ben hiçbirşeyi asla boykot etmem. bütün üyelerin konularına msjına saygı duyarım. Amacını aşmış konuları göz önünde tutmak bir fayda sağlayacağını umut etmiyorum.
Yazdırılabilir Görünüm
ben hiçbirşeyi asla boykot etmem. bütün üyelerin konularına msjına saygı duyarım. Amacını aşmış konuları göz önünde tutmak bir fayda sağlayacağını umut etmiyorum.
Abi Böyle Konular Güncel Kalmaliki Yeni Gelen üyeler Görsün Diye Yoksa Başka Bir Amaç Tasimamaktadir
ayrıca hakanşahin'e şunuda söylemek istiyorum bu konuyu açtıgımda konu başlıgı sadece bu kadarda olmaz dı yani farkındaysanız ben burda fazla gereksiz yere konu açılmasından şikayetçiydim kendini akıllı sanan bir arkadaş konunun içerigini anlamadan bide başlıga mesaj kirliligi diye yazmış benim derdim mesaj degil konu bilginize
Canımsın ben konuyu baştan sona okudum ve bu kanıya vardım. İçinde bir tane yeni üye yok hep eski üyeler. biz bu konuları defalarca masaya yatırdık ve hiç bir sonuç elde edemedik. kimisi sesli chat istedi kimisi başka bişiy.
Defalarcada gündeme gelse boş. Forum sitesi kimin ne istediğini anlamak çok zor. mesaj kirliğini düşünmektense nizip.com faydalı nizip kültürü nizip nostaljisi yaşatan şeylerle uğraşmak burda geçen zaman için en hayırlısıdır. yıllar sonra birgün nizip.com a girdiğinde vay be ne günlerdi neler yağmışısız desen fena mı olur.
abı umut saglamaz hem guncel tutuyorlarmıs bunu yenı uyeler içinmiş yeni gelen uye ılk geldıgınde bu konuyu girerse ilk gırısınde dıyo bu ne ya konuya bak bır kaç kişi 4-5 sayfa msj yazmıs acaba amaçları ne dıyecek tabı bunu arkadaslara sormak lazım amacınız ne dıye ama?
MEHMET SEN KIDEMLİ ÜYESİN SEN BURDAKİ MESAJLARI TEMİZLERSİN ŞİMDİ :D
temzılayıp temızlemem sana dusmez merak etme gerek duyarsak elbet temızlenır
ezbere konuşmayın isterseniz nizip comda siz yokken ben vardım kardeşim adminimizine o zamanlar yardımcı oldum nizip com adına daha fazla birşeyler olsun diye benim burdaki çabam gereksiz konular açmak yerine daha az görüntü kirliligiyle dafa fazla niziple ilgili bilgiler olmasıdır çabamda bundandır.
benım actıgım konular geyık muhabbetınde veya gonul bahcesınde tabı ne kadar ıyı o tartısılır barı benımkıler geyıkte olsa bır seyler ogretıyor bundan ne ogretılıyor sa allah kerım
son msjımı size yazmadım ama herşeye karışıyorsun.
adı üstünde geyik muhabbeti ne ögretirki muhabbet işte herhngi birşeyin konusu degilki ögretsin dimi kardeş neyse daha fazla bu gereksiz yazılarla burayı işgal etmek istemiyorum kendi işinize bakın lütfen daha fazla muhattap olmayacagım sizinle hayırlı işler size
önemlı olan ogrenme isteği herkese öğretmez ama ögrenmek ısteyenlere öğretir
vay balıkkk vayyyyy....fiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssspppppppppp
bari konuyu açan yekili olsa tamam diyeceğim veyada hiç böle sorunları olmayan biri yazsa diyeceğim ama 5 sayfalık konuda neredeyse 3 sayfayısı kendisi ait ilginç ama gerçek nede olsa burası türkiye..
açtırmayalım
ögretmenler günü için 4/5 tane konu acılmmıs bu bir konu altında birleştirilse hangisine ne cevap yazacagını bilirsin ama ayrı ayrı konular olunca hepsinede aynı sey yazamazsın
ewt ablacım bu konuda sonuna kadar haklısın oysa ki ne kdar yararlı konular warken biz gereksiz konular peşinde koşup duruyoruzz lütfenn biras daha duyarlı davranlamım arkdaşlar...!!!