ammi ben dayanamam yer çok güzel amma çok sokuktur.selamlar
Yazdırılabilir Görünüm
ammi ben dayanamam yer çok güzel amma çok sokuktur.selamlar
Fatih gideceğimiz yerin bir haritası yada tarifini yazabilir misin.
ammi nasıl tarif edeyim kemal paşayımı su uçtu şelalesinimi
Fatih ben halledeceğim adresi ve bir kaç resimi yayınlayacağım.
Aaaah suuçtu aaahhh...! Cennet gibi yer valla :)
Olmazsa çadırı Fatihin evinin bahçesine kurarız:D
Bende son durumu özetliyeyim:
Ctesi benim kayıkla gelenler:
Müslüm (Şofer)
Muşlu Hacı
Oktay
Abdulkadir
Vedat (Keretli olan )
Mahmut (Bursa)
İlker (Bursa)
Benim kayık sürücüyle birlikte 8 kişi alıyor bir kişi daha alabiliriz.
Ramazan ailesiyle birlikte kendi aracıyla cuma yada ctesi Bursada olup bize orada katılacaklar.
Pazar günü gelenler
Osman+1
Mehmet Osman alabilirse gelecek
Şimdilik bildiklerim bunlar, başka gelecek varsa yazsın ekliyeyim, bu arada Nizip tayfasından haber yok henüz.
Admin Mehmeti gören var mı, bu konuya bir tek mesajı yok, kızdırdık mı yoksa.
Ammi ctesi tam tekmil evde sizi bekliyorum kemalpaşaya Karacabeyin yanından geçersiniz beni arasanız karcabeyi geçerken ben sizi yolda beklerim erken gelişrseniz İsterseniz ayagınızın tozu ile sizi Kaplıcanın olduğu yere götürürüm akşam kavurmamızı orada yapar yeriz isterseniz evde yaparız
Nizip taifesinide görmek isterdim amma sanırım biraz zor gibi zira bir ses seda yok
Arkadaşlar ev hazır çocuklar arkadaşında kalacak koca ev bize ait isterseniz et alayım gecede çiğ köfte yaparız Okey takımı var tavla var
Gözümüz yollarda
ORHAN hacı ORHAN VE SAZ EKİBİ İLE ADMİN KASIM,KARKAŞ,GÖKHAN ,BİZİ SEVEN NİZPLİ KARDEŞLERİMİZ aha siz gelmediniz ya bu yıl ona üzüldüm
Selamlar
Çiğköfteye allahhhhh derim
Fatih abi ben m.k.paşayı biliyorum senin yola çıkmana gerek yok devlet hastanesinin oraya gelsek bizi ordan alırmısın sana yakın mı?
Bu M.K.Paşada at yetiştirilen haralar vardı hala var mı, varsa birde ata binek gitmişken.
Valla eğer burda yazılanlar gerçekleşirse "RÜYA" gibi bir haftasonu geçereceğiz..
Okurken bile kendimi, "çok özel" hissettim. ;):)
İstanbul'dan gidecekler için 3 yol var:
1- Yenikapı'dan Bandırma feribotuna binip Bandırma'ya geçip gidilebilir. Bu yol Bandırmadan sonra 65 Km dir. Güzergah Bandırma,Karacabey,Mustafa Kemal Paşa şeklinde olacak.
2- Eskihisar dan arabalı vapurla Yalova'ya geçip Bursa üstünden gidilebilir. Bu yol Yalova'dan sonra 150 Km dir. Güzergah İstanbul,Eskihisar (Gebze), arabalı vapur,Yalova,Bursa,Karacabey,Mustafa Kemal paşa şeklinde olacaktır.
3- İstanbul Pendik'ten Hızlı arabalı vapur dediğimiz feribotla Mudan'ya ya geçip Bursaya uğramadan gidilebilir. Bu yol 95 Km dir.Güzergah İstanbul, Eskihisar,arabalı vapur,Yalova,Bursa,Karacabey,Mustafa Kemal Paşa şeklinde olacaktır.
Maliyet açısından her 3 yolda aşağı yukarı aynıdır, Yenikapı ve Mudanya feribotu araç+yolcu ücreti alır ancak Eskihisar arabalı vapuru araç içi yolcuya para almaz.
Ctesi benim kayıkla gelenler:
Müslüm (Şofer)
Oktay
Osman+1
Abdulkadir
Vedat (Keretli olan )
Mahmut (Bursa)
İlker (Bursa)
Benim kayık sürücüyle birlikte 8 kişi alıyor kadro şu an dolu gibi.
Ramazan ailesiyle birlikte kendi aracıyla cuma yada ctesi Bursada olup bize orada katılacaklar.
Pazar günü gelenler
Mehmet'i pazar günü gelen olurda alabilirse gelecek
Şimdilik bildiklerim bunlar, başka gelecek varsa yazsın ekliyeyim, bu arada Nizip tayfasından haber yok henüz.
Pazar günüde su uçtuya gideriz fotograg makinası olanlar getirsin çok güzel resim yerleri var
Kuzu çevirme için ilker sanayiden aparatları yaptıracagım dedi
ammi varsa gelirken küzük bir çapa ve küçük balta varsa iyi olur
senkampı gündüz su uçtuda yaparsın ben sana yere bir kilim halı sererim nargilenide al yanına
nede olsa AGASIN
Selamlar
Çapayı ne yapacağız yoksa sen bizi tarlada çalıştırmak için mi oraya topluyorsun.:D
Hehehe Koca aga çalıştırılırmı
Az bir çukur açalımki kuzu çevirme kolay olsun iyi pişsin ammi küçük bir çukur gerek yok derseniz açık alandada pişiririz gerçi kumluk yer var yaş olur
Selamlar
Fatih hocam o zaman ben tayfayı devlet hastanesine kadar getiririm, sen ordan bizi alırsın anlaştık mı?
okey hani hastanenin kapısından giriyorsun ya yokuş kısmı caminin yanından hastaneye girmeden sola dönünce beni görürsünüz ev sokakta hemen
gidecegimiz yer bursaı dostlar
1. Araç
Müslüm (Şofer)
Abdulkadir
Vedat (Keretli olan )
Mahmut (Bursa)
İlker (Bursa)
2. Araç
Oktay
Muşlu Hacı
Osman+1
3.Araç
Pazar gelen şimdilik yok
oktayın ctesi gelmesi lazım yoksa kavurma işi yatar
selamlar
Herkes ctesi geliyor zaten panik yok.
Kuzu işini bugün hallettik Oktay sağolsun çok yardımcı oluyor.
Müslüm babam.. Vedat abiye telefon açtın mı?!.. Valla sonradan haberi olursa gönül koyar haberin olsun.
OTOBAN İLKER 'de varmı davette :)
Her şey hazır sabah bir aksilik olmazsa 07:00 de evden çıkıyorum.
Hava durumu yarı açık yarı kapalı hafif yağmurlu diyor, kıyamette kopsa biz bu kuzuyu çevireceğiz.
Müslüm ammi inşallah de Allah büyük konuşmayı sevmez ha ona göre şakamı bilmem amma İÇKİ olayı LÜTFEN olmasın rica ediyoruz
1. Araç
Müslüm (Şofer)
Abdulkadir
Vedat (Keretli olan )
Mehmet son anda eklendi
Mahmut (Bursa)
İlker (Bursa)
2. Araç
Oktay+2
Muşlu Hacı
Osman+1
3.Araç
Pazar gelen şimdilik yok