Mehmet sen İlköğrenim ve lise'yi nerde tamamladın ne zamndır sorucam fırsat bulamıyorum yüzün bir yerlerden tanıdık geliyo.:)
Yazdırılabilir Görünüm
Mehmet sen İlköğrenim ve lise'yi nerde tamamladın ne zamndır sorucam fırsat bulamıyorum yüzün bir yerlerden tanıdık geliyo.:)
aslında gulmeyı pek sevmem huzı sadece resımde gulüyom oda ender resımlerden bırsı begenmıyorsan kaldırayım ;)
slm arkadaşlar uzun aradan sonra ben yıne burdayımm:))) başka kim var acabaa?????
hocam bende buradayım yaw ugra eskısı gıbı sana ıhtıyacımız var burda ;)
Slmlar memet ve miko :)
a.s caddeci eyw. senı burada görmek güzel...
harbı yaw nıye kımse ugramıy kı artık buraya neden acaba?
ben geedim :P
oooo hoş geldın zuhal baya bir zamandır kayıpsın yoksun ortalarda tekrar hoşgeldin sizleri eskisi gibi görmek isteriz sık sık neyse heline selam söle onuda bekliyoruz :)
bu aralar kimse bakmıyor artık buraya nedense :)
ya arkadaslar biliyorum bu konu cok gereksiz ve sacma gelicek size ama benim için çoook önemli bugün sabah odadan mutfaga dogru giderken antrede bişi gördüm yerde bende ne oldugunu anlamadım sonra yanına yaklastım biraz bide ne görüyüm basımdan kaynar sular döküldü resmen bi tane böcek yerde yatıyo ters dönmüs ve de canlı tabi düz dönmek için caba sarfediyodu ama dönemiyo neyse benim çok ciddi boyutta böcek fobim var bayılıcak gibi oldum onu görünce abartmıyorum.. allahım napcam dedim yanınada yaklasamıyorum öldürememde zaten asla korkarım yani bide uzun antenleri vardı ıyykk rengide kahverengi gibi sanki öyle bişidi işteneyse napsam napsam sonra içinde camsil felan olan fıs fısı aldım sıkıyım diye üzerine geri yaklasamadığım için sıkamadımda en son mecbur komsuyu cagırdım oda öldürdü neyse şimdi benim sorum su bu böcek nerden geldi hayır bu geldiyse evde baska akrabalarıda olabilir belki.. yani uyuyamam gece hadi baska varsa yataga gelirse :( ya sizlerinde evinde varmı eger sadece benim evimde varsa tasınırım burdan her evde varsa eger sayet ne yapabilirim şimdi ben bi tane gördüm ama baya korktum yani nolcak şimdi yaaa
![]()
Öğretmenim onun adı tomuzlan, Nizipte çok bulunur ama korkma hiçbir zararı yok o gariplerin.
En iyisi evi ilaçlat fazla para tutmaz, bir sene rahat edersin.
kız hemşo geçmiş olsun korkma onlar bişey yapmazlarmış bak müslüm abim diyo.
ay müslüm abi neresi garip ya :( ben cok kötü oldum inan görünce cıglıgı bastım zaten bide antenleri vardı uzun kendinden uzundu sanırım çok yaklasamadımda adı tomuzlanmı ilk kez böyle bi isim duydum şimdi napıyım yani nizipte gelip evi ilaçlayacak bi yer varmı hani arasamda gelse ilaçlasa ama ozaman ben nereye gidicem evden cıkmam gerekir dimi?