canım kankam valla senin zamanlamanda problem var galiba bi türlü tutturamadıkkk gidemediğine üzülme senle beraber gitcezzz nizipee ne güzel olur hemmm dimi valla çokkk özledimm seni görüşmek ümidiyleee k.i.b:p
Yazdırılabilir Görünüm
canım kankam valla senin zamanlamanda problem var galiba bi türlü tutturamadıkkk gidemediğine üzülme senle beraber gitcezzz nizipee ne güzel olur hemmm dimi valla çokkk özledimm seni görüşmek ümidiyleee k.i.b:p
işallah be kanka ben çok istedi ama gelemedi kısmet artık. temmuzda oradayım işallah belkide daha yakın bi zamanda ama sana bi süpriz yapmayı düşünüyom ve uygulayacağım bekle beni. hani wardı ya enisa tekrar bir araya getirecem (i hariç) ok. müsait olduğunda beni ara. 0236 3120434 bu numrayla bana ulaşabilirsin. cep herzaman açık olmuyo. ok. kendine ii bak. bys
oho cumhuriyet lisesi buyara taşımışlar daha bu ne
ben kadir kızıltaş nahsen neredesin reis görüşemiyoruz artık senle
slm kadir kardeş. ben seni çıkaramadım ama ismin yabancı deil bana. ben manisa turgutludayım. askerdeyim. herkese selamlar by..
herşeye rağmen şafak195
lan nahsen ben kadir kızltaş salih kara ile beraber gezewrdik sizden bir devre sonra okuyordum.. hayrigilin sınıfındaydım.
baba sultan yanı kadır sen şemonun(şemsettin) sınıfındamıydın
kankamsın yaa askerlik sana da yaramışş aynı zamanda yakışmış valla :p:p fazla kilo alma yoksa sana kız bulamıcazz :) hani benim hotmailime gönderiyordun foto nerede nahsen bey:confused:neyse ben bunu kopyaladımm eyüpun çokk çokk selamı var kendine ii bak canım kankam
Bende Cumhuriyet Lisesi Mezunuyummmm Bende Buradayimmmm Ve Herzamanda Burada Olacağimm
Slm arkadaşlar. kanka kusura bakma çarşı izni 4 saat sen hep aklımdasın ama bi türlü yetiştiremiyorum fotografları. şubatın 20 sinde nizipteyim. artık o zaman gönderirim. bu arada ben kilo falan almadım aksine kilo verdim. üzerimdeki kışlık elbise çok kilolu gösteriyo. saçlarıma aklar düştü kanka çekilmiyo artık.
bu arada leylanur hoş geldin aramıza. bu sayfayı daha yoğun bir hale getirmek için arkadaşlarına tavsiye edersen memnun oluruz.
herkese Manisa-Turgutludan selamlar...
HERŞEYE RAĞMEN
ŞAFAK:188
MEHTAP:30
slm leylanur hoşgeldin kaç senesi mezunusun tanışıyomuyuz acaba?
bnde 2005te mezun oldum cumhuriyetten
biz bu okulun ilk mezunlarıyız...
Slm Arkadaşlar Bende Ilk Mezunuyum Cumhuriyet Lisesinin.
oooo hoş geldin erol. nasılsın kardeş..
arkadaşlar çarşambaya nizipteyim..
HERŞEYE RAĞMEN
ŞAFAK:173
hoş bulduk nahsen. iyiyim ya kardeş.askerlik yakışmış ama.
teşekkür ederim erol. nerelerdesin? ben şu an nizipteyim.
bi gün toplanıp biraz takılalım. sedal,zeki,müslüm,izzet,mehmet,hep buradalar.
herşeye rağmen
171
ok olur görüşelim size ulaşmaya çalışacam...iyi olur.
slm arkadaşlar. şu an elimde olan bir kaç fotoyu sizinle paylaşmak istedim. lise son sınıfın 2 döneminde arkadaşlarla baya bi foto çekilmiştik...
tabi kankam sağ olsun hepsini bir inat uğruna itilaf etti.
bende bugün öss kitaplarımı karıştırırken bi kaç foto buldum ve paylaşmak istedim..
GEÇEN GÜNLERİN HATRINA....
FOTODAKİ ARKADAŞLAR:
YUSUF,MUSTAFA,MEHMET,HASAN,HALİL,GÜLTEKİN,ABDULLAH VE BEN... :)
bu fotoğrafta sol taraftan ikinci kişiyi tanıyorum hasan dı galiba adı hasan abi dderdik ona napıyo acaba şimdi belki benı tanımaz bile vay be çok güzel oluyo böyle fotoları koymak eski günleri hatırlıyoruz aranızda onu tanıyan varsa selamlarımı iletin arkadaşlar
hasan şu an bi olaydan dolayı nizip cezaevinde tutuklu.
çok üzüldük hasana ama Elimizden Allah kurtarsın demekten başka bişi gelmiyo
lisemizin web sitesi: www.nizipcumhuriyetlisesi.k12.tr lisemizi daha yakından tekip etmek için ve ziyaretçi defterine yazmak için linke tıklayın.
