paylasmaniz icin tsk ederim cok ilginc
sagolun
Yazdırılabilir Görünüm
paylasmaniz icin tsk ederim cok ilginc
sagolun
bence daha önce paylaşılmıştı
gercekten cok ılgınc herkes bu ılgıye alakalı olsa boykot yapılsa bakın bakım artım coco-cola satılr mı bıdaha
paylasım ıcın tskler
sanmıyorum böyle birşey olduğunu bu bizim önyargımızdan bizim bunu böyle görmemizdir. adamlar istese direk öyle yazabilirdi kim ne diyebilirdi ? ve üstünde oynama yaparak ona benzetmeye çalışıyoruz. kim belir dünyada çoğu şeyi böyle yapsak kim bilir neler cıkar.
bu öküz altında buzağı aramaya benzer.
sadece kendi kendimizi kandırıyoruz başka birşey değil.
boykot yapalım diyorsunuz. yaptık diyelim etkisi ne kadar olur bence hiç etkisi bile olmaz adamlar yolunu bulmuş gidiyor.
eğer bu kadar dikkat ediyorsak önce cevremize ve kullandığımız eşyalara, bilgisayarlara dikkat etmeliyiz bakin bakalım neler oluyor
sonra diğerlerini tartışalım
paylaşım için teşekkürler allah razı olsun yine hatırlatınız bize bi gerçek'i biz mis gibi meyva suyunu içmeye devam edelim tabi sizlerde....:))))))))
Kusura bakamayın ama, ben coca cola nın yazılışı ile, arapça yazılış arasında bir bağlantı kuramadım.
Hangi dilde kelimelerin yazılışında değişiklik yaparsanız başka manalara yol açabilir.Yada benzerlik sağlanabilir.
Haa gelin yabancı malları boykot edelim, yerli mallara yönelim derseniz o başka.Başım ile gözüm üzerine.
Sevgiler...
Daha Öncede Yazdık !!!!! http://www.nizip.com/showthread.php?...%FDn+s%FDrr%FD
http://www.nizip.com/showthread.php?t=11889&highlight=colan%FDn+s%FDrr%FD
ne içerim ne de alırım...Rahatsızlığımdan dolayı asitli içiçekler yasak bana..
Ya arakadaşlar bu resmen dananın altında buzağı aramaktır...
kola benim vazgecilmezim buna benzer bisey duymustum ben fare kaniyla yapiliyor diye ama cok arastrinca yanlis oldugunu ögrendim:(
yinede canim istediginde tüketiyorum..
Daha öncede yazmıştım, 30 senedir her gün litrelerce kola içen bir arkadaşım var, hiçbirşey olmuyor, adam bütün muayenelerinden turp gibi çıkıyor.
Kolayı birtek ABD nin silah üretimine katkısı olduğu için ben içmem.