Müslüm abiye ben de bir şeyler eklemek istiyorum:
Bir insan neden böyle bir haber yapar çakma bir şekilde?
Bu haberi yapan Ramazan abiye bu haberin ne faydası olur?
Bu arkadaş neden, neye dayanarak böyle bir ifadede bulunuyor?
Yazdırılabilir Görünüm
Müslüm abiye ben de bir şeyler eklemek istiyorum:
Bir insan neden böyle bir haber yapar çakma bir şekilde?
Bu haberi yapan Ramazan abiye bu haberin ne faydası olur?
Bu arkadaş neden, neye dayanarak böyle bir ifadede bulunuyor?
Evet mahsuni birde bu yönü var, çok doğru.
Balığı tutan kişi:Birecikli Balıkçı Şevket
Fotoğrafı çeken:Ayran Belediyesinden M.Emin Yıldız (0535.463.7474)
Bu balığın video görüntüsünü de çekmiş.Birkaç cepheden çekilmiş fotosu da mevcut.
onlar elime geçtikçe buradan yayınlayacağım..
Aslında bu bir vatoz balığı. Vatoz balıklarıda bir tür köğek balığı. Yani memeli. Denizde yaşar fakat yönünü kaybetmiş veya biri,leri tarafından yavru olarak buraya bırakılmış olabilir. köpek balıkları tatlı suda yaşamaz fakat denizde yaşayanlarında, yavrulamak için tatlı sulara girdikleri bilinmektedir. bu tatlı suda bir müddet yaşayan ve büyüyen yavrular, denize doğru geçiş yapmaktalar. bu balık da yine bir nednele girmiş olabilir.
Çevrede bu balığa benzer balık gördüklerini söyleyen arkadaşlar oluyor. Ramazan abi bir bilgilendirme ve paylaşma mesajı atmış ve birazda konuya *****engiz bir hava katmak için böyle bir başlıkda kullanmış.
Sizlerde çevrenizde olup bitenleri bizlerle paylaşabilirsiniz.
![]()
Didim'de yakalanan balığa uzun süre "deniz kızı" benzetmesi yapılmıştı.Gerçekten de masallarda
anlatılan deniz kızını andırıyor.Fıratta yakalanan balık da aynı tür..Bu yüzden konu başlığı olarak
"Deniz kızı" kelimesini kullandım..Tabi işin *****engizlik boyuta da var..Bu arada admin kadar
olmasak da ufak çaplı balık merakımız mevcuttur..Son bir not:Admin de bipli o kelimeyi kullanmış...
editlesek mi acaba :))))
gercektende masallarda anlatılan deniz kızınımı andırıyo tarhan abi ehuehue nası yani sen gördünmü masallardakini hem masallardaki benim hayalimde daha güzeldi bu biraz ürkütücü sahsen gece rüyalarıma girmezse iyi yani :))))))))
ya arkadaş ne balıkmış bu yaa.nerdeyse harp çıkartacak merett:)
Bu balık yenmez be vııa
Vatoz balığının zehirli bir iğnesi olduğunu biliyorum, bu balık tada varmı acaba, varsa fıratta suya girenlerin dikkat etmesi gerek.
Türk Milletine "Bi Şey Olmaaaaaaazzzz"
Müslüm Abi Sen Merak etmeeee.....
Başlıkla konu ne alaka?Sanırım reyting olma olayı var işin içinde.
Bu konuyu aynı başlıkta Ramazan değilde başka bir üye gündeme getirseydi,anında tepki çekerdi.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye:)Üstelik yakalanan bir erkek Ramazan'ın tabiriyle ama, konu başlığı farklı, deniz kızı ilginç doğrusu.