yaw bunlar Bursa milliyetçisi gözüm , Kabataş a gelen İDO değil , Bursanın yeni deniz otobüsü firması BİDO , ondan Kabataş a geliyor ve sadece yolcu taşıyor .
Yazdırılabilir Görünüm
yaw bunlar Bursa milliyetçisi gözüm , Kabataş a gelen İDO değil , Bursanın yeni deniz otobüsü firması BİDO , ondan Kabataş a geliyor ve sadece yolcu taşıyor .
http://www.ido.com.tr/tr/interaktif-...lar/dis-hatlar Kanka bu lingten öğrenebilirsin.
adam yüznumaraya bile araba ile sığmazsa motorla gidiyor
arabalı vapurları biiyor o nedenle
budo yaya taşıyor
İftiracılara belge sunuyorum arkadaşlar...Bakın bakalım Biz ne milliyetçisiyiz ve nereye iniyoruz...:D
kaynakçı menes....kaynaksız konuşmaz...dedilsiz asla konuçmaz...bu yüzden seviyorum bu çocuğu :)
İyi de kardeşim bu İDOBÜS bir İDO dan bahsediyoruz allah allahhhh, bilgiyi baştan yanlış veriyorsun.
chatbox da bile yanlış yazıyorsun babamın kel başını ütülüyosun.Alıntı:
11:29 <M.KÜÇÜK> İdıbüs internet çıktısını konuya attım bakın bakalım neyle geliyormuşuz ve nereye iniyormuşuz.
11:30 <M.KÜÇÜK> İdobüs.
eli sopalı gelecek sen hiç merak etme :)
Kanka sembolik olarak tazesinden kestane şekeri ama sakın çok alma, bir iki tane olsa yeter adet olarak yani.
haydi batan geminin malları bunlarrr,yetişen yiyorrr :)
İki şiş kebap yiyeceğizBursadan kalk İstanbula git, kestane şekeri götür...Evde otursak daha masrafsızdı anasını satim.:D
Eskişehir'de Mehmet abiyede söyleseydiniz yaaa
O kadar mübarek diyorsun yani:D Ben 45 yaşındayım şimdiye kadar şu çarpan kimmiş bir türlü karşılaşamadım:confused::p
Bende telefonu yok sende varsa ara internet üzerinden 08.03.2013 saat 15.00 İstanbula gidiş 10.03.2013 saat 16.15 dönüş bileti alsın İdobüsten...Şimdiden alırsa gidiş geliş 12+1 = 13 TL tutuyor... Beraber gider geliriz.:)
Nizip'ten hiç ses yok..noldu nizip ahalisne..karakaş,orhan,coşkun,hacı,alakus,ibo vs..hepsi kayıp..
Ya ne kadar teknik konuştun...Alıntı:
varsa ara internet üzerinden 08.03.2013 saat 15.00 İstanbula gidiş 10.03.2013 saat 16.15 dönüş bileti alsın İdobüsten...Şimdiden alırsa gidiş geliş 12+1 = 13 TL tutuyor... Beraber gider geliriz.
Nizipte Nizip.Com kalmamış,biz burada yaşatmaya çalışıyoruz
iyiki bir gün girmedik siteye