-
traji komik bir hikayen olmus.
ben dislerime macun firca sürmem asla.ben parmaklarimla fircalarim disimi.dislerim bembeyazdir:)macun olarak tuz limon ve seker kullaniyorum parmagima batiriyorum sürtüyorum.isil isil oluyor.önce tuz kokuyu aliyor ve sertlesitiriyor.sonra seker parlatiyor sonrada limon suyu dahada parlatip cila atiyor.denemeni tavsiye ederim
bu agrinin sebebi disim yemekte tas cikmisti askerde kirilmisti.dolgu yaptirdim 2 yil gider dolgu dediler .6 yil gitti.gecenlerde yine yemek yerken dolgu gitti .simdi ne degse sizliyor
-
aaa bende yapıyım bari tuz limon seker bi deneyim
-
dene dene pisman oomuycaksin.hep annemin tekniklerini kullaniyorum.var ya benim nenem 85 yasinda agzindaki disler ana disi.döküleni var ama olsun takim falan kullanmiyor. ama ilk etapda dis etlerin tuzun asidiyle aciyabilir
-
ıyyky agzımın içi mahvoldu ya hepsi birbirine karıstı gerci daha güzel oldu ama bişi sorcam bi kere seker dişe zararlı limonda içeriğinde asit olması sebebiyle oda zararlı
-
biliyorum asit oldugunu.ama dengeler vucut korkma.olsa benim dislere olurdu bakma bugunn agrimasina
hepsini birden karistirma önce tuz sonra seker en son linmon sonrada calkala agzini
-
televizyona bakiyom tamammi.bi program <var .dans programi gibi bisey.
alman kadin spiker diyorr evett simdii 2 tane fare ariyoruz.
kamera kizlara döndü dansci kizlarin her biri öküüz gibi.dedim lagam faresi aradigini söylesen daha hos olurdu .:)
-
offffffffffofffffffffffffffffffff ben gezmeye de gidemiyorum bu karda kista
-
yakari diye bi çizgi film vardı ben cooook küçüktüm hayal meyal hatırlıyom o Alman kanallarında gösteriliyo sanırım..
-
yaari dedigin.futbol cizgi filmimi?
-
Almanca ögrenmek zormu yaa sey diyolar İngilizeden daha zor cünki daha fazla artiker var diyolar dogrumu tek bildigim sch yi ş die okuyolarmıs euehueheu
-
yok be hani yakari vardı küçük kızıldereli bi çocuk basında tüy vardı kızıldereli çizgifilmi
-
evet cok zor,bu arada benim okul 2 subatta basliycak.15 inde demislerdi 6 aydir bekliyorum bu seferde subayta attilar kafayi yemek üzereyim.10 15 gundur takiliyorum internetede az biraz stresten ciktim
-
bimiyorum biz sirinlere bakiyoz:)) bi de bi deniz süngeri var onun cizgi filmine genelde.ama genelde belgesel agirlikli tvler,veeeee ben bayilirim belgesellere,ah bide almancam tam olsaydi
-
neyse gec olsun güç olmasın baslar elbet... Alanya ya gittiğimde çok alman ve rus var ya doldurmuslar dogru dürüst Türk yok ne ilginç dimi ve beizden daha ucuza tatil yapıyolarmıs:(
-
o konuya hic girme.ben alanyada manavgatta 8 sene kaldim .cok iyi biliyorum ordaki turistleri -
ve inan varya askerlik yaptigimi o bölgeye helal etmuiyorum.
düsün sen t+ürksün 5 zildizli otelde kalmanin geceligi 150 dolar dan baslar.
bir yabanci 14 gün ucak biletleri tur havalani transferi pamukkale turistik turu deniz turu full pansiyon geri dönüs ucak bileti dahil 700 dolar