valla ziya napalim kardes.is güc bekliyoruz simdilik.ALLAH tan hayirlisi hakkimiza.ama ben kendi isimi düsünüyorum.ALLAH kismet ederse
Yazdırılabilir Görünüm
valla ziya napalim kardes.is güc bekliyoruz simdilik.ALLAH tan hayirlisi hakkimiza.ama ben kendi isimi düsünüyorum.ALLAH kismet ederse
tamam simdi bildim su pala abinin düzenledigini diyorsun ozaman biliyordum gelmeyi cok istedim ama ogün misafrmiz gelmisti gidemedik..
insallah bihakine katilmayi cok istiyorum..
pforzheim yakin bize bende gittim oraya akrabam var...weinhat t neresi yaa.:confused:
yav ziya sen güzel ABDAL ASI YAPARMISSIN:o isi fransada yapsan tutmazmi :)))))))))))))gelen müsterilerede bon jur diyceggine:IIIYYYYYYYYYYY EDE ZURNANINDA GÜMÜSÜ 5 KILO dirsin olur biter.hem zaten abdal gibi konusuyorsun:)))))))))))
nasıl kendi işini edee calışmadan işmi kuracan hayali icratmi leee:)
weinaach neresi degil:))))weih nactin varyayilbasinda almanlarin WAYNAHTINI :)) tarih tarih:)))
lee edee cumalide burda bilin degilmi :)) tam yemekci :)
weihnachten demek istedi galiba yani yilbasinda yine olacakmis :D:D
HEE WEINACHTEN ENTSCHULDIGEN ABI:) yaziyi tam okumamisim..himm ozaman yinemi var..
gurbet bisey dicem abisi.bu ziyayla cok konusma bence:))yoksa sende yakinda onun gibi konusuyrsun.seni zurnaci falan sanarlar:)))ZIYA KARDESIM UMARIM ALINMIYORSUN
tmm sakalli abi :)
YAV bak hele ziya ben biraz önce cumalinin nikinde fransiz bayragi gördüm.dedim karismismi acaba.cumali ora tatilemi geldi ??? ne isi var onun orda.eyi valla ikiniz iki yandan artik dügünlere kinalara gidersiniz.sen suyu aka aka zurna calarsin zaten cumalide eyi davulcudur meshur.nizipte onu parmakla gösteririler.simdiden hayirli isler:)))EVET BERFIN COK ZORDU YENI GELEN BIRI ICIN O SINAVLAR.ama yinede sinifin en iyisi bendim
gurbet sen kac yasindasin abisi ??
vallah coook yaslandim abi bu gurbet ellerde:D
22 olacam