akhenaton dünya sarhoşudur .
Yazdırılabilir Görünüm
akhenaton dünya sarhoşudur .
Admin abi kusura bakmayın. Geceyi unuttum siteye hergün giremediğim için bu msjı bir hafta önce çekseydiniz o zaman bir şeyler yapardık ne yapalım kısmet bir defaki sefere inşallah düşündüğünüz için allah razı olsun .
abi bune yazı gözüm bozuldu
Tekrar selamlar tum kardeslerıme abılerıme.........Orhan Celık kardesım unutma netıcesındekı ozur dılemen senın buyuklugunu ve karsıya olan saygını sevgını gosterır ozur dıleyecek bı durum yok ama gercekten tesk.ederım aslında ben hepınızden ozur dılerım keske o gecede bende sızlerle bırlıkte olsaydım sızler gıbı kardeslerım ve abılerımle tanısma fırsatına naıl olsaydım kısmet ısallah bıdakı sefere.........
BEN MUSTAFA ÖZDEMİR.ANKARADATBMM DE GÖREVLİYİM.BANA BİR İŞİNİZ DÜŞERSE EMRİNİZDEYİM.TEL:05054004898
NİZİPLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR....Ayrıca yukarıdakı yazıyı yazan kardesımız veya abımızı tebrık ederım gercekten ıste nızıplı olmanın ayrıcalıgı bı kere daha bızlere gosterdı emırlerımız degıl sevgılı mustafa kardesım rıcalarımız olur..... Senınde ayrıca basın sıkısır bı sorunun olursa durumcueminın oglu olarak her zaman yanınızda olacagımı bılınız..........
Bıde Gecenin süprizi bana Felsefe abim ve pala dayı idi gerçekten çok şirin abilerimizdi ben felsefe abinin yazılarını okurken yaw yine abim felsefi bir şeyler yazmış geçeyim derdim ama felsefe abimi tanıyınca artık onun ne kadar açık yazdığınıanladım sadece ön yargılarım varmış :)) fsoyarik abimin içtenliğinide unutmamak lazım geceye o güzel konuşmasıyla damgasını vurdu gerçekten ağzından bal damlıyor abimizin her konuya bir hikaye ile bağlaması daha güzel......GOKHAN DOKUYUCU Kardesımızın yazısından alıntıdır......ısallah bu abılerımızı ılerleyen gunlerde tanısma fırsatına sahıp olurum bende.........Tum abılerıme kardeslerıme saygı ve sevgılerımle.....................
RUSTEM CANKESEN
Rüstem kardeş bir şey sormak istiyorum,
Bu Mustafa Özdemir bizim tanıdığımız M.Özdemir'mi (kır saçlı, çok gülen, işini bilen, çok konuşan)
alıntı:
quote akhenaton demişki:
alıntı:
"quote" ahmetaksoy demişki:
alıntı:
"quote" akhenaton demişki:
Ahmet abinin gazeteci yazar olduğunu unuttun galiba metal kardeşim :))
ne olmuş yani? bişey olmamış ahmet abi.. demek istedim ki: ahmet abi gazeteci yazar. o yüzden düzgün yazmasına şaşmamak lazım..
bir alemsin
Rüstem abi sizi tanımak inşallah nasip olur bende kısmet olursa haftaya artık üniversiteye gideceğim artık sizle tanışamazsak gelecek senelerdeki Nizip.com gecelerinde tanışırız.. Sizin gibi abilerimizi tanımak bize onur verir..
saygılar.
Arkadaşlar geceye katılamadığım için çok üzgünüm inşallah seneye orada olursam katılacağım.ayrıca sevgili admin davetin için teşekkür ederim.
Saygıdeğer Nizip com kullanıcıları ve hemşerilerim gerçekten bu siteye bağımlı bir genç olmama rağmen yaşadığım bazı problemler yüzünden şu an 2 ayı aşkın bir süredir Nizip dışındayım ve çok özledimgerçekten canı gönülden katılmak istediğim organizelerden biriydi ama daha gönderilen daveti bile bugün aldım ve orada olamamaktan çok büyük üzntü duydum hemen hemen hepsini yakından tanıdığım ve saygı duyduğum abilerimi ve kardeşlerimi orada görmekten çok büyük gurur duydum inşallah hayat devam ettiği süre içerisinde bu toplantılar devam edecektir sitemiz için yapılan bütün çalışmalaraq bundan sonra umarım katılırım ..... HEPİNİZE SELAMLAR SAVCI
"Bold" Sanal ortamda tanışıp,site yöneticilerinin gayretleriyle gerçek hayatta tanışıp kaynaşmak kadar insanı mutlu eden bir olay yoktur sanırım. Aranıza yeni katılan bir üye olarak sizleri bu bağlılığınızdan dolayı kutlarım,bir sonraki etkinliklerde aranızda olmak dileğiyle .
harunn kardeş öncelikle aramıza hoşgeldin,
gerçekten de sanal alemi gerçeğe taşımak insanı çok mutlu ediyor, bizlerin bu bağlılığı sizler gibi insanların katılımıyla eminim dahada güçlenecektir,
sevgi ve saygılar
Savcı kardeş,nerdeyse seni unutmuşuz valla,mubarek dışarıda olman geceye katılamamana engel anladık ta,yazmana da engel değil hani,kendini bu kadar özletme olurmu ? Ayrıca Nizip'e ne zaman dönüyorsun ?
