-
Halk Eğitim Merkezi'nden Tiyatro Gösterimi
Nizip Halk Eğitimi Merkezi Çocuk Bakım Kursu kursiyerlerininhazırladığı kurs sonu etkinlikleri çerçevesinde "Paylaşmayı Bilmeyen İnek" adlıTiyatro oyunu Nizip Anaokulu, Tekel İlköğretim ve Hatice Seyit Çeker İlköğretimOkullarında sahnelendi.
Kurs Öğretmeni Zeynep Kahraman tarafından hazırlanan ve sahneyekonulan Tiyatro Oyunu, 3 - 6 yaş grubu öğrenciler tarafından büyük beğenitopladı.
-
Nizip'te ***** Operasyonu
Edinilen bilgiye göre, Nizip Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve OrganizeSuçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Şanlıurfa'dan İstanbul'agittiği öğrenilen bir yolcu otobüsünü ilçe girişinde durdurdu. Otobüsün bagajkısmında arama yapan Polis Osman T'ye ait valizde 20 kilo ***** buldu.
***** maddesine el koyan polis olayla ilgili Osman T' yi gözaltınaaldı.
Emniyetteki işlemlerin ardından Adliyeye sevk edilen OsmanT. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Nizip Kapalı Cezaevine gönderildi.
-
Ata: Eğitimin Çıtasını Yükselteceğiz
Gaziantep Valisi Erdal Ata, ildeeğitimin çıtasını yükseltmek için çalışacaklarını, konuyla ilgili önemliyatırımlarını yapılacağını söyledi. Ata, Gaziantep'te görevyapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.Sabah kahvaltısı sonrası yapılantoplantıya Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan,NRT Yönetim KuruluBaşkanı Osman Alpaslan,NRT Genel Yayın Yönetmeni Metin İliksoy ve Yeşil NizipGazetesi Sahibi Bülent Çetinel katıldı. Grand Otel'de düzenlenen toplantıdakonuşan Ata, şehirde birinci önceliklerinin eğitim konusu olduğunu kaydetti. Gaziantep'ineğitimde hak ettiği noktada olmadığını dile getiren Ata, "Eğitimle ilgilisorunların giderilmesi, fiziki şartların düzeltilmesini sağlayıp çıtayıyükselteceğiz. İlimizde, sivil toplum kuruluşları, sanayici ve iş adamlarına dakonuyu anlatıp desteklerini isteyeceğiz. 2012-2013 ve 2014'de eğitimle ilgiliönemli yatırımlar yapacağız. Öğretmen açıklarının kapatılması için çalışacağız.Eğitimin önemini ailelere de anlatacağız." dedi.
Ata, Kasım ayında da geniş kapsamlı bir toplantı yaparak, eğitim meselesininele alınacağını belirtti. Sağlık alanında da projeleri hayata geçirecekleriniaktaran Ata, turizmden, köylerin alt yapısına kadar bir çok konuda önemliadımlar atılacağını vurguladı.
-
Mezarlık Yolunda Kilit Taşı Çalışmaları
Nizip Belediyesi Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, dahaönceleri mezarlık içerisinde kilit taşı döşemesi yapıldığını, yapılançalışmalar sayesinde Nizip Asri Mezarlığı'nın güzel bir görünüme kavuştuğunusöyledi.
Ancak cenaze nakilleri sırasında yoğun bir şekildekullanılan mezarlık yolunun ise güzel bir görünüme sahip olmadığının altınıçizen Başkan Yardımcısı Karadağ, vatandaşlardan gelen talebi göz önüne almak veçalışma planımıza katmak suretiyle mezarlık yolunda kilit taşı çalışmasıbaşlatıldığını söyledi. Bu bölgeyi güzel bir görüntüye kavuşturmak ve vatandaşıyazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtarmak için çalışma başlattıklarını ifadeeden Karadağ; "Kilit taşı döşemelerinin ardından bu yol üzerinde refüj veağaçlandırma çalışmalarını da başlatacağız" dedi.
