eeeeeeeeeeeeeeee???????????
Yazdırılabilir Görünüm
eeeeeeeeeeeeeeee???????????
ve kayserili 15 gun oruc tutmus 16 gun inek olmusss:D:D
kayserili sok olmus sonra demis ey allahim beni kandirdin sanma kurbana sayarim))))):) malum kayserili iste:D
Trafik memurları bir gün trafik kontrolü yapıyorlarmış . Karşıdan gelen Temel ile Fadime' yi gören komiser hemen arabayı durdurmuş . İkisi de emniyetkemeri takılmış görünce :
" Ya beyefendi bu gün yaptığımız kontrolde tek emniyet kemerini takan çift sizsiniz , bu yüzden size 500 milyon ödül veriyoruz . "der ." ama merak ettik bu parayla ne yapacaksınız ? "
Temel sevinçle " Ne yapacağım hemen gidip kendime bir ehliyet alacağum " der .
Komiser şaşkın şaşkın " Nee , ehliyetiniz yok mu ? "der .
Fadime olayı toparlamak için :
" Kusura bakmayın memur bey Temel içince ne dediğini bilmez " der .
Komiser daha da şaşkınlıkla " Nee , bir de içkili misiniz ? " diye haykırır .
Arkadan yaşlı adam öne atılır ve " Ben demiş idum çalıntı arabayla yola çikmayalum başumuza bi iş gelir diye ."
Komiser neye uğradığını şaşırmışken bagajdan atlayan İdris' te koşa koşa gelerek " Ne oldi geçtuk mi sınırı ? "der ...
:):):):) hihihihi
Temel kaldırımda adamın birine sormuş: "Kardeş karşı kaldırım neresi?" diye. Adam şaşırmış ama eliyle de karşı kaldırımı gösterek "orası" demiş. Temel kızmış adama: "Nasıl oluyor yaw orada da soruyorum bu tarafı gösteriyorlar!!!"
hehe bu çok komikmiş:)))))))))))
temel bir akşam motosikletiyle yolda gidiyormuş.karşıdan da farlarını temelin gözüne dikmiş iki motorlu geliyormuş.derken,temel şunlara bi hareket yapiim de görsünler bakalım demiş.aralarından geçmeye karar vermiş.tam aralarından geçerken temel kamyona çarpmış.farlar kamyona aitmiş meğer.
Hastane de dursun ;
-ula temel ne oldi demiş.
-iki motorlu vardi karşıda,aralarından geçeydum ortada ki farini yakmamişti eşolu... Demiş ehehe..
Ev telefonu faturası hayli yüksek gelince, ev halkı toplanmış;
Baba : 'Yahu bu korkunç bir fatura. Ben bu telefonu asla kullanmıyorum,
hep çalıştığım şirketteki telefonu kullanıyorum.'
Anne : 'Aynen ben de... Akşama kadar çalıştığım bankada elimin altında telefon. ne yapayım bunu.'
Oglan : 'Vallahi ben de Şirketimin bana verdiği cep telefonu ile bütün görüşmelerimi yapıyorum.'
Kız : 'E benim de Şirket hattim var. Ev telefonunu hic kullanmam ki..'
Herkes aniden evdeki hizmetçiye döner ve cevap arar gözle bakarlar...
Hizmetçi : 'Eee... Problem ne o zaman? Sanırım hepimiz iş telefonlarını kullanıyoruz...'
:):)buda
sana bir soru, on tane tavuk, onalti tane horoz, yedi tane culluk birde huzi :) biraraya gelirse ne olur????
Yasak
Bir grup İngiliz,amerikan ve Türk gemiyle yolculuk ediyorlarmış. Birden şiddetli bir fırtına kopmuş. Geminin batacağını anlayan kaptan hemen yolculara koşup gemiyi boşaltmalarını istemiş. Fakat kimse buna inanmayarak kendini denize atmayı kabul etmemiş.
Bir süre sonra bütün yolcuların ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu gören kaptan hemen bir tayfasını çağırmış.
-Git bir de sen dene onları gemiden atlamaya ikna etmeyi" demiş.
Tayfa gitmiş ve kısa bir süre sonra geri dönmüş.Kaptan merakla sormuş:
-Eee,noldu?
-Hepsi atladılar efendim.
Kaptan çok şaşırmış:
-Nasıl olur,daha demin kıllarını bile kıpırdatmamışlardı. Ne dedin onlara?
-Çok kolay. İngilizlere "Sizin gibi soylu insanlar batmak üzere olan bir gemide olmamalılar" dedim. Amerikalılara deniz suyunun insan vücudu için çok faydalı olduğunu söyledim.
-Peki ya Türklere ne dedin?
-Onlara da "Denize girmek yasak! " dedim
11 tavuk 16 horoz ve 7 culluk olur:))))))))))
anne dermisin?
Birgün bi kadın markete gider ve gözü bir erkeğe takılır sürekli ona bakmaktadır hesabı ödemeye geldiklerinde kadın adama bana marketten çıkarken güle güle annecim dermisin oğluma çok benziorsun der oğlanda peki der. Kadın markette kasiyere hesabı oğlunun ödeyeceğini söler ve gösterir adam kadın çıkarken güle güle annecim der ve kasiyer hesabı söleyince adam sasırır nasıl olur der ben bu kadar ne aldım kasiyer ise: Anneniz hesabı sizin ödeyeceğinizi söledi der
hahahhaha, turkler herzaman akillidir