Eğlenceli geçtiği yemek yemenizden belli insan bir açlarıda düşünür yaws komşusunun açlıktan midesi yapışmışken kendisi tıka basa yiyen sonrada ayağa kalkıp zıplayan benden değildir heh heh heh
Sevgili dostlar, hepinizle tanışmak beni çok mutlu etti.Ben Pazartesi günü yola çıktım yeniden Almanyaya gelmek durumundaydım resimler mükemmel olmuş(gerçi yemekler de öyleydi). Bu geceden benim izlenimlerimde şöyle; bir kere çok hoş bir ortam hele bahçenin konumu mükemmeldi, sohbetler desen BAKLAVAdan daha tatlıydı vede özellikle Orhan kardeşimin kibar tavrı (sana ve Admin'e bahsettiğim konuda ısrarcıyım), Sayın Admin'in samimi davranışları (ama bir sepet nar yürütecektim saygıdeğer validesinden helallik almamızı söyledi , sonuç narı yürütemedik canı sağolsun), Ahmet Karadağın arabulucu yaklaşımı ( ama bir konuda kendisi ile aynı fikirde olmadığımıda belirtmeden edemeyeceşim), İbrahim Halil Hocamın mütevazi sözleri ( Yemekten sonra yaptığı DUA çok mükemmeldi gülmekten Fatiha okumayı unuttuk, gerçi gülme krizi geçtikten sonra okuduk, kendisinden o duayı yazılı olarak bana iletmesini rica ederim), Felsefe ci Osman bey'in her konuyasempati ileyaklaşımı, Ahmet Aksoy'un 70 li yıllardan kalan Nostaljik düşünceleri ( insanın bir ideali olması güzel), Ramazan bey'in kendinden emin tavır ve yanıtları, Fatih bey'in konulara bilimsel yaklaşımı, sevgili Derviş'in sitemleri ( ama yinede bir türlü derdini tam anlatamadı garibim, kimseye o meşhur NİCK li zatın kendisi olmadığını da ispat edemedi), Akheneton'un hiç çekinmeden benim karnım aç yemek ne zaman gelecek deyip yemekten sonra hemen arazi olması (sohbetine doyamadık, gerçi acından bir kelime konuşamadı ya), Bekir Şen'in çekingen tavırları (ama yemek yerken hiç te öyle değildi), sevgili Gökhan'ın kendi branşıhakkında yapılan eleştirilere ağırbaşlılıkla yanıt vermesi, Musa Eken bey'in az ama yerinde yaptığı yorumları, İbram27 nin rahat tavrıve haklı konularda alkışlı destekleri, Metal'in benim anladığım tarzda METALCİ olmaması (çok şükür iyiki değilsin) ve şu an kusura bakmasınlar yolyorgunluğu ile isimlerini hatırlayamadığım bütün arkadaşların canla başla gecenin güzel geçmesi için çalışmaları HER ŞEY TEK KELİME İLE ''MÜKEMMEL''Dİ
Emeği geçen ve geceye katılan tüm dostlara şükranlarımı sunarım (katılamayanlar adına da çok üzüldüm artık seneye bu müstesna geceyi kaçırmazsınız.
Sevgili Pala abim inan sizi de tanımak bizim için büyük bir şanstı,gerek sizin gibi abileri,gerek diğer kardeşleri tanımak çok hoştu,bu konuda Admin ağabeyimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu güzel ortam onun vesilesiyle oldu.Ayrıca çok iyi bir gözlemcisiniz,fakat Gökhan kardeşimiz oğlunuz için ''sohbetine doyamadık'' diyor,şu an yanımda Metal ile beraber gülüp duruyorlar. Kardeşimiz bir nick alırsa o zaman sohbet ederiz diyor.
Çetin abi sizle yeteri kadar ilgilenemememin üzüzntüsü içerisindeyim. Benin sosyal yönüm zayıf lülfen kusuruma bakmayınç İnşallah bi dahaki sefere telafi ederiz.
Rica ederim Sayın Admin ilgi ve alakanıza sonsuz teşekkürler (yalnız ben bu NAR olayına takıldım kaldım, bak şimdi narları getirebiseydim, anan baban hayrına burada dağıtırdık).