-
2 Yeni Okulun, Kaba İnşaat Çalışmaları Tamamlandı
Nizip Milli Eğitim Müdür Vekili Metin Kılıçparlar, FatihSultan Mahallesinde yapımına başlanan Nizip Ticaret Meslek ve Anadolu SağlıkMeslek Lisesinin kaba inşaat çalışmalarının sona erdiğini belirtti.
Yapılan 2 yeni okul ile birlikte daha çok öğrenci alımınınsağlanacağını ve daha ferah bir mekânda öğrencilere eğitim ve öğretim verileceğinikaydeden Metin Kılıçparlar, Ticaret Meslek Lisesi`nin 24, Anadolu Sağlık MeslekLisesi`nin ise 16 derslikten oluştuğunu vurguladı. Kılıçparlar; "Yeni okullarlabirlikte hizmet kalitesi ve verimlilik artacaktır" dedi.
-
Van\'daki deprem
Gaziantep'ten 64 kişilik ekip, arama kurtarmaçalışmalarına katılmak üzere Van'a gitti.
Gaziantep Valisi Erdal Ata, gazetecilere yaptığıaçıklamada, Van'da devam eden arama kurtarma çalışmalarına 64 kişilik ekipgönderdiklerini söyledi.
Ata, hareket eden konvoyda, İl Afet DurumMüdürlüğünden 11 arama ve kurtarma personeli, İl Sağlık Müdürlüğünden 5 uzmanhekim, 1 pratisyen hekim, 2 psikolog ve 21 yardımcı sağlık personeli, AKUT'tan11, AKAT'tan 3 ve İtfaiye Daire Başkanlığından 10 uzman personelin Van'agönderildiğini belirtti.
Vali Ata, Van'daki depremin herkesi derinden üzdüğünübelirterek, ''Dileriz ki bu tür felaketler bir daha olmaz'' dedi.
Ata, Gaziantepli iş adamlarının da konuya duyarlıdavrandığını, bölgeye iş makinesi tahsis ettiklerini, ihtiyaç olması ihtimalinekarşı diğer araçlarını da hazır beklettiklerini ifade etti.
-
Başkan Akdoğan; "Tarihimize Sahip Çıkıyoruz"
Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilen ve NizipKaymakamlığı'na devir yapılan tarihi Kilise'yi ziyaret eden Nizip BelediyeBaşkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Nizip Belediyesi tarafından yapılacak çevredüzenlemesi ile ilgili bölgeyi gezerek incelemelerde bulundu.
Konu ile ilgili açıklama yapan Nizip Belediye Başkanı HacıFevzi Akdoğan, Fevkani Kilisesi'nde sona eren restorasyon çalışmalarınınardından ilçemizde tarih adına yapılacak olan tüm çalışmaların yer alacağınıbelirtti.
Nizip Belediyesi olarak tarihi kilisenin çevre düzenlemesininyapılacağını ifade eden Başkan Akdoğan; "Yapacağımız çalışmalar kapsamındakilise etrafında bazı evlerin kamulaştırması yapılacak ve kilise etrafı dahagüzel bir görüntüye kavuşacaktır" dedi.
-
Allah razı olsun ama..
içimde kocaman bir ''ama'' var...
Hala şehitlerimin acısı içimi kavururken..
ve Van'ın yarısından çoğu PKK örgütüne yardım ve yataklık ederken..
ve yine askerlerimiz koşmuşken yardımlarına..
yardım onların neyine diyecek oluyorum bazen..
İnsanlıktan çıktığımı düşünmeye başladım..
yaşananlar sayesinde, bize yaşattıkları sayesinde..
-
Herne olursa olsun butun vanlilar teroristleri desteklemiyorya.
Ordaki insanlarda bizim insanimiz yardim etmek lazim bugun onlara yarin belki sana veya bana yada bize olabilir..
