Teşekkürler Mehmet Bey - ve tüm emeği geçenlere . Hasan Göktekin
Yazdırılabilir Görünüm
Teşekkürler Mehmet Bey - ve tüm emeği geçenlere . Hasan Göktekin
Çok güzel bir organizasyon oldu. Tek kelime ile harika.
Güzel insanlarla bir arada olmak keyif verdi. Başta admin, kasım abi ve derviş bey'e emeklerinden diğer arkadaşlara da katılıp şeref verdikleri için teşekkür ediyorum.
küçüklerin büyüklerine saygısı,büyüklerin kendi öz kardeşleriymiş gibi sıcak davranması beni inanılmaz etkiledi.yaw biz kocaman bi aile olmuşuz.daha geniş içerikli allah devamını nasip eder inşallah
sizin gibi dostları aramız da görmekten kıvanç duyarız
sevgili arkadaşlar toplantıya gelemedik en kısa zamanda resimleri bekliyoruz inşalalh
Bu anlamlı geceye vesile olana ve emeği geçen herkese saygılarımı sunar teşekkürlerimi iletirim
Slm arkadaslar gercekten cok guzel bı cumartesı pıknıgıydı katılan tum arkadaslara tesk.ler katılmayanlarda işlh.onumuzdekı toplantılara katılma fırsatı bulur bu guzel bırlıktelıge beraberlıgımıze ortak olurlar ozellıkle bu ısı buyuk bı oz verı ıle calısan mehmet abıye kasım kardesimize (isimlerin hepsini yazarsam 90 kisiyi yazmam lazim) ve tum emegı gecen kardeslerımıze sonsuz tesk.ler
güzel bir ortamdı.emeği geçen herkese tşkler
Çok güzel hatıralar ve dostluklar oluştu bu buluşmada.Yalnız az yemekli,bol muhabbetli bir toplantı yapamaz mıyız?Yav hürmet bir başkadır da,bu ara yemekle arama mesafe koymaya çalışıyordum.Derviş beyin dediği gibi böyle iki toplantıya katılan bir senelik diyeti berheva eder.Şimdi düşünüyorum; bunun birde geleneksel iftar programı da var.Ramazan da yaklaştı hani..Netcez yahu? Sanırım Admin düşük vitaminli bir davet tasarlar.Belki de Ahmet Aksoy ilgilenir,kimbilir..
Yimenin haneğı olmaz beyler.
Bu güzel gecede Emeği geçen Sayın Mehmet AKPEK kardeşime ve www.nizip.com müdavinlerine Nizip Belediye Başkanlığına ve Orhan Çelik KArdeşime Çok teşekkür ederim. Saygılarımla
Slm Arkadaslar Cok Güzel Geçmis Patlican Kebabiniz Afiyat Olsun Bende özledim Vallah Hiç Bayan Yokmu Toplantida Ben Bir Bayan Olarak Bayanlarinda Katilmasini Isterdim Sevgilerle
ramazan abım az yemıs ya nedır kı 8 porsıyon :D
ben 9 saydım mehmet:D
omer balcan kebabini cok yime yorum karnin davul gibi olmus sana kimse kiz vermez ha cok guzel olmus geziniz sevgilerle
ye abı hepsı senın olsun sıra ıle ye sende :p
Hani bazen deniz kıyısında gezerken hayallere dalarsın ya,umutlarını kaybetmiş,dünyaya küsmüş ve hayattan bıkmış bir vaziyette.... Hani bazen hüzünlü bir öykü dinlersin,ağlamaklı olursun bir an.... En yakınını kaybedersin üzülürsün,ağlarsın ıslatırsın ağlamaktan başını koyduğun yastığı... Hani karmaşık duygulara kapılırsın ya bir an,ne düşündüğünü bile bilmezsin...Sadece bir noktaya bakar gözlerin...
Mutluluk tablonuzda bulunamadığım için bir kez daha özür diliyor,başka bir bahara belki sizinle olmayı diliyorum...
Görmesemde tanımasamda galiba sizleri seviyorum sevgili nizip comun güzel abileri....:confused:
abi kusura bakmayın orda olmak isterdim ama şehir dışındaydım kusura bakmayın eminin cok güsel gecmiştir bida ki sefere napalım özrü dilerimmm...
Harika bir toplantıydı. Bu toplantıyı organize eden, üyeleri teşvik eden, kısacası emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tabi tarih bilgileriylede bizi aydınlatan büyüklerimizede teşekkürü unutmamak lazım...
emeği geçen herkesten allah razı olsun
Smileci abim gelmiş...Huuuu nerelerdesiniz abi ya...
Kahrolasi Gurbet Neleri Kaçiriyoruz Ya
Keşke bende olsaydım..Geç haberim oldu.