Sevgili Orhan bu sene zamanım kısıtlıydı pek hasbıhal edemedik,İnşaallah seneye gelmek nasibolursa seninle daha yakın dostluk kurarız umarım.(aldın başına belayı, hadi hayırlısı )
Sizin gibi abileri ağırlamak bana olsa olsa büyük bir şeref olurdu. Bizde seneyi iple çekeceğiz buna inanın.
Pala abim düşündüğünüz gibi metalci değilim, zaten sizinde bunu görmüş olmanız beni sevindirdi, şimdi diyceksiniz ki o zaman bu metal nicki nerden çıktı, valla bende anlamadım ama birde bakmışımki metal olmuş :-))
Zaten senin gibi efendi birinede yakışmazdi, Rabbim yolunu açık etsin
Sevgili arkadaşlar,
İzinde olduğum süre içinde iş-güç fıstık derken sanal ortamdan
iyice soyutlandım.Arasıra adminin bilgisayarına sızsam da yine
de rahat yazma olanağı bulamıyorum.Gerçekten Nizip'teki dostlar
ile hasret gidermek başlıbaşına tatilin bir başka keyfini oluşturuyor.
Nizipcom gecemiz bu keyfin bir başka keyfi oldu.Sanaldaki yazılar
ile reeldeki konuşmaların farkını böyle ortamlarda farkediyor insan.
Ben de birçok arkadaşımızla burada ilk defa tanıştım.Gerçekten
gelen kardeşlerimizin hepsinin seçkin ve mütevazi insanlar olması
beni sonderece memnun etti.Böyle bir etkinligi hep birlikte gönül
bağı ile gerçekleştirdigimiz için şahsen büyük mutluluk duymaktayım.
Gelen tüm üye ve kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyorum.
sevgili ,tarhan
henuz kozlarımızı paylaşamadık.
degerli abilerim o gece yemekten sonra eve gittim midemin bulantısından içim dışıma cıktı :( yoksa geceye katılmayan arkadaslarımızın gözümü kaldı ne!? o yüzden HERKES HAKKINI HELAL ETSİN.ekmeginizi yedik Cola Turca nızı içtik. seyit abim bakLava Halkulade idi ellerinize sagLık sanırım cok yedik o yüzden mıdemiz allak bullak oldu.GECEYE KATILAN ARKADASLARIMA YAKIN İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI TESEKKÜRÜ BORC BİLİRİM.
Ahmet Aksoy: Konuş Derviş :-) GokHan bir ara Gelde acı bize Ogret Yaw Biz Bilmik :)
Orhan Çelik: Cali Nasılsın :) Allah Razı Olsun :-) Abi Birazda Genclerimizi DinleyeLim :)
Dervişdörtbudak: Manyakmı ney yaw:) sahata bak:)
ibram27: amenna.:-)cimeyy ne Var ne Yok Kurban:) Gel Kurban Gel
Sizlerin arasında olmaktan cok Mutluyum:)
Hepinizi Cokkkk Seviyorum.
.
tek kelimeyle muhteşem geceydi..Uzun uzadıya daha sonra yazarım. Fakat PALA abimden özellikle özür diliyorum. Çünkü o gece kendisiyle çok konuşcaklarımız vardı. Ama olmadı işte. Sitenin geleceğini tartışmaktan bunu beceremedik. PALA abi özeldende olsa görüşelim. Aileye selam,..ellerinizden öperim.
Bence sitenin geleceğinden çok geçmişini tartıştık desek,daha doğru olur :)
Sevgili Derviş, biliyorsunki ben konuyu açtım ama konu dallanıp budaklanınca benim açtığım ''sitenin geleceği'' konusu arada kaynadı, çünkü sohbet mükemmeldi zaman kısıtlıydı, geç olmuştu umarım gelecek sefere sabahtan itbaren görüşmelere başlarız daha geniş ve kapsamlı bir görüşme olur, hemde birbirimizi daha iyi tanıma imkanı yakalamış oluruz.
Sevgili Orhan geçmişi tartışmadan gelecek yakalanamazdıki zaten, olaya birde bu tarafından bakmak lazım, bence bu da gerekliymişki konu geçmişe yöneldi ve olumluda oldu. Öyle değilmi...
Çetin Bey,
Abi site hakkında olması gerekenler şeklinde bilgi vererek yol gösterirseniz seviniriz.
Sizlerle birlikte olmak gerçekten çok güzeldi.
Selamlar Saygılar
alıntı:
"quote" pala demişki:
Sevgili Derviş, biliyorsunki ben konuyu açtım ama konu dallanıp budaklanınca benim açtığım ''sitenin geleceği'' konusu arada kaynadı, çünkü sohbet mükemmeldi zaman kısıtlıydı, geç olmuştu umarım gelecek sefere sabahtan itbaren görüşmelere başlarız daha geniş ve kapsamlı bir görüşme olur, hemde birbirimizi daha iyi tanıma imkanı yakalamış oluruz.
