bencede çok ayıp arkadaşlar güzel ortamı bozmamak lazım
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar bu gerginlik niyedir bilmiyorum sonuçta burda hepimiz kardeşiz ve birbirimizin yazdıklarına her ne kadar yazdığı saçmada gelse uçuk kaçıkda gelse sonuçta o arkadaşımızın görüşüdür ve açtığı konuyada saygı duymak zorundayız, ve alaya alıcı şekilde yorumlar ve mesajlar yazılmaması gerekir herşey saygı ve sevgi çerçevesinde kalmalıdır. Insanları kırarak inciterek bir yere varılmaz sonuçta hepimiz kardeşiz
Yani illa yorum yaptirdiniz bana. Ben bu tur konulari sevmiyorum.
Burada konu basligi "Herkesin Dikkatine !!!" diye. Disardan gelen biri merak edip girdigi zaman cok farkli beklenmedik bişeyle karşilaşicaktir. Dogrudan akla gelen ise konuyu acan kisinin kendisi gibi dusunenlerin, kendisine samimi olanlarin, onun tarafinda oldugunun belirtilmesini istiyor. Bu hic te etik bişey değil. Bu forumda biz Nizip'i temsil ediyoruz. Her konuda, her mesajda opjektif olmak zorundayız. Her ne kadar böyle olsun desekte bir coğumuz bunu kişisel algılıyoruz. Buradaki mesajlarla, tartışmalarla birbirimizi bazen kirabiliyoruz. Bu sebeple o anlik alinan fevri kararlari dogrudan sitede yayinliyoruz. E o zamanda konuya tepkiler cogaliyor.
Şahsen ben bu konuyu tasvip etmiyorum. Kusura bakmayin arkadaslar beni ister hakli gorun ister haksiz.
Ayrıca ben burada yazdigim olumsuz dusunceler sebebiyle eminim SecretGarden bu konusmalari kişisel algilayacaktir ve ona karşi ciktigimi sanacaktir.
Ama Yanlış....
Lütfen arkadaşlar sizden istihram ediyorum, Mümkün olduğu kadar kişisel olayları foruma yansıtmayın ben buna karşıyım. Son zamanlarda foruma da giremiyorum eskisi kadar.
yoksa her onune gelen birine tavir yapip konu acarsa işimiz var demektir...
Umarim derdimi anlatabilmişimdir.
Sağlıcakla.
elbetteki haklı oldugun yanlar var ama bu yorumu neden diger tarafta değilde burda yaptın sadece???? ya yapacaksan aynı yorumu ordada yapacaktın yada yapmıyosan benim bunu kişisel olarak algılamama itiraz etmemen lazım.. artı en cok kırılan ben olmusumdur bundanda süphen olmasın!!!
konu baslıgını değiştirdim tamam mı??
artık sitede ayrımcılıkdamı cıktı.bayanlar ve erkekler grub'u hadi secret bir oyda benden olsun yeterki sen aglama gidip bir oyda erkeklere atayım bariiii)):)
Secret ne oldu ben olaya biraz fransız kaldım. Münakaşanızın esbab-ı mucibesi nedir? :)
bende varım...:) sitede guruplaşma var..