Ala bırda da hürmet noli yav yeter arkadaş yeter. Bu hafta da mı? Hürmeti ve Hayri Usta’nın işkembesini konişacayık.Bu işkembe bence Hayri Usta’nın işkembesi del yav bizim işkemmemiz.Yeter yav yeeeeeeeeeeeeeeeeterrrrrrrrr.
Yazdırılabilir Görünüm
Ala bırda da hürmet noli yav yeter arkadaş yeter. Bu hafta da mı? Hürmeti ve Hayri Usta’nın işkembesini konişacayık.Bu işkembe bence Hayri Usta’nın işkembesi del yav bizim işkemmemiz.Yeter yav yeeeeeeeeeeeeeeeeterrrrrrrrr.
sevgili arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun.yedikleriniz şifa olsun.Aman haa! hürmet edin,hürmete erin.Vermekten asla kaçmayalım.hatta 2 verelim 1 alalım.Nizipte bayramda ne gibi hürmetler yapılır?Şimdi dikkatle onu takip edeceğim.selametle kalın.
musaeken kardeşim buyur seni meçhamise davet edim.firigin üstüne taze kesilmiş oğlağın hassını orda görürsün.Hürmet sadece Nizip’te yok ,Karkamışta da var.Kapımız açık.iyi bayramlar.
tam benlik bir yermiş.
aşk şarabaı da varmışdı sofrada.
arkadaşlar alacağınız olsun.
bensiz o tür ziyafetlerin ne tadı olur yaa.
hayyamcığım seni de bir akşam çağıracam.Yalnız söz ver..Hayyamın rübailerinden okuyacaksın.Anlaştık mı?
vayyyyy hayyamcık burda ha.evet ya,patlatırsın hayyamdan deil mi yani?sevdim seni hayyoş.
tilki bey kardeşim hayyam arkadaşı tanımadan lütfen biraz daha ölçülü konuşalım.Olmaz mı?Sonra küserse ya?Ayrıca koruma katkılarınız için teşekkürler.
hava soğuk gerçi tilkilerin derisi beş para etmez ama sizrilikleri kapamak için işe yarayabilir.
dedo bir gün tilkiyi de çağır da mezelik için orda bir patlatırım(patlarım) hayyamdan tilkicik kendisine gelemez bir kaç gün son olarak kişi yapısında olan sözleri sarfedermiş....
selam dostlar.
çok renkli bir siteye döndü burası hayyam da katılmış ilahiyatçılar sevmese de seni tanımadıkları içindir üzme canını seni bilmeyen dünyayaı tanımaz.
tilki yi de idare et çünkü onlar imtihandan muhaftırlar en güzel konuşan papağan en kötü konuşan insandan daha iyi konuşamaz netice de hayvandır papağan.
Hayyamı ve üstat Hayyam’ı çok iyi biliriz.Hayyamın yanında sözleri mübtezel bir nesneye dönüşen nice edipler bilirim..
içimden şu satırlar dökülüverdi birden;.
"Güzeldir,erarlıdır,derindir..hayyam..
anlamaz tilkiler,edib_i pozbılınler.
aşktır,meşktir,reis-i meslisandır hayyam.
sağir olur heybetinden kurre-i kebireler...".
haa tilki bey’i de fazla hırfalamayın canım.malum tilkiler biraz ürkek olur,kaçar-gider sonra.sen yaz tilki kardeş farklılığın bize lazım.eyvallah..
.
yeni hürmet resimleri baskıda ,yakında sürpriz resimler ekleyeceğim .eyvallah
Mirzabeyoğlu’nun, “TİLKİ GÜNLÜĞÜ” isimli 6 ciltlik muhteşem eserini bilen biliyor.
hocalar burdada benı yanış anlamışlar.demek herkes hoca oli yavvvv........
alıntı:
"quote" tilkinin günlüğü demişki:
Mirzabeyoğlu’nun, “TİLKİ GÜNLÜĞÜ” isimli 6 ciltlik muhteşem eserini bilen biliyor.
hocalar burdada benı yanış anlamışlar.demek herkes hoca oli yavvvv........
kardeş ismin kısa olsun diye kolaydan tilki demiştik.Yoksa o kitaptan haberimiz var.Yine de sağol.
sevgili admin abimin geçen günlerde büyük nezaket göstererek bendenizi kkasım’ın mekanına çağırarak ,orada yediğimiz fıstıklı künefenin tadına doyum olmaz.Bu nasıl ustalık,nasıl bir malzeme..ve nasıl bir pişirme tekniğiydi Allahım.Abartısız söylüyorum:bu güne kadar yediğim en iyi fıstıklıydı.Üstelik hasta olmama rağmen bu tadı alabildim.Hasta olmadan yiyen orhan ,admin.metal ve kasım beyler de lezzetini onayladılar.Dehşet bi şeydi!Ancak yenir,anlatılmaz.Allah yemeyenlere nasip etsin..
teşekkürler kkasım,teşekkürler admin,orhan ve metal...umarım tekrarı olur..
alıntı:
"quote" musaeken demişki:
sevgili admin abimin geçen günlerde büyük nezaket göstererek bendenizi kkasım’ın mekanına çağırarak ,orada yediğimiz fıstıklı künefenin tadına doyum olmaz.Bu nasıl ustalık,nasıl bir malzeme..ve nasıl bir pişirme tekniğiydi Allahım.Abartısız söylüyorum:bu güne kadar yediğim en iyi fıstıklıydı.Üstelik hasta olmama rağmen bu tadı alabildim.Hasta olmadan yiyen orhan ,admin.metal ve kasım beyler de lezzetini onayladılar.Dehşet bi şeydi!Ancak yenir,anlatılmaz.Allah yemeyenlere nasip etsin..
teşekkürler kkasım,teşekkürler admin,orhan ve metal...umarım tekrarı olur..
Ama Nizip’te bir kültür vardır kimse ne yediğini söylemez. http://www.Nizip.com![]()