-
her geçen gün hızla büyüyen, gelişen ve güzelleşen Nizip’imiz için bence çok önemli bir projedir bu.
ve de böylesi güzel bir proje için bence kişi ismi değil ulusal bir isim bulunmalıdır.
bence bu parkın adızeugma kültür parkı veya Niziplinin parkıolmalıdır
-
Orhan bey, yapılan parkta oyun alanı veya spor yapmaya musait alanlar olmayacak mı? Bazı arkadaslarımız sanki bunlar olmayacakmıs gıbısınden yazılar yazmıs. Aydınlatırsanız (tekrar) sevınırım.
YA DAHA IYISINI YAP, YADA KEDI CIGER OYUNUNU OYNAMA...
-
http://www.kraloyun.com/oyunlar/resimler/cocukparki-son.jpg[/IMG]
Orhan abim biraz elinizi çabuk tutun semperim heyecanlanmaya başladı...
Canı oynamak istemiş...
-
MANTIKLI DÜŞÜNLDÜĞ ZAMN GERÇEKTENDE BELKIZ KÜLTÜR PARKI VEYA ZEUGMA GENÇLİK PARKI KULAĞA ÇOK HOŞ GELİYOR
-
huzeyfe kardes.. Bizden çoktan geçti. Sizin gibi gençleri böyle parklarda oynarken görmek istiyoruz İnşallah oyun grublarını da mavi yaparlar da senin zevkine uygun olur..
-
Haberg kardeş. Ne yani sen ayda yılda bir nizibe geliyorsun, sonrada nizibi begenmeyip gidiyor musun. Senin baska işin yokmu. Eskilere takılma haberg kardeş. Yeniliklere acık ol biraz. Hayat güzel, yaşamaya deger. Herseyı bu kadar dert etme yaw. Hele sakinleş biraz.
Edited by - semper on 23/05/2006 12:47:13
-
önerdıgım isimi begendıgınız ıcın cok tesekkur edrım.... .
-
zeugma kapısı iyi olur destekliyorum hayırlısı
-
BENCE BU PARKIN ISIMI ZEUGMA YESILLIK PARKI OLSUN SAYGILARIM LA HERSEY YESIL NIZIP ICIN
.
-
lütfen siyasi içerikli bir isim olmasın ve zaten isim var.ZEUGMA DAN DAHA İYİ İSİM OLMAZ.....BELKIZ ZEUGMA ismi Nizip için çok önemli.barajın ismini kaptırdık bari zeugma yıkaptırmayalım.NİZİBİ TANITACAK DEGERLERE SAHİP ÇIKILMALI.BIRAKIN KÜLTÜR,TARİHSEL İSİMLERİ, ETRAFTA YETERİNCE BU İSİMLERDEN VAR.GEREK YOK.EN ÖNEMLİ İSİM BELKIZ ZEUGMA DIR.SABUN,ZEYTİN,MERCİMEK,FISTIK, BUNLARLA YETERLİ OLMUYOR.NİZİB İLÇESİNİ TANITACAK İSİMLLER FUTBOL TAKIMI(EN AZINDAN BİR İKİNCİ LİG TAKIMI),3-5 FAKÜLTELİ KAMPÜSE SAHİP ÜNİVERSİTE, VE EN ÖNEMLİSİ GEZİLİP GÖRÜLECEK TARİHSEL MEKAN,BUDA ZEUGMADIR.SAHİP ÇİKALIM.NASILMI MERKEZDE ZEUGMAYI TANITAN FİGÜR,İSİMLER PARKLAR.
.............ÇOK ÖNEMLİ Bİ NOKTADA STADYUMUN DİBİNDEKİ HALISAHA,KAHVE.TEDAŞ BİNASI,
BU YAPILARIN ORADAN KALKMASI LAZIM.BEN NİZİP DIŞINDAN BİRİ OLARAK NİZİPTEKİ DEGİŞİKLİKLERİ DAHA İYİ FARKEDİYORUM.
LÜTFEN O YAPILARI ORADAN KALDIRIN
.
-
ANADOLU KÜLTÜRPARK! Tabi buraya bir tiyatro - konsersalonu ve Anfi tiyatro da yapmayı düşündü mü belediye projede bilmiyorum. Ama yoksa ve konulabiliyorsa lütfen konulsun.
-
"quote" arkadaş hazır belediye salonu dolmazken maşallah uçmuşsun.... ha bunlar yapılmasın değil ileride elbet faydası olacak ama kısa vadede büyük adımlar atacak yatırımlar olması daha iyi olur derim saygılar...
babayigit demişki:
ANADOLU KÜLTÜRPARK! Tabi buraya bir tiyatro - konsersalonu ve Anfi tiyatro da yapmayı düşündü mü belediye projede bilmiyorum. Ama yoksa ve konulabiliyorsa lütfen konulsun.
