Varlığınamı yokluğunamı ?
bu arada herkes dikkatli olsun, aniden baskın yapabilir.
Yazdırılabilir Görünüm
Varlığınamı yokluğunamı ?
bu arada herkes dikkatli olsun, aniden baskın yapabilir.
Şimdi ben kiminle cedelleşecem,adama ne desek kızmıyordu.Şimdi benim on gün canım sıkılır,bendemi izine çıksam ne yapsam,malum devlet memuruyuz ya bizde izin bitmez.
Müslüm abim doğu Karadeniz gezisinde selemi kapıldı noldu yav, hiç sesi soluğu çıkmıyor daa.
adam mübarek adam..girriği yere rahmet yagıdırıyor..ermiş falan olmasın..:)
şafak kaç müslüm abi
sensiz nizip com olmuyor valla
Ben hiç de özlemedim...:(
Sonunda döndüm, pazar akşamı gezimiz bitti, tam 3600 km yol yaptık, Samsundan başlayıp Hopa,Artvin, Erzurum,Erzincan,sivas,Kurşunlu ve İstanbul, ben hayatımda bu kadar yeşili bir arada görmedim, allah bütün yeşillikleri karadenize vermiş, herkese tavsiye ederim.
Değerli abiler müslüm akpek abimiz karedeniz turundan dönmüş
kendisi çok süper yerleri gezmiş ve süper yemekler yemiş
gezmek ne kadar da güzel şey , hayatın zorluklarını ,tüm morelleri yerine getiren, sevgi bağıdır diyen müslüm abi gezimizden çok güzel neşe aldık diyor
bende kendisine hoşgeldin diyorum
Hoş geldin Müslüm,anılarını ve çekmiş olduğun resimleri görmek için sana uğrayacağım.
tam 7 gündür siteye girmemiş.giderken de "uzun bi süre yokum ha" dememiş.noldu bizim şükrü'ye...gören duyan bilen var mı? sükrü'süz bir nizipcom yağsız bi motora benzer...inşaallah selamettedir. :))
Ders çalışacak söz verdi siteye çok az girecek ramazan amcası önce ders.Selamlar
Benim bu konu hakkında bir fikrim yok selametle:))