iyi akşamlar
Yazdırılabilir Görünüm
iyi akşamlar
iyi akşamlar arkadaşlarım nasılsınız.
selam kimse yokmuu:)
Selam... :)
oo fatih merhaba :)nasilsin...
iyiyim kardeşim, teşekkür ederim. sen nasılsın?
saol bende iyim cok sükür:)
askere gidiyormussun ?ALLAH kolayikla gecrsin hayrli teskereler..annen üzülyordur simdi..yerin belli oldumu FATIH.
Yok ya üzükmüyor. Güle güle git, güle güle gel diyor. Zaten alışkınlar benim gurbette olmama. Yerim Aralık ayında belli olacak.
ya öyle diyorlar simdi ama mutlaka gidecegin zaman daha üzülürler..ama napican oda bi görev tabi insallah hemencik bitirp gelirsin de annenlerde seni everirler artik:)
Onlara kalsa şimdi başgöz ederler ama ben izin vermiyorum. DAha yaşımız kaç allasen... :|
oo bence yasin geciyor artik fatih senin yasindakiler coluk cocuk sahibiler :)bende büyük kadinlar gibi konustum haa:=))e artik askerlikten önce bisey yap bence geldikten sonrada dügün dernek tamamdir evlilik:)
Valla bilemiyorum. Ben kendimi hala çocuk hissediyorum. Bizimkilerden iş yok, var mı etrafında helal süt emmiş birileri? Oğlumuz mühendis hani... :D
:Dee sen evlende kis cok yaaa:pbiz vuluruk sana bitene söle boylu poslu bir kiz:Dsen yterki he evlenicem de ben bir satte bulurum kis ee sende nasil istedgni sölede öle bulak yani buldugumuzu begenmezsen ayip olmasin sonra:D
Yok yav sana güvenim sonsuz bu konuda. Alaman olmasın da zararı yok...
sen alamanci istesne zaten ben yok derim:)aman aman ALLAH kimseyi buralara düsürmesin...
tamam sen düsün tasin karar ver ben ablana derim aha su kiz bu kiss oda sana der artik:D