walla öle bugun yurttada pırasa war kesın aç kaldık bır köfte yapan olsa da yesek millet hafta sonu yemış gene köfteyi :D
Yazdırılabilir Görünüm
walla öle bugun yurttada pırasa war kesın aç kaldık bır köfte yapan olsa da yesek millet hafta sonu yemış gene köfteyi :D
ya sende kofteye taktın baska yemek yokmu?
biz bugün kuru fasulye pilav yanında cacık ve tursu yedik benim yemegim bitti digerlerine gectim bi o arkadasınkinden aldım bir ryagmurlu kinden aldım ama suan yine acıktım acımmmmmmmm nizip qüzeli köfte yapsanaaaaaa yawsss
bogazında kalsın emı ben burda acım neyse annemde kuru fasulye yapacaktı aksama ben de o zmana yerım naber:)
:( boqazımda kalsın demi sen benden bişey istersin o zaman görüşürüz seninle eyi sende akşam bensiz yiceksin kuru fasulyeyi boqazından gecebilecek mi
valla senın bogazından gectıgıne gore bende zevkle yerım ama yıyyebılırsem cunku dişimı cektırme olasılıgım var ya olamaaz boyle bısey neyse sana da saaka yaptım mıksam hıc bogazında kalsın dermıyım afıyet bal seker olsun
hıh işte gercek ghost bu insan arkadasına bogazında kalsın der mi hiç sana daafiyet olsun simdiden gecmiş olsun diş cok fena bişey yaw hele o cekilmesi kırılması felan yokmu yakıyor insanı
saol mıksam hemde 20lik dişler 4 tane hergun bırı cekılecek yandım
ooooooo walla ne dim cok cok gecmiş olsun
saol ya zaten korkuyorum varya aman ne yapayım ölmen ya
ewet ölmezsin Ghost Sana Bişey Olmaaz
dimı dokuz canlıyım neyse doktor randevuyu carsamba gunu ne attı yasadım kuru fasulye yıyebılecem yasasın::)
TOHOO TOHO HADİ BAKALIM YİNE İYİSİN :DBURDA OLSAYDIN CARSAMBAYA DEGİL ÇIKMAZAYIN ÇARSAMBASINA GÜN ALIRDIN :D
dımı valla oyle neyse artık bıde hafta da bır dıs cekılecekmıs yoksa benı rahatsız edermıs
Hakkina Hayirlisi Ghost
evet e mıksam hastane nasıl gıdıo yogun mu bu arada gecen hafta sınırlıydın sanırım sımdı ıyımısın
hastane suanda pek kimse kalmadı .. ben iyiyim saol
gidiyorum artık yarın görüşrüz herkese iyi günler Byeeee
k.i.b. ghost
sende k.i.b arkadasım ozletme kendını hadı ben de cıkıyorum herkese ıyı gunler bye
Selam aleyküm nizip in gönlü güzel insanları herkese kolay gelsin
hasan hocam sizede kolay gelsin mevlam sizi de korusun
cemaat nidisiniz yawwwww
iyi akşamlar millet nasılsınız?
kim var kim yok ??
bugun kımse ugramadımı buraya yaw
herkese iyiakşamlar gerçi benden başka kimsede kalmamış ki buralarda:)
sana Da Hayirli Akşmlar Cadycim
nasilsin Bakalim Nasil Gidiyo Dersler Falan
dersler genellikle süper gidio:)
rabbim daha da iyi etsin :)
aminn inşş
amin anam amin
yaaaa kusura bakma candycim ben didiyom
misafirler geliyoooo..çıkmam lazım
herkese heyirli akşmlar
herşey gönüllerinizce olsun mutluluk ve sevinç sizinle olsun
yürekten sevgilerle
bye
grşrz fevzi sorun deil zaten birazdan bende çıkarım ders çalışacam amcam geldi zaten
ya kardeşş başka kimse yokmu ya buralarda:)
candy bence kimse yokkk
ama birasdan ortalık şen şakrak olucak gibime geliyooo
ama sende bende KİTAP BAŞINDA OLURUZ :(
aynen öyle olur bu hafta 6 sınaw 1 sözlü wardı 4 ü bitti ama neysekş yarın boşum ama perşembe günü çok önemli sınawım warr hocada tip zaten ii puan kırar:)
kimse yokmu ya buralarda
bacım ben varım yeter mii ???
işallah iyi alırsın
kuzen
ne bilim sohbet ettiğin sürece yeter
hadi ben çıkım
alacam inş bugünküer güzeldi
grşrz cnm...