vallahi bende çok isretdim bu toplantıda olmayı
ama yıllık iznim temmuz birde başlıyor agustosa maalesef kalamayacam hayırlısı olsun şimdiden tüm üye arkadaşlarıma hayırlı ugurlu olsun.
geçen yılda gelememiştim hadi hayırlısı
Yazdırılabilir Görünüm
vallahi bende çok isretdim bu toplantıda olmayı
ama yıllık iznim temmuz birde başlıyor agustosa maalesef kalamayacam hayırlısı olsun şimdiden tüm üye arkadaşlarıma hayırlı ugurlu olsun.
geçen yılda gelememiştim hadi hayırlısı
Kasım abi Tarhan'ın kuzusu doğdu mu? Yayılıyor mu ? Bi haber lütfen :)
sevgili ahmet abim, pirpirim salatası noldiiii :D
Biliyorsun Tarhan toplantılarda mutlaka kuzu ister
Kuzular Allahın izni ile tavlanıyor ama 18 ağustosa kadar yağlanır...
O tarihte tavlanmış ama yağlanmamış başka kuzu ayarlarız İnşaallah
arkadaşlar gün yaklaşıyor artık. Unutmayalım, herkes görevini biliyor.
Patlıcan kebap........................KASIM-ADMİN
Ev ekmeği................................ADMİN
Nizip usulü Yuvarlama..............KEMALCENGİZ
Çiğköfte,Söğürme...................DERVİŞDÖRTBUDAK
Meyve Sebze...........................DERVİŞDÖRTBUDAK
Ekmek Köftesi.........................BÜNYAMİN
Pipirim Salatası........................AHMETAKSOY
Meyan Şerbeti.........................ÖMERKISA
Müşebbek Tatlı........................HAKANŞAHİN
Maş Çorbası............................ Mahmut İmamoğlu:)
ohhhhhhhhhhh...hepinize afiyet olsun...napalım başka sefere inş bizde birlikte oluruz...yaktı beni yaz okulu:)))
Kısmet Olursa o gece bende kelle Paça Yaptırmayı Düşünüyorum... DegerLi site üyeleri ne dersiniz? Derviş abi Menüye benim de Bir katKım Olursa sevinirim...
Tamam CALİ, kelle de senden. Listeye ekliyorum.
Cumali ilgine teşekkür ederim arkadaşım. Öyle çok yaptırmaya gerek yok. Maksat özlenen tadları bir masada azar azar sunmak.
- Yemek dışında etkinlikte yapabilirmiyiz bilemiyorum.
yaparız abi davul zurna mı getirtsek. içimizde birde sesi yanık olan varsa ooo daa ne :)
ınsallaah bende orada olurum sımdılık mersındeyım ama ınsallah bır aksılık olmadıgı surrece oradayım
Ya bir sorum olacak? Buluşmanın yapılacağı yerin kapısında davul çaldırsak nasıl olur? Şöyle iki tur halayda dönüp kurtlarımızı döksek? Size Hasan Dağlı oynardım. Ne de olsa aşşağı obalıyık. Uzun zamandır baş çekmedik. C.ali kardeşim, sen Abdal Hanifi'yi şimdiden ayarla. ;)
Büyüklerimiz, abilerimiz, izin verdikten sonra neden olmasın fatif...nede olsa sagımız solumuz edelerle Kaynıyor. ağalarım beni Kırmaz gelirler...:D ibocanda merzeke yapar bize:D
BEN HASPELİ AŞ PİŞİREYİM TABİ UYGUN OLURSA
[IMG]http://www.Nizip.com/image.php?u=6603&dateline=1183821340
davulu ibo zurnayı da cali çalsın ama :D
YOK AKRABAM NE ZAHMETİ BENİM İÇİN BİR ZEVKTİR.HEM YEMEK İÇMEK BAHANE MAKSAT BİR ARADA ŞENLİK OLSUN BERABER OLALIM YOKSA YEMEK İÇMEK NEDİRKİ!
walla bu toplanantı çok guzel olacak gıbıme gelıyor ıns. toplantıya katılırım
açicık kavurma dürümü accak nohut dürümü tabiki yöresel yemekler hele birde davul zurna vay anam vay daha ne olsun şimdiden emegi geçenlere teşekkürler.
İnşallah iyi olur ama bazı kardeşlerimizde **************************** neyse artık onlarda hoşgörü gösterir heralde
Yer konusunda Okan parkını düşünüyoruz arkadaşlar, farklı fikri olan varsa açığız.
Masa sandalye işini nasıl yaparız acaba ?
toplantıya katılmayı bende istiyorum.inşallah bende katılırım.
İnşallah geliriz
valla her seferinde katılımcılar diyorki, maksat muhabbet, tanışmak kaynaşmak...ama ne hikmetse 6. sayfaya ulaşan konunun yarısı yemek üzerine...:D
Tabii adamın narlarını yediniz..bir daha nar bahçesine götürür mü? arayın bakalım yer... :))))
ııh yok, biz hepsini çektik.
Ama fabrika fikride mantıklı
Belediyenin taziye evlerinden biri olmazmı? selamlar
Okan parkında, yani geçen yıl yaptığımız yerde olma ihtimali yüksek. Hem yeşil alan hem yanında taziye evleride var.
Dayım Şinasi Özyurt'un fabrikasında da olabilir.