yook ziya bulur bu işin sertifikasını aldı:)
Yazdırılabilir Görünüm
ben gidiyorum hoscakalın görüsmez üzere...
güle güleeee ? ayollll sakın dalgın yürüme motor carpmasın sana )))))))))))))):)
off offffffffffffffffff disim agriyor bugun.doktara gittim 3 de gelcekmis .orhan abi gripin varmi.yav burasi naasiil almanya gripin satmiyoalr.aspirinler türkiyedeki gibi tesirli degil anlamadim gitti
badirye deyza ya git derdine cara bulur...nane kaynat .bhteniz ye...
boroboro esprlerimni calma.disim daha cok agrimaya basliyor bi hirsiz görünce:)
bak kapıya ip bagla..ucunu da dişine
kapıyı hızlı kapat...olay bitti kesin çözüm...:)
oyy disimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nizip nohut dürümü yaptim evde kiymada kattim cok mukkeml oluyor deneyin:))
amaan diş agrısı deme yaaa bi kere benimde agrımıstı baya eskiden yani sonra gittim çektirdimde kurtuldum eheuehe:))) ağrıyan dişinin üstüne karanfil koyabilirsin yada kolonya yada diş macunu yada zeytin yada ekmek içi yada asprin:)))))))))))
ben hepsini koydum gecmedi :)))agzim cuval gibi oldu .yok benki dolgu olucak yarina randevu aldik yarin gideriz artik
valla agrı kesicide iç bari.. ben dolgudan daha çok korkuyorum yaa 3 tane dolgum var ıyyyk bak bi anımı anlatayım diş dedinde bundan 4 yada 5 yıl önce bi tane dişim çürüdü çürüdü bende nasıl korkuyorum dişçiden bırak dişçiye gitmeyi kapısının önünden gecmiyorum inat ettim annemgil zorluyo ben yok diyorum ha bu arada ben cikolata hastasıyım ama dişlerimi düzenli fırcalarım fırcalamayla hiç alakası yok bence... neyse günler ayları aylar yılları kovaladı birgün artık dişim agrımaya basladı bende hala gitmeye korktuğum için evde çözümler üretiyorum derken apse felan yapmaya basladı artık dedimki bu kadar agrı cekiçeğime bikere cekiyim neyse gittim masaya oturdum herkes basımda drlar yanında calısanlar herkes kolumu tutyo dr. kapıları camları kappattı sesimi kimse duymasın dişye hani diğer sırada bekliyenler korkup kaçmasın diye sonra iğne yaptı cekti aa hiç anlamadım bukadarmıydı dedim bunun için gitmememişim derken dişi çekti ama hala bişiler yapıyo orda canım inanılmaz yandı naaptını önce anlamadım acaba parcamı kaldı içinde diyorum meger iltihap dokuyo sinirlere kadar yayılmıs onu kazıyarak temizliyomus hatırlamak bile istemiyorum o anı en zor kısım iltihabın kazınması üzerinden cok yıllar gecti ama hala o anı unutamam
bu arada bi diş için bu kadar yazı yazcamı sanmıyodum ehehe