-
sevgili antika, tabiki ölmesinler ama bu depremden ders alsınlar biraz..
-
Van'da yapılan Nevruz törenleri geliyor gözümün önüne, bütün Van oradaydı. Bu acılı günde eleştirmek istemiyorum ama yinede içimde bir kızgınlık var.
-
Halk Dilinde Göz Kayması
Nizip Devlet Hastanesi Göz Hasalıkları Uzmanı Operatör Dr. Mehmet Gürkan Tatar," Gözlerde herhangi bir sebepten dolayı ortaya çıkanher türlü kaymanın, şaşılık olarak adlandırıldığını belirterek, bunun görmesorunu açısından bazen sebep, bazen de sonuç olduğunu vurguladı.
"Aslında kayma mevcut değilken,sanki varmış gibi algılanmasıdır" diye konuşan Operatör Dr. Tatar, Burun kökügelişiminin daha tamamlanmadığı için görülen bir durum olduğunu ve sıkgörüldüğünü kaydetti. ,
Göz Hasalıkları Uzmanı Operatör Dr. Mehmet Gürkan Tatar,konuşmalarını şöyle sürdürdü. "Ş aşılık bazen hayatibir sorunun habercisi de olabilmektedir: Bunlardan en sık görüleniRetinoblastom denilen bir çeşit göziçi kanseridir. Bir diğer durum ise beyintümörü sebebiyle göz kaslarının düzgün çalışamaması sebebiyle kayma ortayaçıkmasıdır.
Görüldüğü gibi şaşılık, sadecekozmetik ve görsel bir sorun değil, bazen çok daha önemli ve hayatı riske atanhastalıkların uyarıcısı olmaktadır.
Şaşılık, doğuştan da olsa sonradan da ortaya çıksa halkarasında bilinen görüşün aksine zaman geçmesiyle kendiliğinden iyileşen birhastalık değildir. Şüpheli bir durumda bile en kısa zamanda bir göz doktorunabaşvurulmalı ve ön muayenesi yaptırılmalıdır çünkü kısa süren bir muayene bazensadece hastanın gözünü değil, hayatını da kurtaracaktır.
-
"Her Evden Bir Battaniye" Kampanyası
Selimiye İmam Hatip Camii, Yardım Toplama KomisyonuBaşkanlığı'nın, depremden zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzerebaşlattığı "Her Evden Bir Battaniye" kampanyası büyük ilgi görüyor.
Selimiye İmam Hatip Cami Yardım Toplama Komisyonu Başkanlığı adına bir açıklamayapan Leylek Camii İmamı Yaşar Yılmaz, Afet bölgesinden büyük miktardabattaniye ihtiyacı olduğu bilgilerinin gelmesi üzerine bu kampanyanın başlatıldığınıbelirtti.
Nizip İlçe Halkının büyük bir duyarlılık gösterdiğini vehalkımızın yardım çalışmalarına gönülden katıldığını vurgulayan Yaşar Yılmaz, Battaniyebağışlarının devam ettiğini söyleyerek,. "Battaniye bağışında bulunan bütün hayırseverlereteşekkür ediyorum" dedi.
-
Yılmazlar Massey Ferguson Bayii Traktör Tanıttı
Uzun yıllardır ilçede hizmet veren Yılmazlar Massey FergusonBayii, yeni traktörlerinin tanıtımını yaptı.Şehrin dört bir yanında halkatanıtmak amacıyla düzenlenen şehir turu nedeniyle bir konuşma yapan firmayetkilisi Mehmet Öğüt, firmanın kendi ürettiği son model traktörleri tanıtmakve halkın dikkatini çekmek amacıyla şehir turu düzenlediklerini söyledi.
Son model traktörlerin tanıtımına 26 Ekim Çarşamba günüOğuzeli ilçesi Doğan Pınar yolu üzeri Sefiller Petrol karşısında 12.00 ile 17.00saatleri arasında tarlada uygulamalı olarak devam edeceklerini belirten MehmetÖğüt, herkesin davetli olduğunu ifade etti.