-
<h1 AK PARK - GENÇLİK PARKI- ZEYTİN PARK- FISTIK PARK-
MİLENYUM PARK- PARKNİZİP- KÜLTÜRPARK- GEZİPARK-
</h1
-
SAYIN ORHAN ÇELİK.... BU SİTEDE TEKLİF EDİLEN İSİMLERE BİDE UFAK ÖDÜL KOYSAYDINIZ HEM TEŞVİK HEM GÖRÜŞ HEM KAVRAM DAHA DA ÇOK OLABİLİR.... TABİİ BENİMKİDE Bİ TEKLİF İŞTE...
YANİ HANGİ İSİM KABUL EDİLMİŞSE O İSİMİ KEŞF EDEN ARKADAŞA UFAK Bİ ÖDÜL... ARKADAŞLAR SİZCEDE UYARMI... SAYGILARIMLA.
-
EVET ŞU ANDAN İTİBAREN KATILIMCI SAYISININ ÇOĞALTILMASI İÇİN
BURANIN HAREKET GÖRMESİİÇİN ÖDÜL KONMALI
AYRICA BU İSİMLER DERLENİP LİSTE HALİNE GELMELİ
SONRA BUNLAR OYLANMALI OYLAMA AYNI İSİM SAHISLAR 1 ER DEFA OY KULLANMALI MÜKERRER OY OLMAMALI
BEN FİKRİMDE ISRAR EDİYORUM
DURUMCU EMMİ PARKI
VEYA
MEHMET CANKESEN PARKI
OLMASINI İSTİYORUM
SELAMLAR
SUAT SABUNCU
-
SAYGIDEĞER ABCİM BÖYLE HASAS BİR KONUDA VATANDAŞIN FİKRİNİ SORULMASİ BİL ÇOK BÜYÜK BİR ÖDÜL BENCE BUNDAN DAHA BÜYÜK BİR HEDİYE OLAMZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÖTE YANDAN GERÇEKTEN NİZİP İMİZ TAŞIYAN VE TANITAN BELKIZ VEYA ZEUGMA İSMLERİ BENCE KASİNLİKLE KULLANILMALIDIR
-
İnanın benimde aklımdan geçmiyor değil ? Kimin teklif ettiği isim kabul görülürse,bizde kendi çapımızda gönül hoşluğu olsun diye çam sakızı çoban armağanı bir hediye veririz. Hadi hayırlısı....
-
<h1 Orhan bey ,
bana isabet olursa hediye,bizim sakız satan kıza verecem.sevgiler
osmanlı parkı mı?
</h1
-
BELKIZ KÜLTÜR PARK VEYZ ZEUGMA GENÇLİK PARK
-
Benim fikrimde şu ; bu parka öyle bir isim vermemiz lazım ki bundan sonra gelecek belediye yönetimleri bu ismi değiştirmeye cesaret edemesin onun içinde bence Nizip Belediyesinin ilk belediye reislerinden bir kaçının ismini zikredebiliriz , ama benim bugünün şartlarında gönlümden geçen tabii ki ZEUGMA KÜLTÜR PARKI VEYA ZEUGMA NİZİP KÜLTÜR PARKI , hani BURSA da da varya KÜLTÜR PARKI onun gibi ancak, bu ZEUGMA KÜLTÜR PARKI nı bundan sonraki gelecek ilk Belediye hemen değiştirir veya orasına burasına bir kaç kanepe falan atar bazı şahıslar yardım etti derler adını anamızın babamızın adını yapalım derler bir de bakarsınız ki bu güzelim olacak olan eser şak diye falanca filanca oğlu kızı bilmem ne parkı olur gider, ÇOK YAKIN zamanda NİZİP LİSESİ örneğinde yaşadık bunu, onun için benim önerim ilk belediye reislerimizinden hangisinin adı olursa olsun uygun hiç kimsede bunu değiştirmeye cesaret edemez.
MESELA HABEŞ EFENDİ PARKI , AVNİ UYGU PARKI vb gibi.
Sağlıcakla Kalın
makin
Edited by - makin02 on 24/05/2006 23:24:42
-
Kanuni sultan süleyman parkı olsun,ileride başkalrı değiştirmeye kalkarlarsa Nizip.com da kendilerini rezil ederim.. Yeterki dediğim olsun..Bu vesile ile Kanuni sultan süleyman dedemize selam olsun diyorum...
