Kahvaltıya çok değerli Nizipliler katıldı ama hepsinin isimlerini bilmiyorum, birçok avukat ve doktor geldi ama isimlerini alamadım, bilen varsa yazsın, benide bağışlasınlar.
Yazdırılabilir Görünüm
Kahvaltıya çok değerli Nizipliler katıldı ama hepsinin isimlerini bilmiyorum, birçok avukat ve doktor geldi ama isimlerini alamadım, bilen varsa yazsın, benide bağışlasınlar.
müslüm abi ben sonradan geldim hido ve sen dernegin önüne kap kurmuştunuz
Müslüm abi paylaşımın için çok teşekkürler. Birkaç defadır resimleri inceliyor ve tanıdıkları çözmeye çalışıyorum. Herkese selamlar
Bu resim aslında bir kartpostal, Sayın Hocamız Yrd.Doç.Dr.Abdulkadir Tekin'in Abd Başkanı geldiğinde çektirdiği bir resim, resmin altında aynen şunları yazıyor.
ABD devlet Başkanı Aga Hüseyin Barack Obama ile Türkiye ve Dünya Barak Türkmenler Birliği Lideri YRD.Doc.Dr.Abdulkadir Tekin'in İst.Conrad Oteli'nin Şeref salonunda Barak Türkmenlerinin özgeçmişi ve tarihi hakkında görüşme esnansında.
Diye yazıyor. aslında bu konuda ayrı bir başlık açmak lazım ama o kadar fazla döküman verdiki hocam bana, çoğuda Osmanlıca bunları nasıl atacağım siteye onu düşünüyorum.
Aslında daha geniş bilgiyi hocamın kendi internet sitesinden öğrenmek mümkün.
www.abdulkadirtekin.com
admin bey geçen cumayı leylek camide beraber eda ettik ben geciktim sen çıktın görüşemedik
Güzel bir organisazyon; İstanbul'daki hemşehrilerimiz için.
Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Mustafa inşallah sizleride birgün bekliyoruz.
Müslüm bey kardeşim ellerine saglık güzel bir çalışma ancak dışardaki kardeşlerimizden nizip coma katkı ve katılım bekliyoruz,malesef çok uzak duruyorlar en azuından kendilerini tanıtsalar necati beyden en son 20 sene önce görüşmüştük.Teşekkürler tekrar.Selamlar
Fatih aslında kimsenin uzak durduğu yok, sadece biraz ilgi lazım bu işlere, ben biraz işin içine girince inanın çok şaşırıyorum, aslında istanbulda sırtımız yere gelmez, o kadar kariyerli insanlarımız varki önemli olan bunları bulup çıkarmak, mesela Tekirdağ Vali muavini M.Ali Cevher isminde bir hemşerimizmiş.
çok güzel bir gün olmuş valla
Sevgili ali abi ben bülent hatay dan valla abi ihtiyarlamışsın ama beyaz saçda yakışmış sana sevgilerimle yeğenin bülent sarıdağ saygılarımla tüm nizip lilere selam olsun
Evet.. dedim ve demeye de devam edeceğim... Aç kaldım işte var mı diyeceğiniz!..
Bir dahaki sefere ekmek hölbesini yanıma verin, kazanın başına oturtun.. 2 sürahi ayran, yarım kilo yeşilbiber... Neyse bu kadarla da doymam amma sırf sizi sevdiğim için yarım kalkacam..
Bu ara Bursa!.. bekle beni!!..:)
allah razı olsun hidayet..iyiki seviyormussun..sevmessen ne yapardın bilemıyorum...senın yuzunden millet aç kalmış zaten..bence seni almazlar bi dahaki sefere...resmini dernegın kapısına asacaklarmış...müslüm ammi nin torpili ile gitmişsin..senın yüzünden onu bıle dernekten atacaklarmış sana dürüm taşımaktan..kıtlıktan mı cıktın ne yaptın...:)
Bursada bakalım ne kadar yiyecek , Fatih iki gündür stok yapıyorlar.