okulun ikl müdürü dogan kuygusuz m.yrd. ömer hacama sonsuz saygı ve selamlar
Yazdırılabilir Görünüm
okulun ikl müdürü dogan kuygusuz m.yrd. ömer hacama sonsuz saygı ve selamlar
bir özel sayfada buluşalım:)
Selamüna Aleyküm Arkadaşlar.. Bni tanıyan herkez ultrAslan27@live.de mail adresinden ulaşabilirler.. Tüm dostlarima selam.
öncelikle nasılsınız iyimisiniz iyi olmanızı yüce allahtan dilerim hocam ben feride bayındırlı hatırlarsanız mehmet akifdende ögrencinizdim h.y.ç.l dende ögrencinizdim ne yazıkki maddi imkansızlıgım el vermediginden lise 2 sınıfı okuyamadan bırakmak zorunda kalmıştım şunu söylemek istiyorum sizi o hoş sohbetlerinizi ders anlatmalarınızı çok özledim şuan evliyim 19 ay oldu balıkesirin edremit ilçesinde oturuyorum çok iyiyim ve mutluyum hocam ne iyi ettiniz bu siteyi kurmakla bizi sizden uzaklaştırmıyonuz allah sizden razı olsun sizi çok seven ögrenciniz feride bayındırlı k.ç.i.b.allaha emanet olun
Selamünaleyküm hocam ben mehmet akif i.ö.o.danda ögrencinizdim h.y.ç.l. dende ama liseyi 2 ye geçtim bırakmıştım babamın durumlarından dolayı beni hatırlarsınız gençler kırtasiyede çalışıyordum şimdi evlendim 2 sene oluyor memleketimi ve sizleri çok özlüyorum iyiki böyle bir site kurmuşsunuz çok iyi oldu hocam tebrik ederim beni sizlerden ve memleketimden bir nebzede olsa ayrı kalmayı unutturdunuz sizi çok seven ögrenciniz feride bayındırlı ama şimdiki soyadım feride pirenellerinizden öperim k.i.b. allaha emanet olun saygılarımla balıkesir edremit
S.A hocam.ben 1999 fen edebiyat mezunu SUKRU KILIC .tesekkurler boyle bi sayfada okulumuzu hatirlattiginiz icin.tum arkadaslarima ozelliklede unutulmayan bazilarina selam olsun ( Adil,sezer,simo,faruk,cuma,Ali,siho muslum ) ..Allaha emanet olunuz....eger bana ulasmak isteyen arkadasimiz varsa dikce27@hotmail.com dan ulasabilirir....