YILMAZ!.. Bak şimdi ayıp ettin:(
Kendi kendine kuruntu yapma, seni sevmeyeni bizde sevmiyoruz. Sen gelmezsen turuda iptal ediyoruz, haberin olsun!...
Yazdırılabilir Görünüm
YILMAZ!.. Bak şimdi ayıp ettin:(
Kendi kendine kuruntu yapma, seni sevmeyeni bizde sevmiyoruz. Sen gelmezsen turuda iptal ediyoruz, haberin olsun!...
Yılmaz biz seni seviyoruz. Seçim esnasında herkes kendi fikrini savunmuş ve ifade etmiştir, bu kim olursa olsun biz saygı duymuşuzdur, bundan dolayı kimse kimseyi dışlamaz dışlayamaz.
Seçim sırasında epey bir süre sitemiz için esas gerekli olan çalışmaları aksattık, bu açığı kapatmamız için daha fazla çaba sarfemeliyiz; sende artık seçimi unut, www.Nizip.com ve buradaki birlik beraberliğiz için çalışmalarına devam et.
Uğur IşıLak abim Ne Güzel SöyLemiş...
YaraTıLanı Sevdik Yaradandan Ötürü...
Ben Kendi Şahsim adına KonuŞuyorum ben Kinci Değilim, Beni sitede en iyi TanıYan Derviş abimdir... Tanımayan beni ona Sorsun...
Ben sitenin sahibi degilim-ki, Şu Yada bu Yazmasın diyim? Buna ne benim nede Başkasının hakkı var... benim karşı oldugum Konu eleştirilerde dozun ayarLanmasıdır... Ben Hakkımı herkese Helal ediyorum...
evet yılmaz kardeş bütün arkadaşlar senden gelecek cevabı bekliyor kimse blöfde yapmıyor gerçekten sen gelmezsen bu gemi kalkmaz hadi bakalım bekleyozz...
allahın ıznıyle bende gelıyorum bır aksılık çıkmadıgı surece kesın
vallaha seve seve gelirim yavvv kesin ne zaman yapılır bu tur nerde buluşacagızzz kocatepe_cografyam@hotmail.com
:)
BIRAKIN BU PARTİ AYAKLARINI YA YILMAZ BAŞLATAN SENSİN SEN GELMİYORSUN OLURMU...
yılmaz benim yüzümden gelmeyeceksen benim önemli bir işim çıktı pazar günü yokum sen rahat rahat gel geziye git geçmiş geçmişte kaldı...
Yılmaz gelir arkadaşlar merak etmeyin siz, kırmaz bizi.
Sabah 08:30'da Avcı'nın kafesi önünde buluşup nohut ve kolalarımızı alıp, 09:00'da tekne hareket edecek şekilde hazırlanalım.
Mustafa öğle yemek işi nasıl olacak ?
Arabaları nereye bırakacağız ?
Proğram nedir ? Bilgi verirsen sevinirim.
arabaları orada bırakabiliriz sorun olacağını sanmıyorun jandarma var yemek olayınıda lahmacunluk yapabiliriz farklı düşüncelerde olabilir bide abi yarın cuma günü bi yerde buluşalım akşam kritik yapalım... işi benim üstüme yıkmayın...:D
bilgi için telefon mustafa bilici 5336615758
admin mehmet akpek 0342 5171254
mustafa bilici kardeşim bana belli olmaz gelebilirimde gelmeye bilirim de belli degil yani
sende gel be mıksam sensız olmaz :D;)
belli olmaz birisine bağlıda :)
MUSTAFA BENİM PARAM YOK.Bİ HAYIR SEVER BANA YARDIMCI OLURMU..DERVİŞ ABİ SANA YÜK OLMAK İSTEMİYORUM ABİ:)
Gerek Kumla adlı vapurun gerekse -varsa- diğer gezi araçlarının kalkış yerini saati vb. bilgileri alabileceğimiz telefon numarası veya adres varmı? Varsa bildirirseniz memnun olurum.
Hoşça ve muhabbetle kalınız.
SAYIN ADMİN BİZ ÖĞRENCİLERDE DAVETLİMİYİZ??
Öğrencileri Derviş beye yıkacaaz :))
sayın adminim avcının kafesi tam olarak nerede....
Shell pompasının karşısında
ahmet aksoy beyden bir haber geldimi teknemeselesini sabah halledeceğim diyordu? ne oldu bir haber çıktımı?
mehmet abi çimmesek biraz indirim olurmu ücrette :D
mehmet abi 15 ytlye yemek dahildi niye geri vazgeçildi?
Abisi benim veya başkasının elinde birşey yok. Bizde turda düzenlemiyoruz. Zaten üstünüde biz karşılayacağız.
Domates salatalık yeriz derseniz bir kasa Derviş alacak zaten. Colayıda sana yıkarız :))
Bünyaminde ekmek köftesi yapacak.
Sayı 20 arkadaşlar. Allah'dan mani olmazsa gidiyoruz. Zaten daha fazla kalabalık gitmeninde anlamı yok.
sorun değil abi kuru ekmek bile olsa yeriz amaç hep birlikte olmak değilmi zaten :D
:) Seni seviyoruz
Admin
bünyamin
kasım
yüksel
niz.mehmet
halil Eker
Metin Kılıçparlar
Ben Başkan (TUNCAY)
Mustafa bilici
İ.Kaya
İsa Avcı
ibocan
orhan
Derviş
cali
Acun27
Nedim
Crazy
Ömer
Hakan
Huzeyfe
-------------------
Şuan 21 kişi hatırladıklarım ve bana başvuranlar
Sayı 19. Yılmaz'ıda bulabilirsek 20 oluruz,
Sabah 08,30 da hareket ediyoruz. Kişi başı 15 ytl vermeniz yeterli.
Rum kale, Halfeti civarına gidilecek. Çimmek serbest... Yemeğinizi kendiniz getiriyorsunuz veya Domates ekmeğe talim ediyorsunuz :))
ibocan eğer teknede bi arıza çıkmazda allahın izniyle yinede olursa senin kudumsuzluğun :D
yaw ben 1 kişi getirebilirmiyim belki ama yani ücretinide veririm. 21 olsun
Fazladan bir kişi getirisen ibocanı atarız boşver :)
tamam peki abi :D
vallaha ben hariç 3 kişi daha getiriyom :D
Allah'ın iziniyle yarım saat sonra yola çıkacagız
HakanSahin
yaw ben 1 kişi getirebilirmiyim belki ama yani ücretinide veririm. 21 olsun
admin
Fazladan bir kişi getirisen ibocanı atarız boşver :)
veeee beni attılar götürmediler
![]()
ohhhhhhh...gezin bakalım...
hatalı mesaj
kazasız belasız çok keyifli bir gezi oldu :D ayrıntıları bu konu üzerindenmi yazaLım yoksa Yeni bir Konumu açacaksınız...?
İlk ben Yazayım dedim gelmeyen arkadaşlar kusura bakmasın biraz havamızı atacağız:D belki bundan sonra gelmemezlik gibi bir hata yapmazsınız:D evet Yeni Konumu açaLım yoksa budan devammı edeLim?