end mes lis nin sayfası nın diğer okullar kısmında olması utanç verici ilgilki arkadaşlar hemen end mes lis ni okullar ana kısmına nakletmelidirler bence.
Yazdırılabilir Görünüm
end mes lis nin sayfası nın diğer okullar kısmında olması utanç verici ilgilki arkadaşlar hemen end mes lis ni okullar ana kısmına nakletmelidirler bence.
Meslek liseliler diye bir katagori açmamız uygun olurmu ? Çok fazla kategori vari, konular karışıyor.
borabora kimmiş ya elektrik mezunuyum diyor ama öğretmenlere karşı uslubuna bakılırsa .
meslek lisesi mezunu olamaz de mş yani.
ha bu arada eml de artık elektrik-elektronik bölümü birleşmiş bundan sonra nasıl olcak acaba bir bilen var mı?
dallar olcak mı,kaç tane nasıl
borabora kimmiş ya elektrik mezunuyum diyor ama öğretmenlere karşı uslubuna bakılırsa .
meslek lisesi mezunu olamaz de mş yani.
.
Meslek liselerindeki öğrencilerin her zaman hocalarıyla arkadaş gibi olmuşlardır çünkü onlara verilen ahlaki dersler onu gerektirmektedir. .
Çok basit bir gün çıkın her hangi bir düz liseye gidin sonra da meslek lisesine ve aradaki farkı görmemek için kör olmak gerek:).
Hocalarımın elinden şükranla öperim..
way nasılsın alibey2727(karabacak)sen ne zaman bey oldun?sasırılacak durum.
gokhan abı her yerde wardır boyle bır kaç kişi bunlardan kendılerını hemen ele werıyorlar vermseler kendılerıde dıgerlerı gıbı oldugunu sanılacakta ne yapsınlar
Arkadaşlar Lütfen Eml Ve teknik lise hakkında yazalım :) .
EE nasıldı bizim okulumuz???.
M.Mor bak kulagını cekcem senin :).
sen benım kullagımı cekersen gerısı ne olacak karabacak?.
:)))))))))))))))))))))).
çok çok kulaksız kalacaksın olacağı bu:))
Gökhan merak etme kimse kulaksız kalmaz :D .
.
Arkadaşlar yazacağımız mesajlar seviyeli ve düzeyli olsun.Aksi taktirde mesajlarınız iptal edilecektir..
ali_kilic27.
alıntı:
admin demişki:
Meslek liseliler diye bir katagori açmamız uygun olurmu ? Çok fazla kategori vari, konular karışıyor.
Abi bu konuda daha önce fikrimi belirtmiştim. gercekden neden böyle bişey olmasınkine hem daha iyi olur her okulun ayrı bi formu olsa hem kaç tane meslek lisesi varki..
hem yeni bi meslek lisesi site yöneticisi de bulmuşken ben bu konuyu düşünün....
bir meslek liseli olarak her yerde zaten ezigiz bari siz bizi layık görün :).
Yeni site yönecimiz kendisini tanıdırsa seviniriz? Eli sopalı bi site yöneticisine benziyo :)).
ama alışacak bu işin rajonunu :)).
oooo yeni gelmiş bir sileçeğim diyor :)).
Hoş geldiniz hocam...
gokhan abı zaten alı hoca sureklı aynı seylerden bahsedersı burada da sılmeden bahsedıyor bız okulda dersımıze gırmemesıne ragmen alışmıstık
arkadaşlar .bizlerde sizin gibi meslek liselilerin belirli yerlere gelmesini istiyoruz.bunun için çözüm yolları konusunda kimer ne yapmaı onu belirlemek azım bence..
yoksa her başarısızlıkta binlerce bahane bulunabilir.fikirlerimiz var mı onları görelim..
yoksa sadece okul.öğretmen ve hemewn sistem deyip işin içinden çıkabilecekmiyiz..
şartlar ortada.öğrenciler ne yapmalı öğretmen ne yapmalı fikirlerimizi paylaşalım.
ne demişler..
küçük kafalar kişileri.
orta kafalar oayları.
büyük kafalar ise fikirleri düşünürmüş. .
.
Hocam haklı ...
Ben bir konu açarak başlattım ...
Sıra artık sizde arkadaşlar. .
Bu bölüme Seviyenizle seviye kattığınız için sağolun. .
.
alıntı:
ali_kilic27 ;
.
ne demişler..
küçük kafalar kişileri.
orta kafalar oayları.
.
.
Siz hangi fikirle meşgulsünüz ?.
Orayı karıştırma çiğerim fikirle biz uğraşalım hocam mod oldu ama sonra yok oldu :(.
