mustafa kardes eline saglıkta dayının biri cola reklamı yapmıs hehe farkkına varmadınmı.bide arkadaslar belirteyimki ramazanda herkes satıyo tadı tuzu yok anlayacagınız işi bilenden alın bence....
Yazdırılabilir Görünüm
mustafa kardes eline saglıkta dayının biri cola reklamı yapmıs hehe farkkına varmadınmı.bide arkadaslar belirteyimki ramazanda herkes satıyo tadı tuzu yok anlayacagınız işi bilenden alın bence....
:dbende Biliyorum Kardes Siho Yu Da Ben Cola Demedimki Zaten Cola Reklami Yapiyor Dedim Iyi Oku Bence Kardes:d
Haklısın oruçluk işte idare et:)
tşkler mustafa paylaşım için
evet MUSTAFA kardes kim takar kolayıda biraz muhabbet olsun dedik sen beni iyi tanırsında burda olmaz tanısmak yolda karsıma cıkma sakın cola aldırırım sana ramazandan sonra tabii :)
ne yani bizi kolaylamı korkutacan...:) bu arada meraklandım şimdi özelden yazsana...
mustafa teşekkür ederiz,ha birde yıllar olmuştu şıhoyu görmeyeli ihtiyarlamış valla.......
Valla bende pek sevmiyom ama resimleri görünce çok sevindim bide damağımda acaip bi lezzet bırakmasa sevecem de....Konuyu açan kardesime çok tşk ediyorum....Mechulll kardesim nasılsın seni özledim be yaaa kendine iyi bak...herkese sevgiler...
Çocukluğumuzdan kalan hatıralar....Nizip'ten çıkalı seneler oldu...Ancak bir kaç yılda bir geliyoruz...Memlektimizin tatlarını hep özlüyoruz...
mayagül maya EYVALLAH MISTAFA
yav kardeşim insan oruç olunca böyle şeyler görmemeli ne kadarda tatlılar aman allahım
Mustafa bey kardeşim,araştırmaların için teşekkürler.