-
Yabancı Öğrencilerden Nizip Belediyesine Ziyaret
Komeniyüs Projesi kapsamında Adile Altınbaş İlköğretim Okulutarafından ilçede ağırlanan bir grup yabancı Öğretmen ve öğrenci, Nizip Belediyesi'niziyaret ettiler.
Yunanistan ve İtalya'dan gelen Öğretmen ve Öğrenciler,Belediye Başkan Yardımcısı Salih Uygur tarafından karşılandı.
Nizip İlçesi ve Nizip Belediyesi hakkında bilgi veren BaşkanYardımcısı Salih Uygur, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dilegetirdi.
Grup adına yapılan açıklamada ise, Nizip İlçesi'nin görmeyeve gezilmeye değer bir yer olduğu her yönüyle sıcak bir ilçe olduğu belirtildi.
-
israil ve diğer 30 ülkeden yardım istenmiş zaten. gelen paraları battaniye çadır vs.. alsınlar işte. toplanan o paralarla van'ı yeniden inşa ederler.. makedonya 100 bin avro göndermiş mesela. japonya 400 bin abd doları gönderiyor artı battaniye çadırları söylemiyorum bile..
-
camiye nazım olan mescide haram derler yanı oraya yardım oluyor sen yakınındakine yardım etttttttt
-
Oscar Wilde'ın söylediği gibi :" İnsanların %99'u sadece var olur, %1'i gerçekten yaşar."
-
Nizipte Bıçaklı Kavga1 Yaralı haberi Nizip Radyo Televizyon NRT
Edinilen bilgiye göre saat 15.00 sıralarında Saha MahallesiCumhuriyet Meydanı önünde akli dengeleri yerinde olmayan Cuma Y. İle Ali K. arasındabilinmeyen ...
www.nrtmedya.com/.../nizipte-bicakli-kavga1-yarali-8718h.ht...
Kaynak...
-
Deli deliyi gorunce sopayi saklarmis bunlar bicaklari cikarmislar bence akli dengeleri yerinde...
-
Nevruz bayraminda pkk yi destekleyenler simdi gorsunler kotu gunde sadece devlet onlarin yaninda pkk degil.
Tabiki benimde icim ciz ediyor bu devletin polisini taslayan,askerine kursun sikan insana yardim etmek ne kadar dogru ama sonucta disaridan bakinca van da turkiyenin bir parcasi.Insallah herkes kotu ve iyi gun dostunun kim oldugunu anlamistir.Bu devletin polisine tas degil gul,Askerine kursun degil cicek uzatir.
-
Trafik kazaları: 1 ölü, 11 yaralı
Kazada ağır yaralanan sürücü Kemal Karalar (42), 112 acil servis ekipleri tarafından Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık ekipleri, kalp fonksiyonları duran Karalar'a kalp masajı yaparak yeniden hayata döndürdü. Buradan Gaziantep Şehitkamil ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
-
Arkadaşlar kötü ve pis insanlara bakarak kardeşligimize zarar getirecek söz ve fiilerden kaçınmak lazım vanın içinde öyle güzel insanlar var öyle güzel insanlar varki tanısanız hayran kalırsınız
anarşinin esir aldığı kentlerden biri insanlar gerçek varlığını gösteremiyor
Şunu unutmayın yıllardan beri batılı ve yahudi ve hiristiyan misyonerleri İÇ SAVAŞ ÇIKARMAK İSTİYORLAR oyuna gelmeyelim
DEDEM RAHMETLİNİN BİR SÖZÜNÜ BURAYA YAZMAYI UYĞUN GÖRDÜM ŞÖYLE DERDİ;
KÖTÜLÜGE KÖTÜLÜK HER KİŞİNİN KARIDIR
KÖTÜLÜGE İYLİK ER KİŞİNİN KARIDIR
Selamlar
-
Ben Van ile ilgili heberlere pek yorum yapmıyorum...Bu günler geçer her şey normale döner!!! Yani eskiye döner yılanın yavrusuda yılandır...Ama Allah için yinede yardım etmek lazım.
