ben sizlere teşekkür ederim arkadaşlar bana bukadar sıcak bir arkadaşlık ortamı sunduğunuz için selamlar.
Yazdırılabilir Görünüm
ben sizlere teşekkür ederim arkadaşlar bana bukadar sıcak bir arkadaşlık ortamı sunduğunuz için selamlar.
ALP KARDEŞİM ÇOK ÇOKTEŞEKÜRLER.FOTOĞRAFLAR SÜPER ÖZELLİKLE KARLI OLANLALAR ELLERİNE SAĞLIK
KENDİMİ BİRAN NİZİPTE GİBİ HİSSETTİM tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-frown[/IMG] .
Karlı resimler bana ait,hatta tüm resimler bana ait,Alp27 çaldı benden. :)
Valla iyiki çalmış ;)
SENİN CEKDİĞİNE YEMİN EDERMİSİN ORHAN KARDEŞ FARZEDELİMKİ SEN CEKTİN NEDEN SİTEYE ATMADIN SANA CEZA KESMEKLAZIM ADMİN ABİM GEREKEN CEZATI VERİR..................................!
Çalmak yok ödünçÇALMIŞ :)))
gökhan kardeş geldiğinde gördün orhana 500 e yakın resim verdim sende buna şahit oldun doğrumu sonra sen ben yok Nizip com sakinleri var
Alp, dostum geçmişine rahmet, gurbette helede Vatandan uzakta bu resimlerin kıymeti daha iyi biliniyor.
Orhan'ım sana da çok teşekkürler.
Ne mutlu bizlere ki bizlerin Memleket hasretini gidermek için uğraşan sizler gibi dostlarımız var.
cümlemizin gecmişlerine rahmet kardeş görevimiz
arkadaşlar daha çok resim göndermenizi bekliyoruz.
.
Arkadaşlar resimlerimiz bölümünde 1250 civarı resim oldu. Alp27 gibi değerli arkadaşlar, sürekli atmaya devam ediyorlar. Onlara bakmanızı ve yorumlamanızı bekliyoruz.
Kıymetli Orhan resimlerde daha çok yeşillik görmek isiyoruz. .
Şehrin içine yayılmış yeşillikler... .
.
selam arkadaslar ben ugurlu sımdı nızpte degılım ama gercekten ınsanın yasadıgı yer gıbısı yok sımdı marasta KSU deyım ama cok boguyor benı onun ıcın sehrımızın kıymetını bılelım
walla butun resımler çok guzel olmus Nizipe olan hasretımız bır nevıde olsa dındı ama ben yarın ALLAH’IN izniyle Nizipteyım
abi güzel hoşta bizim binanın üstünden cekmişsin bizim binayıda ceksene hasret giderelim :)
kendimi Nizipteyim zannettim. ellerinize saglık mükemmel olmuş.
resimler çok güzel içinde olmakla dışından bakmak çok farklı şeyler...
slm sayin nizipliler eskisi gibi rahat nizip fotolarina ulasamiyorum acep nedendir