2001 yılında açılan okulumuz sadece iki sınıfı ve 60 öğrecisi vardı.
biz okulun ilk açıldığı gün olkula gittiğimizde her yer kirliydi. o gün okulun bütün temizliğini biz yapmıştık. okulumuz teknolojiden öyle uzaktı ki bir labaratuvarımız bile yoktu. bırakın labaratuvarı okulumuzun sıraları bile yoktu. okulun ilk günü belediyenin göndermiş olduğu kamyonla okullardan sıra almaya gitmiştik. hatta okulun pencerelerini bile biz boyamıştık. kışın kalorifer çalışmıyodu. yakacak kömür bile yoktu.
cumhuriyet lisesinde biz 2004 mezunlarının çok emeği var.
ama şu an okulumuz her türlü faaliyete katılabiliyo. her türlü teknolojiden faydalanabiliyo.
halen bu okulda okuyan arkadaşlar varsa okulun kıymetini bilsinler. biz zor koşullarda o okulda eğitim aldık..
gerçektenmi çok üzüldüm hasan abi adına ALLAH YARDIMCISI OLSUN
Arkadaşlar ben bugün birliğime teslim oluyom. herkese selamlar.
HER ŞEY VATAN İÇİN
ŞAFAK: 177
hey bende cumhurıyet lısesı ogrencısıyım 11 tm ve hala okuyom bende okulumu ve ıllada ıbrahım hocamı cooooooooook sevıyor ve ornek alıyorumm.
Merhaba Ben 2006 Mezunuyum:)
merhaba arkadaşlar. gün geçtikçe bizim mezun arkadaşalarımız buraya yazmayı bıraktı. artık kimse yazmıyo!! neden ki bu ? Anlayamadım bi türlü.
bu arada yeni arkadaşlar hoş geldiniz. ömrümüzün en güzel yılları lisede geçiyo bence. kıymetini bilin bu günlerin..
HERŞEYE RAĞMEN
ŞAFAK:153
BYE
yeni gelen arkadaşlar merabalar sitemize hoşgeldiniz
nahsen şafak kaç az kalmıştır umarım bizim de askerımız var onunda bugun 94 günü kaldı ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
mrb arkadaşlar. ben i.halil çoban umarım unutulmamışızdır :) ya gerçi yaptıklarımızdan sonra unutulamayızda belki aranızda bazı vefasızlar unutmuş tur;)neyse bende 2004 mezunuyum. arkadaşlar e mail adresim neu.bjk@hotmail.com allaha emanet olun.
slm arkadaşlar. 3 haftadır çarşıya çıkamıyodum. ama şimdi buradayım.yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz.
çoban hoşgeldin kardeşim. neden unutalım 2004 mezunlarını. herkes aklımızda. o günlerin anısı var.
saadet şafak geçmek bilmiyor ama herşeye rağmen 124.. 16 ağustosta tezkere alıyom. bu arada sizin asker izin kullanmamışsa dahi bugün şafağı minimum 104tür.
bu arada bir haber aldım bütün erkek arkadaşları ilgilendiren...
ocak 2009 da yürürlüğe girecek tsk kanununda yedk subaylık ve kısa dönem askerlik hakkı kalkıyor. kısadönem askerlik yapmak isteyen 4 yıllık üniversite mezunu ve okuyan arkadaşlar 2009 dan itibaren uzun dönem askerlik yapacak. dün 321 devre kısa dönem çavuş adayları birliklerine teslim oldu. bu 321. devreden sonra 323 devre alınacak. 321. ve 313. devre kısa dönem askerlik yapacak. bu devrelerden sonra ise kısa dönem ve yedek subaylık tarihe karışacak. ilgilenen arkadaşların bilgisine!!!
neyse hepiniz Allaha emanet olun. byy
hobulduk kardeşim hoşbulduk nasıl gidiyor askerlik iyisindir inşallah neyse görüşürüz hepiniz k.i.b a.e .o
teşekkür ederim çoban kardeş. çok şükür iyiyiz. neyse kib. byy
şafak:117
slm millet biz hep burdayız hiç bir yerede kaybolmayız...........
selam millet.. nasılsınız? bakıyorumda artık kimse yazmıyo buraya. neden acaba unutuldukmu???
şafak:96
talip kılıç seni unutmak mümkün müü
sen benim ne kadar korkulur rüyam olsanda ama seni yinede severdik
hobbiy cokolatacısı senii beni 3 derstende bıraktın ya
Ibrahim Hoçam önderliğinde Bir Gün Kuştama Gidelim
Kilip Aklınıza Geliyormu Gecen Yıl Yaptığımız Bahcede
Memet Gümüş Nahsan - Ve Kenan -şerif
Tam Neşelik Adamlarla Gidelimm
slm arkadaşlar. neden bizim 2004 mezunlarından ses soluk çıkmıyo. bu kadar çabuk mu? unutulduk. 89 gün kaldı herkese bunun hesabını soracam.
şafak:89
çılgın şöför
arkadaşlar hepinizi cani yürekten kutlar başarıların dvamını dilerim.ferit AĞRILI
[ı]mer Ibrahim Hocam Yazdığınız Yazı çok Süper Olmuş Büyle Yazılar Yazdığınız Için Teşekür Ederim Bütün Hocalarımın Elerinden öperim ;bütün Arkadaşlarada Selam özelikle 11\tm_c Deki Bütün öğrencilere.[/ı]