1995 yili mezunu tüm arkadaslarima selam. ararsaniz çok mutlu olacagim . .
Yazdırılabilir Görünüm
1995 yili mezunu tüm arkadaslarima selam. ararsaniz çok mutlu olacagim . .
1989/90 lise mezunuyum eml de matematik öğretmeniyim lise ismini geri alsın diyorum
Mahir'cigim hoş geldin...Yazı ve yorumlarını bekliyoruz.
Yakında Nizip Lisesi platformunu oluşturmayı düşüniyoruz.
Bu kapsamda bazı etkinliklerde sözkonusu.Desteklerini
esirgeme.....
Odönemlerden olan arkada?ların,bu siteden haberleri yoktur san?r?m.Ama böyle bir giri?imde bulunan arkada??ma sa?l?k ve esenlikler dilerim.ibo selam.
N?Z?P L?SES? MEZUNLARININ HEPS?NE SELAM.
Yankee abi ben 93 mezunuyum..yani sizden 10 y?l sonra.çıkmayan candan ümit kesilmez abi..siz yinde de bekleyin..bir arayan soran çıkacakt?r elbet...
Vay vay Mahir abimde burdaymış.Kimleri görüyorum..Yakında Ramazan abi tüm liseyi abone eder buraya...arasıra gir de hasret giderelim...selamlar...
86 Nizi Lisesi mezunuyum. ?u an Antakya'da edebiyat ö?retmenli?i yap?yorum .Tüm arkada?lara slm.
E baktim sadece benim dönemim yok. Hadi buyrun benim devrelerimde buraya yazsin.
Dönemde bir yanlışlık olmasın :)
Bari okulu da belirt sevgili semperim... Hani diyorum kız meslek lisesi mezunu isen..; biz buraya girmeyelim... Dimi yani..?
Bak hemen kızma sadece latife yapıyom...Tamammı..?
Sevgili admin. Neden dönemde bir yanlışlık olsun anlayamadım. Huzeyfe sana gelince. Konunun üst başlığı sanırım Nizip lisesi idi. Bende söylemeye gerek görmedim. Acaba söylemem mi gerekti?
Hem nerde bizde o şans. Kız meslek lisesi olsa daha ney. Düşünsene bütün öğrenciler kız bir tek ben erkek............
Kızmeslek lisesinde okumuş olsaydın,kız olmaktan başka seçeneğin olmayacaktı.. Hadi yine yırttın...
slm ben 92.93 NIZIP LISESI mezunuyum arkadaslar sizleri cok özledim hadi anilarimizi canlandiralim
slm Nizipliler ,Nizip lisesi mezunlari.