arkadaşlar hala cevap vermediniz takımınız kurulduysa haftaya cumartesi -11-12 sizinle yapabiliriz hemen takımınızın yetkilisi kimse bana cevap yazsın çünkü rezervasyon yaptırıyorum ...antrenörümüz sayın aksoy ve takım arkadaşlarımız hazırız...
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar hala cevap vermediniz takımınız kurulduysa haftaya cumartesi -11-12 sizinle yapabiliriz hemen takımınızın yetkilisi kimse bana cevap yazsın çünkü rezervasyon yaptırıyorum ...antrenörümüz sayın aksoy ve takım arkadaşlarımız hazırız...
işte gördünüz mü?hodri meydan ,saha ya...
antrenörümüzün bir bildiği var bence gazetecilere demesinden maksat bizdeki takım ruhunu biliyor aslında biz Nizipteki gazeteciler seçme bir takım kurduk şimdi b takımı kuruyoruz yakında 2 nci b takımımızıda kuracağız ..
sahi sevgili ,selim,çalışmalarınız nerde yapılıyor ,haberim yok da?
Gazteciler halı saha futbol takımı Nizip coma meydan okuyor
ne zaman meyadan okuduz ki?
sayın başkan bizim takımımıza sponsor olan özyurt halı sahada çalışmalarımız devam ediyor bizi seyretmek isteyen arkadaşlar varsa burdan sesleniyorum cumartesi günleri 11 12 gelip seyredebilirler...
evet,duydunuz sevgili arkadaşlar,
ooo arkadaşlar burası baslık tan da anlaşılacagı gıbı ..NİZİP.COM spor külübü hakkındakı düşüncelrınızı yazın...:)
arkadaşım biz dünden hazırız.cumartesi 12-01 olsun
bizim takım herzaman hazır kıta.yeterki rakip bulabilellim.:)
Derviş abi bende spor kulübünüzde oynamak istiyorum bonservisim elimde tranfer olmama gerek yok sanırım zaten Nizip com cuyuz. menajerimde sen olursun:D
mehmet abi sen Formaları bastır şimdiden ben 27 numara giymek istiyorum mümknse. arkasındada böyük Harflerle C.ALİ
tabi ki biz de hazırız.hiç merak etmeyin
ne zaman dersen aksoyyine rakibiz.cali bonservisin ne kadar canım
olur rakip olalım
aksoy bu sefer bittiin sen ilk defa tanıştığımızda yapcam
Ya bu formalara çok gidermi ?:o
yo çok gitmez hemen yarın fiyat bildirim kardaş,yardımcı olalım.
sayın başkan takım halınde 300 ytl gidiyor derviş beyden sorduk
alpes sigorta aracılık ltd.şti(ömer-eshabil kısa) destek olacaktır başkanım
5 formada aksoydan yardımların için teşekkürler aksoy abim biraz yükün hafifledi admin abi alpessigorta ve ahmet aksoyda destek oluyor
sana dokunmaz ahmet abi 5 forma
sahada nasıl baş edecen onu anlamıyorum sayın aksoy pirate acayıp top oynar bilginız olsun
biz çok pirate gördük,pirate388,de bizde oynayacak.hiç merak etmeyin.
gökhan kardeşimiz de gelecekmi
admin abi biz yaptırıyoruz sizede yaptıralım öyle uygun yaparlar
tamam arkadaşlar haftaya cumartesi günü yani 5 mayıs cumartesiakşam özyurt halı sahada 11-12 sizinle maç yapıyoruz şimdiden hazırlıklara başlıyabilirsiniz..6.kişilkte..
prate tranfer oetmek isitiyorsan menajerimle görüş o bilir benim paha bicilmez oldugumu.bu arada yenilen takım mactan sonra corba ısmarlasınmı?
c.ali sakın pirate ye bakma ha?sakın ha kanma?
taraftara da corba varmıı...:)
yo yo,nargile var....kardaş
corban dan sonra ıyı gıder ahmet abi..::)
evet,anlaştık,gazetecileri yenerseniz bendensin....
:) :) eii bari kesın yenılırler gazetecıler...fark bıle atarızz..:)
hele siz bir saha ya inin görürüz...
AKSOY Bİ ORGANİZASYON YAPAMADIN BEEE.......ŞÖYLE KIRAN KIRANA MAÇLAR SEYREDELİMMMMM
haftaya cumartesi günü görüşüşeğiz bakalım hadi hayırlısı..biz aksoyun yüzünü kara çıkarmayız..
Yenen takımı kelle paça yemeye götürüm Hayri abinin yanına :)
sanada bu yakışır admin takımın yüzünü kara cıkarmaz...
güzel bir organizasyon bende varım orta saha defans farketmez, takım kuran kişiye nasıl ulaşacağız ?