SALDIRAY ABİM SAOLSIN....
Yazdırılabilir Görünüm
SALDIRAY ABİM SAOLSIN....
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-smile[/IMG]
Evet ismini söyledin.Şimdi sıra bende.Ama ben daha farklı bir şey yapacağım.Bu sayfaya bir mailini yaz,sana mail gönderip bir web sayfası vereceğim.O web sayfasında resimlerimi görebilirsin...Forumda isim vermek istemiyorum...Zaten beni çok iyi tanıyacaksın... Bzlr bzlrn çk ynlş tnd...
Edited by - ışıklı on 12.08.2006 11:28:40
admin abi internet cafenin sahibine sordum galiba sorun sitede dedi..
siz bi ilgilenirmisiniz...olmassa o yorumu silerseniz sevinirim...valla kızıl elma abime de ayıp olacak....yorum bana ait ama adamın adında çıkmış...
hayırdır admin abi hiç bişey anlamadım...
95 E.M.L Mezunuyum.
mahmil abim yoksa kızıl elma senmisin?????????????
umarım sen degilsindir çünkü o adama gıcık oldum baya....
HEM BENİM ADIMI KULLANIYOSUN HEM DE BANA HAKARET EDİYOSUN.BU SORUN MU YOKSA KASIT MI ANLAMADIM.SÖZLERİNE BİRAZ DAHA DİKKAT ET BEN SENDEN BÜYÜĞÜM.BU SÖZLERİNİ CAHİLLİĞİNE VERİYORUM.BİRDAHA ADIMI KULLANMA BU BENİM ADIMA YAPTIĞIN 2. YORUM OLMUŞ.
AYNI CAFEDE OLMA İHTİMALİMİZ OLABİLİR.BEN ÇIKIŞIMI YAPMIŞTIM AMA...HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM.ZATEN AYNI BİLGİSAYARI DA KULLANACAK KADAR TESADÜF OLAMAZ.
ŞİFREMİ BULDUYSAN RİCA EDİYORUM BİRDAHA SAKIN GİRME!!!
1 özyurtlu olarak bende geldım
agalar benım haberım yoktu bu bölumun acıldıgından.ben genelde anasayfalarda geziodum... yanı özyurtlu var ! yok deıl.
gençler ikinizinde ipsi aynı ve aynı yerden aynı anda yazıyorsunuz.
Yan masaları kontrol ediniz :)
yoğun trafik olan cafelerde rotuerlar kafayı yemiş olabilir. sitede bir problem yok
kolay gelsin
Not: gelen maillerinizdeki linklere tıklamanız tehlikeli olabilir.
karakule merhaba bize kendini hatırlatacak bir şey yazsana...
karakule arkadaşım hoşgeldin yanılmıyosam sen ugursun...
ayrıca muhammed konuşmaların baya degişmiş...
hatta sen okuldayken pek konuşmazdın ve sana adı güzel denmesinden hoşlanmazdın...
üniversite insanı degiştiriyomu yoksa.....
mehmet amcaya selamlar...
kızıl elma kardeşim kusura bakma...
ogün gerçekten çok sinirlendim...büyügüm olarak affedersin inş....
arkadaşlar diger özyurtlu arkadaşlarada haber verin de onlar da gelsin....gerçek hayatta görüşemiyoz bari burda görüşek...
yakında imamhatipli abilerinizi yakalarsanız şaşmam :)
ha gayret
yok be admin abi okadar da degil:))))
ayşe yanılıyorsun karakuleyle beni karıştırdın
neyse arkadaşlar bende özyurtun ilk mezunlarındanım bu siteyi yanlız bırakmayız duymadığım için gelemedim ve şimdi aranızdayım
hoşgelmişsin...asi ve mavide sizleri bekliyo.....
hoşgeldin ugur kusura bakama karakuleyle seni karıştırmışım....
karakuleyi sen tanıyomusun....
EEE AS SEN DAHA ÖZTURTLU ARIYORSUN DEGİLMİ.İYİKİ BİZ VARİK VALLA YOKSA HEPTEN TEK KALICAN:=))
hoşbulduk karakuleyi tanımıyom sen olmasanda bizler varız özyurtlu olarak yeteriz bu siteye
yok sakallı abim baya özyurtlu buldum ama szin varlıgınız herzaman gerekli dedmiştim ya onlar yokkende siz vardınız....
karakule kardeş kendini tanıtsa iyi olurdu...
karakulee hoşgeldin ben sana nick deiştiğr demiştim deiştirmicen dimi bu nick i neyse hoşgeldin.
karakule kimsin? ismini bağışlayacan mı?
alıntı:
"quote" kızıl elma demişki:
yok sakallı abim baya özyurtlu buldum ama szin varlıgınız herzaman gerekli dedmiştim ya onlar yokkende siz vardınız....
karakule kardeş kendini tanıtsa iyi olurdu...
