himm anladim firsattan istifade daldin buraya haaa:Dhavada cok soguk bugün ya degilmi:(
Yazdırılabilir Görünüm
himm anladim firsattan istifade daldin buraya haaa:Dhavada cok soguk bugün ya degilmi:(
evet burda cook soguk hemde yagmur var :)
burda da öyle yaff ..kis geldi almanyda zaten bu yi9l kis gec kaldi gibime geliyor her yil kar yagardi 10ncu ayda.sanki bu yil kis gec kaldi:Dartik kalorifer isteniyor valah:)
:) daha erken berfin ya
yarin bakarsi yine günes acar
burda hava bulanik :)) ama biz disari cikcaz.fahrshuleye gitcem birazda carsiyi gezelim oglanla.el arabasi aldik bir cuval paraya daha 2 3 kere binemedi oglan havalar bozuk yok yagmur yok bilmemne.en iyisi arabayi kullanmak icin evemi cikarsak netsek.oglan büyüdü daha araba kulalnilmadi :)
yok kiss ne erkeni sende kis kapiya dayandi soguk valah.
aksamlari bi hassa isteniliyor kalorifer.ben aciyom bazen napim soguk evin ici isinsin ya.
:Dhakan abi dur daha biner ne yaptin sende sanki demiyorsunn oglun büyüdü yürüyormu neyy:phavalara belli olmuyor bir hafta öncesine kadar güzeldi ama su günlerde bozuldu ya..sende gecmi aldin naptin arabayi kis geldi ya angebot olmustur kindervagenler:Den iyisi sen evin icine cikar odalarin icinde sür bari bir cuval paraniz bosa gitmesin:D
yav gec almadik oglan gec geldi:)) daha 50 günlük.zaten 40 cikmadan bi kac kere cikaramadik bile.ee simdide havalar sogudu.niye aldikki :)) hem o bir cuval para konusunu abarttim :))o para bir ETEKTI :))
arkadaslar ben sürücü kursuna gidiyorum.geceye görüsürüz eger kismetse.ALLAHA EMANET OLUN
hayirli dersler abi :)
dikkatli kullan
tamam hakan abi sana iyi dersler...
kis gurbet araba kullanmayami gidiyorki:)
selam..............
A.s hosgeldin memet kardes.
h.g berfin ama ben senin kardeşin değilim :)