murat coşkun(hacimurat) Nickli Üyeden Alıntı
ağlayacağım,,ağlayacağım derken ağlattınız beni...
immmmdaaaaaaaaaaaaaat ............boğuluyorum !
yahu kardeşim kızdığmı nerden çıkarıyorsunuz?şükrü kardeşim üstte yazı saati gözüküyor,,yazdığımı okumuyormusun? ...yahu allah aşkına bi insaf sahibi yazdıklarımda ve sonrası yazdıklarımda neresi yanlış söylesin?nezaketen dostlarımızı bilgilendirdik dedik..yazı girişinde değerli vaktinizi aldığımız için peşin teşekkür ettik.yazımızın kıymet-i harbiyesi yok derken samimi bi şekilde önemsiz bir ayrılık haberi olduğunu peşin belirttik..YANİ SADECE DOSTLARI NEZAKETEN BİLGİLENDİRME yapmayın bana bunu ,,,,türkan saylanın olayı ile aynı ana geldi diye bu yazıyı aynı kefeye koydunuz bunu başta admin yaptı....ilginçtir admin hiç ayrılana yazmadığı halde buraya yazmış..bu ayrıcalıkı neye borçluyum. bana olan bu tepkiyi anlayamıyorum.5 gün önceki admin ve kasım beye müteveccih sözlerim üstte duruyor.
...neyle itham ediliyorum.....
hemde en sevmediğim ilkelin ideolojisi olan slogan kullanarak ifade etcem....ama genelleme yaparak kimseyi töhmet altında bırakmadan..isim vererek...admin bey,şükrü bey ve orhan bey;
yahu bana gareziniz mi var?sözlerimin neresi yanlış?ben türkan saylan olayları ile bağımsız TAMAMEN şahsi bir yazı yazdım...
yusuf serçe kardeşim;benim tamamen özel yazımda ne işi var türkan saylan olayının ?
NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT,ANLATTIĞIN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR..