ben daha gıtmedım :D:D:D:D
Yazdırılabilir Görünüm
ben daha gıtmedım :D:D:D:D
KIBRIS TÜRK BARIŞ KUVVETLERİNDE PİYADE ASTEĞMEN OLARAK GÖREV YAPARKEN GİRNE BARIŞ SOSYAL TESİSLERİ MUHASEBE SUBAYLIĞINA GETİRİLDİM 303. DÖNEM PİYADE OKULU ÖĞRENCİSİYDİM...
82/4 acemi birlik Bilecik er eğitim tugayı
usta birliğim: Bingöl/Kiğı İlçe Jan.K.Lığı
gaziantep 5. zırhlı tugay...
değerli hemşerilerim;
forumda yazmış olduğunuz komutan bilgilerini ( ad.soyad.çalıştığı yer gibi ) açıkça belirtmeseniz istihbarat açısından iyi olacaktır.
aksi takdirde sitemiz kapatılabilir. geçmişde bunlarla ilgili örnekler mevcuttur.
Kalın sağlıcakla.
1971/2 tertip ısparta dag komando okulu acemi birligim.Usta birligim ısparta egirdir dag komando taburu.egirdir de ayrıca subay okulu oldugu için komutanlarla ögrencileri ayırt etmek biraz zordur.bir gün selam vermeden geçtik aldık cezayı yattık diskoda .askerlik enteresan bir yer ama her türk erkeginin mutlaka gitmesi ve yaşaması gerekli bir yer.
313.kısa dönem olarak 28.MEKANİZE PİYADE TUGAYI (BARIŞ GÜCÜ) mamak ankarada yaptım askerliği...
tüm 69/1 lere merhaba akpek kardeşim senin askerlik yaptığın yeri iyi bilirim
o zamanın en kral tertipleri 69/1 lerdi ibrahim ulukuş iyi bilir orhan ona sor anlatsın
bu kral tertıp denılen ne abı herkes oyle dıyor da
askerliğime daha çok varrrrrrr
zaten konuyu görünce senin açacağın aklıma geldi abi...biz daha gitmedik yaş şöyle bi 30 falan olsun inş bizde bu ülkenin evladları olarak vatan borcumuzu yerine getiririz hayırlısıyla...
daha çok war be kuzen hayırlısıyla o gun gelsınde
BN İZMİR KONAK ORDU EVİNDE YAPTIM BNMKI ASKERLIK DEĞİLDİ SANKİ TATIL ŞİMİD İSTESELER YİNE GİDERİM VAAALLAAAAAA
1968/2 bilecik-söğüt jandarma ulaştırma er eğitim taburu 4.bölük
( 5.takım 4.manga komutanı)
bölük komutanımız jandarma kıdemli üsteğmen mustafa uranlı
ACEMİ BİRLİĞİ AYDIN 1. JAND.ER EĞT. TÜMEN KOM.
USTA BİRLİK 6. JANDARMA KOMANDO ALAYI KIRKAĞAÇ -MANİSA
67/2 Acemi birliği İzmir Bornova ve Balıkesir Usta birliği Gelibolu 102.Topcu alay Karargah Bölüğü
BİR ASKER OLARAK HEPİNİZİ YADIRGADIM ANLATILAN TÜM ANILARDA DAYAKTAN BAHSETMİŞSİNİZ.(BUNU OKUYAN GENÇLER ASKERE GİTMEZ HERALDE) ORDUMUZDA ŞİDDET VE KÜFÜRÜN KALKALI UZUN ZAMAN OLDU.
kasım 1996- şubat1998 arası 53 dönem ordudonatım asteğmen olarak ardahan ve ilçesi gölede askerliğimi tamamladım.
1982/4 TERTİP ACEMİ BİRLİĞİMİ BİLECEK-GÖLPAZARI JANDARMA EĞİTİM TABURUNDA EĞİTİMİMİ TAMAMLADIKTAN SONRA USTA BİRLİĞİM ELEZAĞ MERKEZ JANDARMA ALAY KOMUTANLIĞINA BAĞLI PİRİNÇCİ JANDARMA KARAKOLUNDA KARAKOL ÇAVUŞU OLARAK VATANİ GÖREVİMİ YAPTIM.
