2.Çiğ köfte partisinide kaçırdık 3.de mutalaka oradayım.3.partiyi kim veriyor?:)
Yazdırılabilir Görünüm
2.Çiğ köfte partisinide kaçırdık 3.de mutalaka oradayım.3.partiyi kim veriyor?:)
Benle Kasım veriyoruz, mutlaka bekliyoruz
emeği geçenlere çok çok teşekkürler...
ortama diyecek söz yok çünkü bir aile gibi sımsıcak
gibisi fazla oldu sanırım zaten biz bir aileyiz:)
Tamam abi 3,çiğ köftede ortağımızı buluruz.
4. Partiyi ramazan tarhan ile beraber biz yapabiliriz köfteyide ramazan abi yogurursa tadına doyum olmaz çok güzel ypıyor
Ya gökhan abi iyi güzelde ben kendimi hiç göremedim.:)
Afiyet olsun ,yanlız gecenin vampiri adminle kılıçparlar galiba baksanıza o kadar çok yemişlerki gözleri dönmüş,tekrar afiyet olsun
Bende orhanın yarı çıplak çiğ köfte yoğururken resmi var, ama nasıl atarım ben onu konu içine bilmiyorum bilen varsa tarif etsin atayım, orhan çelik galerisine resmi attım
Çok güzel oluyor olmasınada, ben 2. si çok kalabalık olur sanıyordum. Nerde bu millet anlayamıyorum.
Kardeşler köfte yetmez diye gelmiyorsanız yapmayınöyle. Köfte az olur ama sohbetimiz bol ve tatlı. Lütfen 3. de katılım fazla olsun ayıp oluyor..
Arkadaşlar, kimin vereceği önemli değil, neticede 1 saat içerisinde olabilecek hazırlıklarla yapıyoruz. burda en çok yük, Osmanlı kafeyi işleten Derviş ve ekibinde. en çok onlar yoruluyorlar ve bizi kovana kadar onlara yüklenmeye devam edeceğiz :) diğer ufak tefek şeyleride hemen hallediyoruz zaten.
evet artık derviş abi bizi ne zaman kovarsa o zaman gelenekselliği biter:D
bu arada 3.ye gelmem zor gibi anam beni aramaya başlayacak sucukları sayınca:D