saol cengızkrbck tesekurler ama hep yıldız teknik unv.dıye gecıyor degılmı?.
.
Yazdırılabilir Görünüm
saol cengızkrbck tesekurler ama hep yıldız teknik unv.dıye gecıyor degılmı?.
.
slmmuludaga gelen haber versin elimizden geleni en iyi şekilde yaparızz nede olsa işin ucunda Nizip uşagı var bolum veterinerlik burdan bana ulaşmak istersenizhabes_canpolat@hotmail.com .
Uludağ Üniversitesi İlköğretim din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim...Bursa, Nizip’e 1285 km...18 saat uzaklıkta (tabi tercih ettiğiniz firmaya göre bu zaman kısalabiliyor) ..ancak Osmanlının ilk başkentinde okumak büyük ayrıcalık..uludağ ünv. tercih eden veya Bursa’da olan arkadaşlar olursa yardım edebilrim
..
yav bu Nizip uşağı nasıl bir uşak yav.... her delige giriy yav :).
.
Herkese slm yaa uludag üniv de hazırlıkta olan varsa buraya sınıfını yazsın.Benimki ELMTR20
syn alagoz neyapalın yanı sadece kendı sınırlamzı içinde mı kalalım dısarıdan bır seyler kapmak gerek farklı kulturlerden bunun için her delige gırmek şart
Konya Selçuk Üniversitesinde İBFF İşletmedeyim yeni kazanan öğrencilere yardım edebilirim..
.
girmek lazım kardaş doğru söylüyosun... Nizip uşağı girmesinde kim girsin gelin
www.yonja.com da Nizip sayfası açtık herkesi bekliyoruz....
vahap alagözz... o bir efsane tanıdığım güne taaaa:)
Taş kesen sen hangi okuldasın :)
merhaba ben 14 yıl oldu okulu bitireli,.
Şimdiki adıyla BALIKESİR ÜNV. Mühendislik Mimarlık Fak. Mak.Müh. Mezunuyum, .
benim zamanımda Uludağ Ünv.Bağlıydı..
Bu okulda Bir Doç.Abimiz zaten ANTEPLİ (Mustafa GÜNEŞ)..
Şu an Bursa’dayım,.
Bu taraflara yolunuz düşerse (Balıkesir-Bursa) genç arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım,.
.
Selamlar, .
.
İlker KAYAR.
.
Eyivallah İlker abi yolumuz düştü bizi o yaban ellerden kurtardın.... yoksa bursalarda kaybolup gidecektik...
merhabalar ben mustafa kemal üniversitesi inşaat mühendisliğindeyim sizleri de bekleriz........
Arkadaşlar bilgilerimizin yanına mail adreslerimizide yazarsak birbirimize daha kolay ulaşabiliriz..
Şu an bir liste hazırlıyorum siz de çevrenize duyurursanız en azından buraya gelip kendilerini tanıtsalar. İleriki zamanda çeşitli toplantılar ve buluşmalar düzenleyebiliriz....
<p align="left" slm okuyan kardeşlerım....<p align="left" kocaelıne’DE beklerım gelen olursa .<p align="left" bılgısayar ogretmenlıgınde okumaktayım tavsıye ederım okumayı dusunen arkadaslara....kocaelınden tum nızıplılere slm......
Aramıza bir tane de bilgisayarcı katıldı:) hoş geldin meslektaşım seni aramızda görmek bir onur...
slm Nizipli can kardeşlerim!!!Ben kazım can,yeni haberim oldu böyle bir etkinlikten,helal sizlere daima destekçinizim unutmayın herşey NİZİP için!!!Ben bozok üniversitesi(yozgat) inşaat mühendisliğinde okuyorm buraya yolu düşen arkadaş olursa elimden ne gelirse yapmaya çalışırım!!!yozgattan sevgiler!!!hepiniz allaha emanet!!!görüşmek dileklerimle....
kazim_can_@hotmail.com.
ooo Hoşgeldin Kazım kardeş alıştın inşallah gurbete.. :).
.