-
Eşiyle Barışmaya Giderken...
Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karalar ardından Gaziantep Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı sürücü kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastanede bulunan Karalar ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi. ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Şanlıurfa.com
Kaynak...
-
Alıntı:
m.enes Nickli Üyeden Alıntı
ben van ile ilgili heberlere pek yorum yapmıyorum...bu günler geçer her şey normale döner!!! Yani eskiye döner yılanın yavrusuda yılandır...ama allah için yinede yardım etmek lazım.
katılıyorum
-
Nızıp Ticaret Odası, Nizip, Gaziantep
Nızıp Ticaret Odası, İstasyon Mahallesi İstasyon Cad. No: 2 Nizip Gaziantep. Gaziantep haritasına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Gaziantep ilinin Nizip ...
www.tubiba.com/nizip-ticaret-odasi
Kaynak...
-
Nizipte 9 Kilo ***** Maddesi Ele Geçirildi haberi
Gaziantep'in Nizip ilçesinde polisin düzenlediği iki ayrı operasyonda 9 kilo ***** maddesi ele geçirildi.
www.marasgundem.com/nizipte-9-kilo-*****-maddesi-ele-geci...
Kaynak...
-
Pamuk Toplama Fiyatları Açıklandı
Gaziantep Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu tarafından2011Yılı Pamuk Toplama Fiyatları açıklandı.
Gaziantep Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve NizipZiraat Odası Başkanı Sıddık Durmaz, yaptığı açıklamada, fiyatların 2011 Yılımakine ile pamuk toplama dekar başına 75 TL ve elle toplama kilo başı ise elçidâhil 27.50 TL olarak belirlendiğini kaydetti.
-
Polisten Yol Uygulaması
Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize SuçlarlaMücadele Büro Amirliği ve Terörle Mücadele Büro Amirliği tarafından yapılançalışma neticesinde D -400 Karayolu üzerinde durdurulan araçlarda aramayapıldı.
Yolcu Otobüsleri, Kamyon ve otomobil gibi tüm araçlar didikdidik arayan Polis ekipleri, araç koltuklarında ve araçların bagaj kısmındaarama yaptı, sürücülere de kimlik sordu.
Yapılan yol uygulaması nedeniyle görüşlerini belirtensürücüler ise, araç denetimlerinin sıklaştırılmasını söyleyerek, poliseteşekkür ettiler.
-
Kalp Masajı ile Hayata Dönen Sürücü Kurtarılamadı
Nizip'te meydana gelen kazada kalp masajı ile hayatadöndürülen sürücü kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmenkurtarılamadı. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep - Şanlıurfa Karayolu'nun 35.kilometresinde Kemal Karalar, idaresindeki 27 SD 805 Plakalı sepetli motosiklet,sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine, önünde gitmekte olanMurat Özkaya idaresindeki 27 NK 320 Plakalı Panelvan tipi araca arkadan çarptı.Kazada, motosiklet sürücüsü Kemal Karalar (42), olay yerinde ağır yaralanırken,yanındaki bulunan ve yakını olduğu öğrenilen Hüseyin Davulcu (16) ise kazadan yaraalmadan kurtuldu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Nizip DevletHastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesine getirilerek tedavi altına alınanKaralar, hastaneye geldiğinde yapılan müdahalelere cevap vermedi. Ancak doktorlarınyoğun çabaları sonucu yapılan kalp masajları ile hayata tekrar döndürülen KemalKaralar, sevk edildiği Gaziantep Şehitkâmil Devlet Hastanesi'nde yapılan tümmüdahalelere rağmen kurtulmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Nizip İlçe Jandarmaekipleri ifadesini almak üzere Panelvan araç sürücüsü Murat Özkaya'yı gözaltınaaldı. Motosiklet sürücüsü Mehmet Karalar'ın dargın olduğu eşi Zeynep Karalarile barışmak için Nizip'te bulunan akrabalarının yanına geldiği öğrenildi.
