o değil ya,hani şu koltuğunun altında bir gazete var sürekli,bıyıklı bir karekter.
Yazdırılabilir Görünüm
o değil ya,hani şu koltuğunun altında bir gazete var sürekli,bıyıklı bir karekter.
Hani şu gözlük takıp sürekli çekirdek çitleyenmiydi o.
yok o değil,pala bıyıkları vardı,eli sürekli cebinde biryerlerini kurcalar vaziyette,koltuğunun altında bir gazete olurdu hep.
Hatırlayamadım ya neyse.
Bir konu açılıyorsa vede altı açıksa, insanların yorum yapması gayet doğaldır. Yapılan yorumlar medeni uslup çerçevesinin dışına çıkmaması gerekliğiyle birlikte aleyhte veya konunun farklı açılardan tartışılmasına da fayda sağlayacak şekilde olabilir. Bununla birlikte bilgilendirici veya uyarıcı yorumlarında yazılması gayet doğaldır.
Bunları yapanlar arasında doğacak fikir ayrılıkları, onların birbirlerine hakaret etmesini haklı çıkarmaz.
Bu şekilde kısır bir çekişmeye gelen konular kapatılır, konunun anlaşılırlığını engelleyen mesajlar çıkarılır.
Bu nedenle çok aykırı düşünceler olmamakla birlikte yapılan yorumlara aynı uslupla değil, medeni insanlar gibi yorum yazmamız, bizlerin saygınlığını arttıracaktır.
Lütfen yorum yaparken, bir yorum yapan adama, birde yapılan yoruma bakıp öyle yorumlayınız.
Selamlar.
Sayin Akkas, benim asil kullandigim isim 'yusuf' idi daha sonra 2006 itibariyle soyadimla yeni isimle yazmaya basladim.
Aynen dedigin gibi olur umudundayim. Teker teker ortaya cikan 'aldatmaca, uyutmalardan' arinmis hakikati insallah hep beraber gorur ve duyariz ve ondan kelli yine herkes istedigine inanir ya da inanmaz!
ben öncelikle şunu belirteyim.konuya sonradan peydahlanan ve ******ça yorumlar yapan ben değilim.konuya sen sonradan girdin yusuf kardeşim.girdikten sonrada yaptığın yorumlar zaten ortyada.ben sen konunun içine girdikten sonra seninle yusuf kardeşim diye konuştum.ama sen o ******ça diye tabir ettiğin cümlelerle bana ve birkaç kişiye sataştın.
şimdi herkesten rica ediyorum konuyu başından beri okusunlar ve kim kime sataşmış kim kime hakaret etmiş ne derlerse ben razıyım.ama şu konuda haksız olduğumu kabul ediyorum,doğan ve ali konusunu karıştırmayabilirdim.ama öncede belirttiğim gibi o anki asabiyetimden kaynaklanan bir yaklaşımdı.sadece o bölüm için senden özür diliyorum.ama ben bunu söylediğim halde (yani o anki asabiyetimden kaynaklandı diye)ve bana sataşan ve konuya sonradan müdahil olan sen olduğun halde bana ****** ve konuya sonradan peydahlanan diyebiliyosun.bu konuyuda sevgili hemşerilerimin taktirine bırakıyorum.
konu dışı görüdüğüm bir kaç mesajınızı buraya kaydırdım.
yeni mozaik fotoları konunun ilk mesajına eklendi.
admin memet abi' konuyu kapatınca buraya yazmak sorunda kaldım yetkim olmadıgı icin konuda kapalı oldugu icin yazamıyorum:) siz nasıl iserseniz...
Estağfrullah. Anlayışına teşekkür ederim.
rica ederim abii saygılarla.
Osman gidenleri geri mi çağırıyorsun, tam anlamadım.
Evet.. "Nizipli" leri çağrıyor Müslüm abi..