İzmir’deyim, bana MSN’den ulaşabilirsiniz. conqueror27@hotmail.com
gökhan dokuyucu kardeş taşkesen hangi okulda diye sormuş... yakın doğu ünv. de taşkesen.... hayırdır niye sordun..
gaziantep üniversty:9 Nizip meslek yüksekmi yükseekkkk okulu:)
.
Hani biz buraya hangi okulda okuduğumuzu oraya gelecek arkadaşlara yardımcı olsun diye yazıyoruz ya işte o bakımdan;).
Neyse Hadi Arkadaşlar Gün Geçtikçe Daha da büyüyeçeğiz....
saygılar..
SAYGIDEĞER GÖKHAN BEY BANA NE GİBİ YARDIMINIZ OLABİLİR.BURS KONUSUNDA BANA TAVSİYE EDECEK Bİ ABİNİZ VARMI.ŞUAN HAVALAR ÇOK GÜZELDE YAĞMUR YAĞDIĞI ZAMAN PANTOLANLAR ÇOK KİRLENİYOR YA BİR KURU TEMİZLEMECİ TAVSİYE ET YADA ASFALT YAPTIRABİLİRMİSİNİZ OKULUN ÖNÜNE..YARDIMCI OLACAĞINDAN EMİNİNİM TŞK.....
Ah Ah bu dert herkesin derti ama inşallah şu okul bitsin Nizipte göreve başlayayım inşallah güzel çalışmalar yapmayı düşünüyorum....
İşin içine para konusu girince herkes kaçıyor ama işin iç yüzünü bilenler yardım için sıraya giriyor....
biz okul hayatında başımızdan geçenleri güzel bir şekilde anlatırsak belki burs verecek birileri çıkar..
Senin yardımını bekliyorum...Ve diğer arkadaşlarının..
Gençlere sahip çıkmak geleceçeğe sahip çıkmaktır....
saygılar...
.
Asfalt yaptırmak gerek......
ne konuda yardımım dokunabilir.söylersen yapabileceğimiz birşeyse hallederiz.
Allah nasip eder bir gün maaş sahibi olursak Nizip’ten bir çocuk okutacağım inşallah.
İŞALLAH AROMEL BENDE OYLE YAPMAYI PLANLIYORUM İŞALLAH BUNU GERCEKLESTIRIRIZ
Şimdi Üniversite de yaşadığımız Ekonomik sorunlar olabilir. .
Yani Bir şey istiyorsak onun için savaşmalıyız....
Evet Başka yok mu? üniversiteli Arkadaş.
sıte sakınlerı içinizde hacattepede okuyan arkadas yokmu?
BEN DE DENİZLİDEYİM.PAÜ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIFTAYIM.BURAYA GELEN BAYAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM.
atatürk üniversitesinde okuyorum...
arkadaşlar diger sayfalara baktımda atatürkte okuyan başka bi arkadaş daha varmış..sonradan siteye pek girmemiş aranızda tanıyan varsa...bi zahmet haber edin bana....
şimdiden teşekkürler....
slm ben ABİT AKGÖBEK ,YÜZÜNCÜ YIL ÜNV.SINIF ÖĞR.BÖLÜMÜNDE OKUYORUM.SAYGILAR.
.
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2005 MEZUNUYUM. İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIM EDEBİLİRİM.
BENDE KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİNDE OKUYORUM 1. SINIF TAYIM YARDIMA İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR İÇİN ELİMDEN GELİNİ YAPARIM
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi....(m.ozklc@hotmail.com).
bu ünv okuyanlara ulaşmam lazım.....
İ.T.Ü İSTANBULU KAZANANLARAYARDIMCI OLUNUR .
SAYGILARIMLA.
.
.
HERSEY NİZİP İÇİN .........................
Yok mu 100.yıl üniversitesi ögrencileri......
(m.ozklc@hotmail.com).
Edited by - kont on 1/3/2007 7:05:55 PM
ya eskişehir’i kazanan arkadaşlar nerde onları göremiyorum hiçç....
msn adresim musti_399@mynet.com .