve yazıhanelerinde bulunan müdür beyle tartıştım adı sanırım Mehmet bey'di adamın birşeyden haberi yok ilgilendi ve bize yıkamadaki başka bir araçla Nizip'e götürdüler ama tam 1.5 saat Gaziantepte bekledik.
BEN yetkililerine eğer Nizipli size proplem oluyorsa gitmeyin biz başımızın çaresine bakarız dedim, kimse cevap vermedi.
bunlar artık ben truzim için olağan durumlar 1 saatte beklersin 2 saatte beklersin yolcunun konuşmaya hakkı yoktur...
en iyisi müslüm ammi gel sen bir firma kur hem sen bu dertten kurtul hemde bütün nizipliler...
Bizden geçti artık, bu konuya gençlerin el atması lazım, aslında bu konu çok enteresandır, biri çıkıp alsa 2 otobüs direk olarak Nizip,İstanbul çalışsa inanın çok güzel iş yapar, günde Nizip'ten 35-40 kişi İstanbula gidip gelmezmi, bence gelirde gider de, günde bir sefer İstanbuldan bir seferde Nizip'ten koyacaksın, ekspres olarak 14 saatte gider, herkeste memnun kalır bu hizmetten.
Hadi yokmu bu işe yatırım yapacak biri.
İnsanları memnun etmek çok zordur o yüzden bu işi yapacaksan çok geniş olacaksın her şeye eyivallah edeceksin, adam 60TL verince 1 trilyonluk aracın sahibi oluyor ne isterse yapmak zorundasın, ben artık bunları kaldıramıyorum, ama yapacak olana danışmanlık yaparım.