yemek çok güzel geçti osmanın yerini buluncaya kadar çok yorulduk ama değdi güzel oldu
Yazdırılabilir Görünüm
yemek çok güzel geçti osmanın yerini buluncaya kadar çok yorulduk ama değdi güzel oldu
![]()
Fatih abiyi vapur iskelesine bırakırken İstanbul tarafigini yaşadı.2 saat geliş 2 saat gidiş tam 4 saat trafik..Meşhur Bayburt fıkrasını anlattı bana..
Hani Cumhurbaşkanı senfoni orkestrası Bayburta gelmiş ya.konserden çıkanlar Bayburt Bayburt olalı böyle zulum görmedi demişler...İşte Fatih abi
de ilk defa İstanbul'a geliyor.Ve Bu Fatih Fatih olalı böle zulum görmedi demez mi :)))))
Sevgili İstanbul Nizip.com sahipleri
Elbette Gelmeniz Organizasyon Başkanı Ramazan Bey
ve ev sahibi olarak beni mutlu etti.
Yemekleri
Nizip te her hangi bir akşam evde yediğiniz yemek olmasına özen gösterildi.
Bunun için her şey nizipten getirildi.
(Söz aramızda aşçılar da nizipli)
Ama İstanbul trafiği insanları sıktı.
Biliyorum
Niye bu kadar trafik var anlamış değilim.
Kimler katıldı
Elbette
Öncelik
Fatih Abi de önce onu söylememiz lazım
Yüzlerce kilometre uzaktan
Davetimize uydu.
Aramıza katıldı
Her zaman bu sitenin önemli bireyi Ramazan Tarhan
Can dost güzel insan
Oktay Cankesen
100 Km uzaktan geldi.
İşini gücünü bırakaraktan.
Ve diğer arkadaşlardan
Söz edelim.
Parlar Ajans
Aziz dost
o da davetimize geldi.
Hepsine ben ve Ramazan ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Saygılarımızı ve minnetimizi bildiririz.
Erol kardeşim
Onu da ayrıca söylemek lazım
Benim kardeşim
Diğer lokantacı Sümbül Abi.
Ayranlı kardeşim ismi mehmet miydi.
Ha bu arada bir sıkıntı oldu.
Ayran Nizip bağlı bir kasaba mı? değil mi?
OSMAN ABİ HER ŞEY SÜPERDİ KESENE BEREKET ELLERİNİZE SAGLIK .AMA BU İŞTE BİR TERSLİK OLDU SEN HARİÇ HEPİMİZ KARŞIDAN GELDİK YANİ GÜZELİM İSTANBULUN TİRAFİK ÇİLESİNİ DOYA DOYA ÇEKTİK SEN BİZE GELSEYDİN BİR BAŞINA DAHA İYİ OLMAZMIYDI .
BİRDE BİZİ TARHANLA BİR OLDUNUZ KANDIRDINIZ HANİ ÇİY KÖFTEMİZ TARHANa ÇORBAMIZ OLMADI ABİ DÜNDEN BERİ ÇİYKÖFE TARHANa ÇORBASI İÇİN YEMEK YEMİYOZ .YANİ ŞÜKÜRKÜ FİRDÖS (OSMAN ABİNİN BİRİCİK HAMARAT KIZI)YEMEKLERİ GÜZEL HAZIRLAMIŞ TA TARHANa ÇORBASI VE ÇİY KÖFTENİN YERİNİ ARATMADI .ELLERİNE SAGLIK FİDEVS YEGENİMİZİN ÇOK LEZİZ YEMEKLER HAZIRLAMIŞ (YETİŞKİN OGLUMUZDA YOKKİ) HER ŞEY ÇOK GÜZELDİ VESİLE OLNLARDAN ALLAH RAZI OLSUN KAÇIRANLARDA BİDAHAKİNE MUTLAKA GELSİNLER BÖYLE SICAK ORTAMLAR HERZAMAN OLMUYOR .
sizleri böyle mutlu mesut görmek bizleride memnun ediyor. Oktay abi sen Nizip2e gelince tarhana çorbasını ben ikram edecem sana söz :)
Bende herşey için teşekkür ederim.Yemekler gerçekten çok güzeldi.O yeşil pilavı hayatımda ilk defa yedim.Nefisti.Osman abi benim adım memet degil Emrah..Herkes kısaca bana emre diyor.Osman abi bizim Ayran Birecike bağlıdır.Ama Nizipte bizim köylü çoktur.Sizin gibi abilerle tanıştığım için çok mutluyum.
Sevgili arkadaşlar öncelikle Osman kardeşime çok teşekküe ederim.
Özellikle İstanbulda bana gece ve gündüzünü ayırıp bizi gezdiren dostlugun en güzelini sergileyen Ramazan Tarhan kardeşime gönül dolusu teşekkürler Pierloti ve balık ekmek bir harikaydı Çok teşekkürler ramazan ve osman kardeşlerim,minnettar kaldım.Selamlar
Kaçırdık yaw
Fatih Abi ne arıyorsun hayırdır? :):)
Zamparalık yapmıyorduk kesin:)
benim için kız bakıyordur :D:D