tamam sen içme senin yerine Nizip güzeline veririz o içer oda içmezse ben içerim
Yazdırılabilir Görünüm
kardes ben ilk çayı ıcerım ıkıncıyı cay ıcmem dedım baska bır sey ıcerım yanı sende bıze sıcakta ıkı tane cay mı ıcıreceksın mıksam?
tek kelimeyle helal olsun hem park hemde açık olan parklara bakım böyle bir belediye ilk oldu ama sonuncusu olmasın hangi faaliyet olursa olsun.
tam NİZİP'e göre bir park...devamın gelmesi dileğiyle...
kardes ıkıncıler senden ben bılmem ıstersen sende ilkinde kola ıc ıbana uyar ama ben ıkıncıde kola ıcerım sen kara ve artık ne ıcecegıne :D
arpa ve Bugday Ofisinin Taşınacağı Söylentisi Dolaşıyor... acaba ne kadar Doğru... Eger Oyle Bir sey varsa oranın osmanLı Parkının Şubesi olmasında Fayda olur kanısındayım... sonra birda menderes mahallesinin o tarafa aynısının Tıpkısı YapıLırsa o zaman bence hem OsmanLı Parkı ciddi manada rahatLar hemde vatandaşlar Osmanlı Parkına gelmek için zorluk yaşamaz...
calı kardes menderes mah. o kadar genıs alan warmıkı hem boyle bır parkın nızıpte 3 tane olması buyuk maddı destek ıster beledıyemız bunu yaparsa bazı onemlı seyler aksayabılır ama zamanla baska yerlere baska parklar yapılabılır hem aynı tarz olursa çok sıkıcı olur farklı olursa daha ıyı olur
Efendim parkın düzenlemesi ve güzelliğine kimse bir şey diyemez gerçekten çok emek harcanmış halkın ihtiyaçlarına yönelik bütün ayrıntılar hesaplanmış ama geçen gece gördüğüm hiç hoş olmayan görüntü karşısında tüylerim diken diken oldu inşalah bir çözüm bulunacaktır bunada
Orada gezip bir çay içmek bir ayrıcalık olsa gerek.çok hoş....
gerı sayım basladı osmanlı parkında cay ıcmek için son 4 gun
nıye son gun daha bızım 10 gunumuz war kardes dur hele yaw acele etme
Osmanlı parkı güzel bir görüntü alıyor. Ekilen ağaçların büyümesi ile dahada güzel olacaktır.
VALLA BEN BUKADAR ZAMANDIR İLK DEFA GEÇEN AKŞAM OTURMA FIRSATI BULDUM.HEP DIŞTAN BAKIP GEÇİYORDUM. BAYA EKSİKLİKLER VAR BERABER OTURDUĞUMUZ ARKADAŞLARLA İŞTİŞARESİNİ YAPTIK
MESALA BİR YAZLIK SİNEMA OLABİLİRDİ.ZIPLAMA MAKİNESİNDEN İYİ OLURDU. TİYATRO DÜZLENEBİLİRDİ VEYA MİNİK ARKADAŞLARIMIZIN HAFTALIK DÜZENLEYECEĞİ ANİMASYONLAR OLABİLİRDİ.
karlos gercektende çok ıyı olur yanı tıyatro duzenleyecek grublarımızda war nızıpte çok ıyı olur anımasyonla ılgılnecek kısılerde war yanı çok daha ıyı bır fıkır
Evet ama sadece yapılırsa iyi olur faal olunca güzel olabilir
güzel olmuş tüm Niziplilere hayırlı olsun.
hayırlı olsun ıns herkes kıymetını bılır
şimdilik kıymetı bılınmıyor gıbı ama ılerıde ne olacak allah bilir kız gelırsen orada sana çay ısmarlarım ama parası senden ha benımkı de senden olsun
olsun olsun ısmarlarım
mehmet bir sözün vardı çayları ne zaman içiyoruz