-
Yılmazlar Massey Ferguson Bayii Oğuzeli'nde Tanıtım Yaptı
Massey Ferguson Firması tarafından üretilen teknolojiharikası son model traktörlerin tanıtımı Oğuzeli İlçesi'nde devam etti.
Oğuzeli ilçesi Doğan Pınar yolu üzeri Sefiller Petrolkarşısında 12.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılan ve tarlada uygulamalıolarak devam edilen tanıtım programında Massey Ferguson yetkilileri başta olmaküzere, Nizip'ten Yılmazlar Massey Ferguson Bayii Mehmet Öğüt ve çok sayıda yöreçiftçileri hazır bulundu.
Tarla ve arazi üzerinde gövde gösterisi yapan son modelMassey Ferguson Traktörlerin performansı, çiftçileri hayran bıraktı.
Yılmazlar Massey Ferguson Bayii Mehmet Öğüt, tanıtımprogramları dolayısıyla gerek Nizip, gerekse Oğuzeli İlçesi'nde, kendileriniyalnız bırakmayan Massey Ferguson yetkililerine ve yöre çiftçilerine teşekkürkonuşması yaptı.
-
Namık Kemal İ.Ö.O 4/A Sınıfı'ndan Yardım Kampanyası
Namık Kemal İlköğretim Okulu 4/A Sınıfı öğrencileri kendi aralarındatopladıkları; "Giyim, Battaniye kışın en gerekli eşyalarını bir araya getirerekVan'daki kardeşlerine yollamak için harekete geçtiler.
Konula ilgili bir açıklama yapan Namık Kemal İlköğretimOkulu Sınıf Öğretmeni Ahmet Bozkurt, oradaki acıları paylaşmak adına sınıfçaböyle bir karar aldıklarını söyleyerek, önümüzdeki günlerde daha kapsamlıyardım çalışması yaptıklarını belirtti.
Okul Müdürü Mehmet Özturk ise Sınıf Öğretmeni Ahmet Bozkurtöğrencileri başta olmak üzere yardımlarını esirgemeyen tüm velilere teşekküretti. Büyük bir özveri veren, örnek davranış sergileyen 4/ A Sınıfı öğrencileriise; "Şimdi Kardeşlik Zamanı" olduğunu belirterek duygu ve düşüncelerini dilegetirdiler.
-
Öğrencilerden Anlamlı Yardım
Dr. Abdulkadir Erdilİlköğretim Okulu öğrencileri, topladıkları battaniye ve soba malzemelerinindeprem bölgesine ulaştırılması için, Kızılay Nizip Şubesi yetkililerine teslimedildi.
Okul Müdürü Müslüm Alver, öğrencilerin kendi evlerindengetirdikleri çok sayıda battaniye ve sobaların depremzedelere gönderilmesi içinKızılay Nizip Şubesi'ne teslim ettiklerini kaydetti.
Kızılay Nizip Şube Başkanı Kasım Çiçektaş ise; "Yapılan buanlamlı yardım karşısında tüm öğrencilere teşekkür ederim" diyerek, Van'agönderilecek yardım malzemelerini teslim aldı.
-
Cumhuriyet Lisesi Öğrencilerinden "Tekerlekli Sandalye" Yardımı
Cumhuriyet Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü Öğrencilerinin biraraya gelerek, engelli bir vatandaşa Tekerlekli Sandalye alınması içinbaşlattığı kampanya mutlu sonla bitti. Aralarında topladığı paralar satınalınan Tekerlekli Sandalye, Nizip Engelliler Derneği Başkanı AbdulrrezakPamuk'a teslim edildi.
