Yazdırılabilir Görünüm
AĞZININ TADINI BİLENLERE ALTIN ÇİKOLATA
teşekkürler muhammed bey
muhammed benle nıızp guzelı koyduk
bunlar reklam kokan ayaklar muhammed
BU ÇİKOLATA RESİMLERİ HARİKAAA...AYRICA BÖYLE BİR KONU AÇTIĞINIZ İÇİN TŞKLR BEN DE ÇİKOLATA HASTASI BİR İNSANIMDIR...NİZİP GÜZELİ SEN DE BENDENSİN...
yalnız degılsınız bendde warım
ya ben çok seviyorum arkadaş ne yapcazz
çikolata görünce dayanamıyorum .çok seviyorum.:D:D
gel bir gün beraber yiyelim başak .çok isterim
tamam Nizip güzeli ben basak ı Nizipli mehmet i alır gelirim yanına :D:D
ne zaman gıdıyoruz?
evet miksam ne zaman geliyorsunuz?
Vay huzeyfe vay, dimek eyle, sen görürsün. Üstüme gül koklarsin he?:p
yaa yok ne gülü şeyyy işteeeee, ben çikolatalara bakıyordum, o resimdeki fıstıklımı yoksa fındıklımı diye,
hem alaman çukulataları daha güzel dimi, olsada yesek, gelirken bana torpilli getir haaa,
Simdik benim fotomu eklerdim cukulata yerken, masallah yiye yiye kurbanlik koyun gibi oldukda, karistirmayalim, diyete girdim yine. Gekirken getiririm sana cukulata, yeterki sen iste be huzo. :D:p
Bencede biraz rejime gir, yoksa senle evlenecek olan damat adayıdan beline göre kemer istersen hapı yutar alimallah, üstelik bu damat çok zor şartlarda çalışıyorsa
dimi yaniii
[size=+1][color=darkred] Evet, hapi yutabilir bu damat adayi. Söyle antep gelenegine göre altin kemer iyi olurdu yav :p . 3 kilo verdim amma ;)
slm lar ben çikolata yemediğim zamnlar vücut hemn alrm veriyo o yüzden benim vazgeçilmezlerimdendir bunu dile getirdiğin için atana babana rahmet bacım gendinne eyyi bak.....
sen basladın tefecılıge admın boyle seyler bakmaz
mehmet abi reklamdan para almaz tefece osman aqa
ARKADAŞLAR ÇİKOLATALARI NE ZAMAN YİYOZZ ONDAN HABER VERİN HELE...
sen yap onuda nızıp guzelı cıkolata gunu dıye
ne guzel olur aslında herkes cıkolata yer
sen çikolata yemezsın kı benımı kandırıyon sende
O VAKİT GEÇTİ YENİ BULALIM
geçti koyun pazarı bi daha gelmezzzzzzzzzzzz
ben gelmem siz gidin yeyin
HİÇ FENA OLMAZ BAŞAKCIM BEN HER ZAMAN HAZIRIM YEMEK İÇİN :D