Neyse Biz EML değerini iyi biliriz onlar geleceğin Teknik Elemanlarını yetiştirdiğini de işte Öss denen bir sınav sistemi yüzüne değerini kaybetti ama AB denen yere girdiğimizde artık iyiliklerini yazarlar büyüklerimiz!!!.
alıntı:
ali_kilic27;
arkadaşlar .bizlerde sizin gibi meslek liselilerin belirli yerlere gelmesini istiyoruz.bunun için çözüm yolları konusunda kimer ne yapmaı onu belirlemek azım bence..
yoksa her başarısızlıkta binlerce bahane bulunabilir.fikirlerimiz var mı onları görelim..
yoksa sadece okul.öğretmen ve hemewn sistem deyip işin içinden çıkabilecekmiyiz..
şartlar ortada.öğrenciler ne yapmalı öğretmen ne yapmalı fikirlerimizi paylaşalım.
ne demişler..
küçük kafalar kişileri.
orta kafalar oayları.
ali hocam bilirsiniz benim ne kadar Yaramaz olduğumu büyüdük ama malesef içimizdeki çocukluğu atamadık
Vay anasını... Ben epeydir gelip gitmyorum kimler gelmiş kimler gitmiş.... </div <div Metal sessiz kalmazdı bu konuya ama ... Neyse herkese Selamlar....
erareng sen kaçyılı mezunlarındansın ?
.
kenan kardeş aramıza hoş geldiniz.
kaç mezunusunuz..
ya arkadaslarım ben üye idim bu formada üyeligim galiba iptal olmus ceboca ismiyle gelmiştim şimdi Tecnis ismiyle katılıyorum...
bende 3 senedir pansiyonda kaldım teknik lise mezunuyum..
2003 mezunu..
ya arkadaslar bana eml’nin pc bolumunde cekilen fotoğraflar lazım!!! varsa bir zahmet!
ya ben imzamı ekleyemiyom acık yardıcı olurmusunuz .. bide avatarı nasıl eklicem ben yeniyim forumlarda
tesekklürler
ali konusacaklarım var eger görüyosan yazdıklarımı bana telini yolla...
bu arada ya böle bi ortam cok hos insanı taaaa nerelere götüry...
ya bana bizim bölümde labda cekilen fotograflar lazım ali allahını seversen bul sunları baba kim cekmişti o fotografları hadi ne olu gözünü seveyim bizim labda cekilen fotolar hani sizlerin oldugu sınıfca cekilen resimler... bekliyotum
https://mail2.gantep.edu.tr/cgi-bin/openwebmail/openwebmail-webdisk.pl/ceboca1.JPG[/img] ?sessionid=my36507*-session-0.21506514384328currentdir=%2FCEBO%20RES%DDMLERaction=downloadselitems=ceboca1.JPG[/img]
cebrail namı diger hormonlu balcan
liseden mezun olduktan sonra rotası olmayan gemi gibi alabora oldum...
en sonunda meslek liseliler yapmıs oldugu tek seyi yaptım..
gaziantep 2 yıllık bilgisayar programcılık bölümüne kayıt yaptırdım 2 sene oldu ve ben hala sürünüyom... bir türlü mezun olmıyom.
.
en faziletlisi, kişinin kendi nefsi ve hevâsına karşı mücâhadele etmesidir. Hz. Muhammed (sav)
.
resim li imza nasıl eklenir arkadaslar yardım edin lütfen
Kafayı yicem!!!:@.
alıntı:
Nizipli_mehmet;
erareng sen kaçyılı mezunlarındansın ?
ede ben 97-98 Elektronik Mezunuyum.
Yatılı okuyordum..
yurtta kaldım...
Ya sen...
bilgisayar filozofu tecnis kardeş özelden attım cevapımı:)
Bende 95 Kimya bölümü mezunuyum...
eml mezunları yılda bir defa bir gün düzenleyip bir araya gelirseniz okul müdürümüz size yardımcı olacak. bence bunu düşünün ve organize edin. konuşmak için okula gelirseniz yardımcı oluruz.
Bunu yapmak o kadar kolay bir şey değil ki hocam...
eğer derseniz niye geliriz ancak bunu okul yönetimi düzenlemeli sizin gibi gözüpek hocalar düzenlemeli;)
tecnıs ben yenı mezu oldum sayılır 2005-2006 mezunuym
alibey2727 nin bu konuda bilgisi var, mahir hocaylabu konu hakkındabir taslak hazırladılar, bencede güzel bir organize olur...
elımızden gelenı yaparız.
EML günü yaparsanız ben de gelmek isterim arkadaşlar.Sizleri unutmadım,selamlar.