İnsanların çirkefle boğuştuğu şu asırda kendisine çok ihtiyaç duyuyoruz veya onun soyundan gelecek birine...
Edited by - Huzeyfe on 24/05/2006 23:32:41
-
istanbulda tüm hemşerilerime selam olsun nizibe yakışan birtek isim var oda büyük osmanlı parkı çünkü 600 yıllık bir devri büyük osmanlı parkı yakışır bugünkü ve yarından sonra gelecek olan hükümetin de degiştiremiyecegi bir isim olup bugünün çocukları yarının büyükleri olup bu büyük osmanlı parkını onlarında koruyacagı bir isim,olması taraftarıyım,ilgililre saygılar sunarım,
-
Bence;
ZEUGMA GENÇLİK VE KÜLTÜR PARKI
olmalı.saygılar.
-
Dostlar,
Yeni yeni fikirler çıkarsa daha uygun olacağı kanaatindeyim.
Hep aynı isimler etrafında dolaşığ durmak yerine yeni isimler arayışına devam edlim lütfen.
Selamlar Saygılar
-
ARKADAŞLAR HEP AYNI ŞEYLERİ YAZMAYA GEREK YOK. SAYIN ADMİNDEN RİCAM EGER MÜMKÜNSE İSİM ANKETİ YAPABİLİR. YANİ HEM YENİ İSİM EKLENEBİLİR HEMDE VAR OLAN İSİMLERE OY KULLANILADA BİLİR. SANIRIM MECLİSTE OYLAMADAN ÇIKAN KARARA GÖRE Bİ KARA ALIR KANAATİNDEYİM. SİZCEDE ÖYLEMİ SAYIN ORHAN ÇELİK.... .
-
bence,ARKADAŞLAR YILLAR ÖNCE BAŞKALARI BABASININ VE KENDİ İSMİNİ BAZI CADDELERE KOYMUŞTU,BU HALKIN ÇOK TEPKİSİNİ ÇEKMEKTE,BAŞKANDAN RICAMIZ,BU TUR ŞEYLERE MEYDAN VERMEMESİDİR.YAPACAĞI EN GÜZEL ŞEY,HALKIN BENİMSEYECEĞİ BİR ORTAK İSİM OLSUN..........
DEMOKRASİ,KÜLTÜR,ZEUGMA,OSMANLI,KARDEŞLİK PARKI,HOŞGÖRÜ PARKI VE NİZİPLLİER PARKI ,olabilir
-
Nizipimizin adı "Yeşil Nizip"tir. Yani Nizipimizin her yeri hemen hemen park alanıdır. Öte yandan Niziplilerin parkta geçirecek vakti olmadığından parka pek bir gerek yok diyorum.. Sormak istiyorum. Oradaki yapılaşma ne derece olacak! Ne gibi ticari merkezler açılacak.. Emsalin %2'nin altında olması gerek. Buda ancak tuvaletlere yeter. Buraya spor alanı yapılsın, gençlerin elinden spor alanları alınmasın. Spordan başka uğraşacak bir şeyi olmayan Nizipli gençler spora yönlendirilsin.. Aksine havuz gibi gereği olmayan şeylerle paralarımız boşa gitmesin. Yapacağınız biraz beton dökmek. 2 kale çakmak o kadar. Gerçi hayatın kanunudur bu. Nerde zengin varsa orası güzelleşir. Ne diyelim size hayırlı olsun... Artık salıncaklarda bol bol sallanırsınız :D
-
Ahhh haberg çocukluğunu yaşayamadın sanırım sen.Hadi gel bak senide aramıza alalım sende biraz salıncakla sallan.Sırf muhalefet olsun diye yazıyorsun ha.Şurdaki insanlar tebrik ediyor sadece sen desteklemiyorsun.Gerçi buda demokrasinin bir gereği ama senin demokrasiden ziyade körü körüne muhalefete giriyor.