BİRGÜN TELSİZDEN İSTİHBARAT MESAJI GELMİŞTİ. MESAJI OKUDUĞUMUZDA ........ KARAKOLUNA BASKIN YAPILACAĞI YAZIYORDU. MESAJDA TUNCELİ İLİNE BAĞLI ........... KARAKOLU YAZMASINA RAĞMEN KOORDİNATLAR VE BAZI İPUCLARI BİZİM KARAKOLA TARİH EDİYORDU. O AKŞAM SABAHA KADAR MEVZİLER DE BEKLEMİŞTİK. MEVZİDE YANIMDAKİ ARKADAŞIMLA ARAMIZ BOZUK OLMASINA( KAVGALI) RAĞMEN SIRT SIRTA VERİP BİRBİRİMİZE MORAL VERİP SABAHA KADAR BEKLEMİŞTİK. O GÜNDEN SONRA O ARKADAŞIMLA ARAMIZ BİR DAHA HİÇ BOZULMADI.
ASKERLİKTE HERŞEY MEVZİLERE VEYA CEPHEYE KADAR SADECE KENDİNİ VE ARKADAŞLARINI DÜŞÜNÜYORSUN O DAKİKADAN SONRA.
NE MUTLU TÜRK - İSLAM ÜLKÜSÜNÜ SAVUNANLARA
1965/1 Acemi birliği Kütahya Hava er Eğitim Tugayı, usta birliğim ise İstanbul/Alemdağ 15. Füze Üs Komutanlığı'nda Sağlık amirliğinde Eczane ve Polikliniğe bakıyordum. Tıpkı babam Hacı Abdurrahman gibi, hiç izin kullanmadan 550 gün askerlik yaptım. 36 gün iznimi kullanmadığım için 524 gün aslanlar gibi askerlik yaptım. Tüm asker olan arkadaşlara hayırlı tezkereler diler, yapmamış olanlarada nice dolu dolu askerlik anılarını anlatacağı asker ocağına gitmelerini tavsiye ediyorum...Allaha emanet olunuz....
85/2 BİNGÖL/GENÇ - DIŞ KARAKOL / J.KOMD.ERİ
ölüm le kol kola gezmedim hic
bu kadar acıyı cekmedim hic
her şehit verdikce gülüyor bir piç
zorumuza gitsede aglama anam..
Acemi birliğim 7,inci jandarma Komando alayı İzmir Yenifoça usta birliğim Diyarbakır 74-4 Jandarma komando efsane gaziantepli...
ZEYNEL KARDEŞİM BİZLERDE SENİN GİBİ DOĞUDA YAPTIK BİZLERDE ŞANLI 69/1 TETİP OLARAK O DAĞLARDA ADIM ADIM GEZDİK NE KIŞLAR GÖRDÜK
69/1 DEVRE OLALARAK URANLINI SOFÖRÜYDÜM KÜCÜK MAHMUT MSN DE YAZALIM
kayarsky@hotmail.com
şu eskilerden açilan konuyu bir güncellemek adina.bi kaç yaziyim.eee başka asker yokmu nizipte
Daha 2 Senem var :p
3buçuk sene sonr ayaz.zira askerlik bir buçuk sene sürer nerden baksan:)))
ben yazmıştım ama..5.zırhlı tugay komutanlıgı..g.antep ..daglarda tank tanka atlardık biz..:)
4 ay önce bitirdim hamd olsun :) izmit körfez de havacı olarak yaptım. havamız vardı yani:)
82/4 tertip edirne merkezdeydim
Askerliğimi anlatsam roman olur :) İyisimi ben anlatmayayım.
Yok be dostum bence kalsın. Hani bir laf varya; adam 15 ay askerlik yapmış ama 50 sene anlatmış. Bizimkide o hesap olur.
Erzurum kandilli
bence de anlatma abii.. asker anıları bayıyo artık beni ya. adam karargahtan çıkıp bölüğe gidişini anlatana kadar 4 saat geciyor :) oysa yürüyerek arası 4 dakka bile sürmez :)
Tuceli-Mardin-Van-Erzurum
Kayseri 1 komando tugayı 3 ay oryantasyon egitimi sonra dogunun her yeri çakalların mesken tuuttugu daglarda aslanlar gibi yaptım.komando ölmez vatan bölünmez bayrak inmez ezan dinmez koooommmaaannnnndddooooooo
1982/4 samsun sahra sıhhıye okulu acemi birligim ?
12.nci mekanizme pıyade tugayı agrı merkez usta birligim