tanımazdım ama saygılar allah ramet etsin nizip in bir tarihi daha vefat ettiği için üzüldüm hiç birşey eskisi gibi olmuyor
Yazdırılabilir Görünüm
tanımazdım ama saygılar allah ramet etsin nizip in bir tarihi daha vefat ettiği için üzüldüm hiç birşey eskisi gibi olmuyor
allah rahmet eylesin
Inne lillahi ve inne ileyhi raciun...şüphesiz allahtan geldik ona geri döneceğiz...tüm ölmüşlerimize allahtan rahmet diliyorum..mekanları cennet olsun...amin...
![]()
Nizip’te 45 yıl boyunca nohut satan 85 yaşındaki nohutçu Mehmet olarak bilinen Mehmet Taşçı’yı kaybettik. Nizip İlçesi Kocatepe nüfusuna kayıtlı nohutçu Mehmet Amca Niziplilere tam 45 yıl boyunca nohut sattı. Temizliği, düzeni ve nohut dürümündeki o eşsiz tadıyla bilinen Nohutçu Mehmet Taşçı, uzun süredir rahatsızlığından dolayı tedavi görüyordu. 1 kız 3 erkek, 4 çocuk babası olan Nohutçu Mehmet son zamanlarını ise kızının evinde geçirdi. Nizip’te 7’den 77’ye nohut satan Mehmet Taşçı Nizipliler tarafından oldukça seviliyordu. Nizip’e nohut alanında yıllarca hizmet veren nohutçu Mehmet Taşçı’ya Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Devamı İçin Tıklayınız...
allah rahmet eylesin mekanı cennet topragı bol olsun..
Mekanı Cennet Olsun.
Allah rahmet eylesin
Sayın alı bey
nohutcu mehmet amcamızın vefatını uzuntu duymus bulunamktayım
basınız sagolsun allah rahmet eyelesın
mekanı cennet olsun
mehemt amcaıle guzel hatıralarımız var
mehemt amca bedesten cayında ısten sonra gelir elinde
tercuamn gazetesı sonuna kadar ıkur ıyı bır memleketı seven
ıyı bir sıyasetcıdır.
Tatlıcı huseyın amcanın yanında tatlı dondurma ekmekle bereber
durum yapardı
ramazan da cuz surmede elınde kuran herzaman sıhlar camıde yerını alır
pur dıkkatle takıp ederdı
genclere herzaman guvenırdı ıyıbır mahalleli amcamız idi
allaha rahmet eylesın dostların ve sevgılerın yanına gıtmiştır
baba dostu kahvecı hacı ahmetın oglu
ahmet kılıckıran
Sayın sahın gumus (saban bey )merhaba
ahmet kılıckıran
ahmetservet @aymerkez.net
allah rahmet etsin
Allah rahmet etsin. Çocukluğumuzun unutulmaz anıları arasında en güzel yerini almış birisi...Kendisini unutmayacağız.
Allah rahmet eylesin. Mekanı CENNET olsun. Beni çocukluğuma götürdü. Sabahları nohut dürümünü çerkezin fırınının önünde duran Mehmet amcadan alırdık. ÖYLE DEĞİLMİ OSMAN (FELSEFE)
Allah Rahmeti ile yargılasın.
Mekanı cennet olsun.
vay be çocukluk dönemimizin en temiz ve en leziz nohut durumcüsü mamet ammi allah mekanını cennet eylesin yakınlarına sabır versin