Sevgili Orhan geçmişi tartışmadan gelecek yakalanamazdıki zaten, olaya birde bu tarafından bakmak lazım, bence bu da gerekliymişki konu geçmişe yöneldi ve olumluda oldu. Öyle değilmi...
yinede DERVİŞ konuşmadı.konuşulacak çok şey vardı.
Sayın Aksoy; doğrudur, bazan kelimeler meramımızı anlatmaya yetmeyebiliyor ama yinede Derviş gerektiği kadar açıklama yapmıştır gibi geldi bana, zaten ana konu anlaşıldı.
Sayın Karadağ; kısa da olsa o gece aramızda geçen konuşmadada belirtmeye çalıştığım üzere, ben bardağın boş tarafı değilde dolu tarafına bakmaya çalışıyorum, ha yeri geldiğindede aklımın erdiğince sizleri rahatsız etmeye çalışırım.
beni unutmuşsun çetin abi ismimi göremeyince ateşim çıktı.
şimdi işyerinde yatak yorgan yatıyorum. Ismimi görmeyinceye kadar kalkmam
oysa ben çokkkkkkkk çalışmıştım. yoksa çenem kuvvetlidir.
Sevgili "Nizip72", saygıdeğer kardeşim, yaşlılığıma ver kusurumu affet, daha birçok saygıdeğer kardeşimiz de vardı gecede ,ben yukardakı yazıyı izinden eve döndüğüm gün yazmıştım, 2 günden fazla 3700 km. yolun yorgunluğu umarım bağışlanmışımdır.
Selam ve muhabbetle...
Aaaayyyyy....! Ölümü görün ama doğruyu söyleyin. Benden bahseden oldumu...? Görünüşe göre hoş sohbetler olmuş... Hadi be lütfen biriniz yazın benden bahseden oldumu...?
Ama dikkatimi çeken bişey olmuş,yaşlı sandıklarım genç,genç sandıklarım baya yaşlıymış.... En çok buna şaştım valla....
Senden başka ne konuşulduki :)
sana bi tiyo vereyim geceye huzeyfede gelecek değince millet taaa gurbet ellerden geldi ;)
aramızda kalsın
Ya abicim ciddi olamazsın.... Yemin eeeeeeeeetttt.... !!!!!!
Bu sabah siteye ziyaretçi olarak girdim,ilk baktığım konu Nizip.comun gecesi oldu....Yorgundum bişey yazamadım ama,gün boyunca hep bunu düşündüm... Eğer dediklerin şaka değilse,bak şimdi çok mutlu oldum.... Yaaa abi sahiden o gurbetten gelen hayranım kimdi....?
ya,huzom,
biz sana rahmet dilemiştik.ama?
alıntı:
pala demişki:
Sevgili "Nizip72", saygıdeğer kardeşim, yaşlılığıma ver kusurumu affet, daha birçok saygıdeğer kardeşimiz de vardı gecede ,ben yukardakı yazıyı izinden eve döndüğüm gün yazmıştım, 2 günden fazla 3700 km. yolun yorgunluğu umarım bağışlanmışımdır.
Selam ve muhabbetle...
CANIN SAĞOLSUN ABİ, BEN SANA DARILIRMIYIM SEVDİĞİM İÇİN TAKILDIM. SAĞOL ABİ.
sevgili dostlar bu gün siteye girme imkanı bulabildim.Nizip com gecesi için sevgili adminimize canı gönülden çok teşekkür ederim gerçekten çok mükemmel bir ev sahipliği yaptılar bunu samimiyetimle söylüyorum türkiye genelinde böyle bir site ve böyle bir başkan az bulunur kendi elleri ile hizmet ederken ben kendi adıma ona minnettar kaldım.
site üyesi olupta gelen kardeşlerimede ayrı ayrı teşekkür ederim zira hepsini tanımak ayrı bir zevkti.hepinizi tek tek zikretmek isterim ancak iyilik manasında sizleri tarif ve taltif ederken hakkınızı verememekten korktuğum için hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim selamlar
Ya benim hakkım ne olacak...? Evet Fsoyarik abim seni dinliyom....
Allah versin huzeyfe Allah versin hadi hadi bugun cuma değil
SEVGİLİ HUZEYFE SENİN HAKKINI TANIŞINCA NİZİPTE DİGER ARKADAŞLARLA BİRLİKTE GEZDİR VERECEKTİK AMMA SEN GELMEDİN
ANCAK SENİ TAIYAMAZSAM DAKİ GÜZEL BİR İNSAN OLDUĞUN METAL İLE ANLAŞAMADIĞINDAN BELLİ. SELAMLAR