Hersey iyi hoşta su asi mavi ve kızıl elma çelişkisine bir son versek...
yani bu hata bir-olur iki olurmu bilmem :-))))))
birisi itiraf etsin artık
metal ne demek istedin ya kardes anlamadım valla
bence de abi yaa baksana şuraya...yazi asi ve mavinin imza alparaslan abinin nick kızıl elmanın şaştık kaldık walla:))
ben özyurtun ıkıncı mezunlarından sayısaldan mezunum adım ahmet
YAV NE OLUYO BU KONU NE KADAR DA GERİDE KALMIŞ ÖZYURTLULAR NEREDESİNİZ YAV AYIP VALLA TEK BAŞIMA BIRAKTINIZ BENİ....
insaf be asi ve mavi hâlâ geride kalmış diyosun sen bi de bizim e.m.l görsen:))
selam arkadaslar ben özyurt mezunuyum okulun adını duyunca bir selam vereyım dedım ve gururlandım hepınıze hayırlı gunler .
.
nisa....
selam yawww özlemişim sizi ben Atilla yaa arkadaşlar beraber buluşup yemek falan yesek bişeyler yapsak hasret gidermiş oluruz hemm hepinizi seviyom byee tel no: 05056503284.
msn : atitoo123@hotmail.com görüşmek üzere.
.
yaaaa nisaa sen burdamsın kızım özlemişim seni görüşsek çok iyi olur
slm herkese bende ozyutlu degılım ama bende yazayım bızde ozyurtluları endustrı meslek lısesı sayfasına beklerız
YAV ATİLLA KARDEŞ HOŞGELDİN NİSA BACIM SENİ BURALARDA GÖRMEK NE ŞEREF BÖYLE.....
VALLA ATİLLA ÖZYURDUN İLK MEZUNLARI BİR ARAYA GELSEK ÇOK GÜZEL OLURDU AMA KISMET İNŞALLAH OLUR BU ARADA Bİ HAYIRLI OLSUN DER İNSAN..ERZURUMDAYIM BEN...
NİZİPLİ_MEHMET KARDEŞ VALLA BEN E.M.L YE GELDİM Bİ HOŞGELDİN DİYEN OLMADI....
NEYSE DİGER ÖZYURTLU ARKADAŞLARIDA BEKLERİM....
BU ARADA SALDIRAY ÜZÜLME SİZİNDE KONUNUZ İLERİLERE GELİR İNŞ....
slm arkadaşlar ben de özyurtluyum.ilk mezunlardan.liseyi çok özledim ama ordaki arkadaşlıkların çoğu da yalanmış.neyseki birkaç yakın dostum hala yanımda.nisa nasılsın canım görüşemiyoruz ne zamandır hattın değişti galiba.sen de iyisindir inşallah atilla.ayrıca ayşe çok konuşmuşsun canım ya maşallah bütün yazılar senin:)okul bir program yapsa orda gelir görüşürdük.neyse kendinize iyi bakın (fatma)
<p align="left" slm aleyküm arkadaşlar öncelikle böyle bi konu açtıgı için ayşeye teşekkür ediyorum...neyse bende ilk mezunlardanım rabbim kısmet etti üniyi kazandık fakat gerçek şuki geçmiş gibi olmuyo hiçbirşey....fatma sen kendine bi bak çok konuşuyo demişsin sayfanın hepsini doldurmuşsun nerdeyse...ayşe görmesin yakar seni...neyse ya ben artık buralara takılırım hep...ha atilla ve nisa sizleride burda görmek isterim.<p align="left" .
bak yine herzamanki gibi çok konuşmaya başladın:)
FATMA BENİ AYŞEYLE KARIŞTIRDIN HERHALDE KİM OLDUGUMU MERAK EDİYOSAN AKŞAM TLFNUN AÇIK KALSIN SANA HABER VEREYİM...
TAMAM CANIM TAMAM TANIDIM GEREK YOK ARAMANA SEN ŞİMDİ ON SAAT KONUŞURSUN AYŞE GİBİ:).
BEN SANA AKŞAM GÖSTERİRİM....CANIM ARKADAŞIM....:).