Cumhuriyet Lisesi Okul Müdürü Bayram Çakır, SosyalYardımlaşma Kulübü tarafından başlatılan kampanya sayesinde bir engellivatandaşımıza verilmek üzere 1 adet Tekerlekli Sandalye alındığını belirtti."Bu tür kampanyalar, birçok kurum ve kuruluşu harekete geçirecektir" diyekonuşan Okul Müdürü Bayram Çakır; "Engellilerimiz için herkesin elini taşınaltına atmasını istiyorum" dedi.
Nizip Engelliler Derneği Başkanı Abdulrrezak Pamuk iseyapılan bu etkinlik sayesinde bir engelli vatandaşımızın daha rahat bir şekildedışarıya çıkarak gezebileceğini ifade etti. Bu konuda duyarlılık gösteren Okulidaresi başta olmak üzere, Kulüp Öğretmeni ve öğrencilerine sonsuz teşekkürlerimisunuyorum" dedi.
-
Nizip Gönüllüler Platformu'ndan Van'a Yardım
Depremde zarar gören depremzedelere ulaştırılmak üzere "NizipGönüllüler Platformu" adı altında bir yardım kampanyası düzenleyen Sivil ToplumÖrgütleri, Çarşı Camii önünde stant kurdu. Vatandaştan gelen yardımları kabuleden "Nizip Gönüllüler Platformu" ilk gün olmasına rağmen büyük ilgi gördü.Başlatılan yardım kampanyasında çok sayıda battaniye, soba ve çeşitli gıda malzemeleridikkat çekti.
"Nizip Gönüllüler Platformu" adına bir açıklama yapan CemilGül, Nizip ilçe halkına seslenerek başlatılan kampanyaya sahip çıkmalarını vedayanışma konusunda Nizip'in kendisini göstermesini istedi. Yardımkampanyası'nın 2 Kasım Çarşamba gününe kadar Çarşı Camii avlusunda devamedeceğini hatırlatan Cemil Gül, kampanyaya herkesin ilgi göstermelerini istedi.
-
Kurbanlıklar Görücüye Çıktı
Son günlerde Anadolu'dan kurbanlıkların gelmeye başlamasıylabirlikte Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar piyasaya çıktı. Satıcılar bu yıloldukça umutlu, vatandaşlar ise aceleci olmama taraftarı.
"Bu sene umutluyuz" diye konuşan Samancı Dede Kalkan, geçenyıla oranla 1 TL zam gören Kurbanlık fiyatlarının yükselmediğine dikkat çekti. KarkamışYolu üzerinde hizmet verdiklerini söyleyen Dede Kalkan Kurbanlık fiyatlarınınbu yıl 11 TL üzerinden satışa sunulduğunu belirterek, satışlardan hayli umutluolduklarını dile getirdi.
-
NİZİP İMAM HATİPLİLER FUN CLUP | Facebook
NİZİP İMAM HATİPLİLER FUN CLUP. VAN 'da meydana gelen depremde ölenlere ALLAH rahmet eylesin..Yakınlarına ALLAH sabırlar versin..ALLAH bu tur ...
www.facebook.com/pages/NİZİP...FUN.../184110671669826
Kaynak...
-
Nizip'te **********ya geçit yok / Nizip Denge Gazetesi - Nizip ...
Nizip Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Diyarbakır'dan İstanbul'a gittiği öğrenilen bir yolcu otobüsünü ilçe ...
www.nizipdenge.com/yeni/nizipte-uyusturucuya-gecit-yok.html
Kaynak...
-
Canpolat Otomotiv - Nizip, Nizip Merkez içinde yer alan Canpolat ...
Canpolat Otomotiv. Galericiler Sitesi 7. Sok. D:3. Nizip Merkez, Nizip, Gaziantep. Tel: (0342) 518 11 94. Takipçiler 0 Yorumlar0 Profil%0 ...
www.sirketlerportali.com/gaziantep/ulasim/.../harita
Kaynak...