-
Madem yapılacak dönüşü yok bu işin o halde hala bir Kültür Merkezi olmayan Nizip için bir Kültür Merkezi yapılsın ve o parkın içine konsun. Parkın adı da Kültür Parkı olsun. Parkın içinde spor alanlarıda olsun en azından 4 basketbol sahası... Abi tiyatrolar hala düğün salonu denen yerde oynanıyor.. Siz belediyenin kocaman bir alanı 3 kuruşluk bir yatırımla mahvetmesini vede hizmet yaparmışçasına göz boyamasını istiyorsunuz.... Madem park yapılacak anfi tiyatrolarda yapılsın. Kaykay sahası fln. alana biraz derinlik verilsin tam ortasına devasa ve şahane bir havuz yapılsın.... Dev bir Türk bayrağı dikilsin.... Eğer bunlar olmazsa 2 salıncakla bu iş bitirilirse ben o parka, park demem kusura bakmayınnn... Zaten Nizipin o bölgesinde bir çok park var... Değilmi :P Abi çıkarın artık şu at gözlüklerini sağınıza solunuza bakın... Mademparka isim verecekler, projeyide bu siteye yüklesinlerde görelim ne var ne yok..... Artık kıral çıplak demesini öğrenin gözünüzü seveyim Saygılar
-
MERHABA ARKADASLAR NİZİPTE BOYLE SOSYAL YERLERİN ARTMASİ GERCEKTEN COK GUZEL. BENİM SAHSİ FİKRİM NİZİP'E EMEGİ GECMİŞ ALIN TERİ DOKMUS BİR SAHSİN YADA NİZİP'İN TARİHİ GUZELLİGİNİ ON PLANA CİKARAN VE İLKİ CEKECEK BİR İSİM OLMASİ... TILLARCA O YERLERDE TOP KOSTURAN BİRİ OLARAK İCİMDEN ''GENCLİK PARKİ'' GECİYOR TABİKİ BU FAALİYETLERDE EMEGİ GECEN HERKESE COK COK TESEKKÜR EDERİM. BELEDİYE BASKANİ VE TUM YETKİLİLERİN CALİSMALARİNDA BASARİLAR DİLERİM... SAYGİLARİMLA
-
MERHABA ARKADAŞLAR
BEN DAHA ÖNCE FİKRİMİ BELİRTMİŞTİM YİNE ISRARLA DİYORUM Kİ BU PARKA KİŞİ ADI KONULMAMALIDIR.
GENEL İSİM OLARAK
ZEUGMA KÜLTÜR PARKI
KLASİK GÖZÜKÜYOR AMA YAKIŞIR BİR İSİM
İKİNCİ BİR İSİMDE BELİRTMİŞTİM.
BU PARKI BELEDİYEMİZ VEYA ZENGİN İŞ ADAMLARIMIZ YAPIYOR OLABİLİR AMA O ESERİ YAŞATACAK, SAHİP ÇIKACAKOLAN YİNE BİZLER YANİ NİZİPLİLER OLACAKTIR.
ONUN İÇİN İKİNCİ İSİM OLARAK
NİZİPLİNİN PARKI
OLMASI UYGUNDUR BENCEE
KATILAN VARMIIII???
-
YA ARKADAŞLAR HERŞEYİMİZEDE ZEUGMA DEMEYELİM . ZEUGMA BİR MEDENİYETTİ GELDİ GEÇTİ. BİZ KENDİ ÖZ KÜLTÜRÜMÜZE BAKALIM YA. NE YANA BAKSANIZ ZEUGMA ZEUGMA. BİZDE BAŞKA TARİH KÜLTÜR YOKMU YAA..
HER AMBLEME ÇİNGENE KIZ RESMİ KONULUYOR. YA ARKADAŞ KAŞ YAPALIM DERKEN GÖZ ÇIKARMAYALIM AMA. BİZ MÜSLÜMAN TOPLUMUZ....
-
"FONT-WEIGHT: bold"
olimpiyat-park .
-
-
Park'a isim vermek kolay öncelikle bu alan halkımıza nasıl bir hizmet verecek bu daha önemli sanki, ben o alanda bir anfi tiyatro yapılmasını isterim dügün salonlarında olmuyo, bu bizim eksigimiz bu eksigin göz ardı edilmemesi Dilegiyle SAygılar...
-
ßence PARK ın ismi ßuLunduktan sonra
Park a güvenllik onemli tutulmalı Cunku o park a aileler gitmeli kotu niyetlide kullanıla siLir o park lutfen ßunu göz ardı etmeyeLim . . .
-
nizibin hangi parkı iyi amaçlı kullanılmışki afedersiniz ama bazı şerefsizlerin parklarımızı nasıl kullandığını hepımız goruyoruz
-
http://www.supermp3.org/image.php?u=30417&dateline=1123188485 OSMANLI PARK OLSUN http://www.supermp3.org/image.php?u=30417&dateline=1123188485
-
FATİH SULTANMEHMET PARKI BENCE EN GÜZELİ OLUR.
-
http://content14.bigoo.ws/content/gif/smiles/smiles_87[/IMG] benim adım olsun cevdet park http://content14.bigoo.ws/content/gif/animals/animals_52[/IMG] ne olur.