-
Bilal Satılmışın lakabı Bisikletçi Bilal. Nizibimizin ilk bisikletcisidir.
O yıllarda 3 tekerlekli bisikletlere 25 kuruşa çocukları bindirirdi. 25 kuruş verdin mi Atatürk okulunun kapısına kadar son gaz süratle ööööönnnn ööönnn diyerek bağırarak bisiklet sürerdin.
Tüm teknolojilerde olduğu gibi Bisikletlerin yerinide zamanla Motorlar alınca bisiklet işini bırakarak, çocuklarına oğulları Mehmet, Uğur ve Murada devretmiştir. Emekli oluncada bu işi tamamen bırakıp inzivaya çekilmiştir.
Oğlu Uğur, babasının hasta olduğunu üniversite hastanesinde yattığını söyledi. Akşam ziyaret edip kendisiyle sohbet edip 1980 Menzil anılarımızı uzun uzun konuştuk. Saat 10'da ayrılırken elini öpüp hayır duasını aldım. Benden sonra gece yarısı 02,00 civarında vefat etmiş.
Böylesine yakından tanıdığınız bir insanın aramızdan ayrılması çok üzücü. Allah kendisinin mekanını cennet etsin. Oğulları Canan, Mehmet, Uğur ve Murat başınız sağolsun.
-
rahmetli kendi halinde hatir gonulu bilen kimsenin gonlunu kirmayan biriydi mekani cennet olsun.tum akrabalarimizin basi saolsun allah sabir versin
-
EN SON BİR KAÇ GÜN ÖNCE HASTANE DE YATARKEN ZİYARETİNE GİTMİŞDİM. HAYATA BAGLIYDI. ŞU CÜMLESİ HALA KULAKLARIMDA NE BAYRAM NE PAZAR DEMEDEN HEP ÇALIŞTIM. SİZLERDE ÇALIŞIN. SONRASINDA VEFAT HABERİNİ DUYDUM.. KENDİSİ BENİM BÜYÜK DAYIM OLURDU.. MEKANIN CENNET OLSUN DAYI.. SENİ HEP RAHMETLE ANACAGIZ.. inna lillahi ve inna ileyhi raciun.
-
Dedecim mekanın cennet olsun seni çok özliyeceğiz!...Seni Çok Seven Torunun FİLİZ...
-
Rahime Korkmaz > 21 nolu taziye evi
Halime Polat > tilmiyen köyü
Habeş Demir > Kilisecik köyü
Özge Polat > fatih sultan mah.
Gülizar Yıldırım < Fatih sultan mah.
Kübra Şahin< Yagmuralan köyü
Hüseyin Işıkaltın< 1 nolu taziye evi
Bilal Satılmış > 12 nolu taziye evi
Hatica Kalkan < 19 nolu taziye evi
-
Komşum Hüseyin Işıkaltın'a ve diğer vefat eden hemşerilerime Allahtan Rahmet, tüm yakınlarına sağlık sıhat dilerim.
-
bisikletci bilal amcaya allah rahmet etsin
-
vay be bilal amcadamı gitti yüce allahım mekanını cennet eylesin. yakınlarının doslarının. başısagolsun.
-
slm vaybe bisikletçi bilal dayı yıda kaybettik ha yavaş yavaş nizipli eskiler birbirlerinin yanına gidiyor çok üzüldüm gerçekten Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun toprağı nurla dolsun
-
Mehmet Özaslan > Elifoğlu köyü
-
Recep Kaplan > sekili kasabası
-
Mahmut Karakurt> 9 nolu taziye evi
Hatun Dağ > 15 nolu taziye evi
Mustafa Bozok < sekılı kasabası
-
Halil karaduman < düzbayır köyü
Sakıp Deniz > gaziantep
Üveys Bozdal > 1 nolu taziye evi
Hacer Aslan > cided köyü
Selahattin Köse< 2 nolu taziye evi
Bozan Türker> 21 nolu taziye evi
Behiye Bozkurt> 2 nolu taziye evi
Abdurrahman Durmaz< .....
Mehmet Aksoy < 19 nolu taziye evi
-
Vefat eden hemşerilerime Allah'tan rahmet diler,mekanları cennet olsun.
-
Kemal Erkılıc< 18 nolu taziye evi
Hatice Yılmaz < karkamıs
Fahri tiryaki < fatıh sultan mah.
Emine Kılıcparlar < Gevence köyü
Safiye Kocak > 17nolu taziye evi
İbrahim Fırat < karkamıs
Safiye Alagöz < Alagöz köyü
MehMET Alagöz > Gaziantep