neden olmas?n?
Yazdırılabilir Görünüm
neden olmas?n?
gerekli yerlere bu isteminiz iletilmi?tir.
Nizip'te do?ayla ba?ba?a kalmak istiyorsan istikamet Ta?ba?, mar? mar?...
Allah raz? olsun Ahmet abi harbiden (tabi gerçekle?irse) art?k Ta?ba??n bir ba?ka havas? olur. Bir de ?öyle bayra??n önüne ufak bir ?enlik alan? gibi bir düzenleme yap?l?rsa oooofffff
say?n aksoy da?ba?ad c?kt?n harika olmu? dedin peki nizibin icinde o darsokaklar ne öyle mesala pazarcami mahalesi hamam sokak saha mahalesi cay sokak bir araba gecinçe insan gecemiyor buralar ne olacak art? sabaha kadar elektirikler yan?yor o niye bunlar kimden c?k?yor yinede güzele güzel demek laz?m bende güzel olmu? diyorum yanl?z zeukmaya cöp kontürü konulmam?? onuda söyliyem.....
Edited by - ibram27 on 28 ?ub 2006 15:22:44
?brahim karde? yaz?ların? özellikle takip ediyorum,ama lütfen biraz ara?t?rman?z? tavsiye ederim. Pazar cami mahallesindeki dar sokaklardan bahsetmi?siniz ama onların sit alan? olup,kanunen elimizi dahi süremedi?imizi bilmeniz laz?m, bunu tüm Nizip halk? bilir.Özellikle ciddi bir u?ra??m?z var bu yönde , ama elimizi nereye atsak sit alan? çık?yor,ne yapabiliriz.Yani ?imdi pazar caminin dar sokaklar? yüzünden ta?ba?a mesire alan? yapmayal?mm??Nizip'te küçücük bir karpuzatan piknik alan? varken,?imdi Belk?s ve Ta?ba? ile beraber 3 adet mesire alan?m?z oldu.Art? bu mesire alanlar? öyle ciddi bir masrafla yap?lan i?ler de?ilki...Oraya dikilen direkler ve lambalar da o kadar büyütülecek bi?ey de?il.Ayr?ca ilçenin muhtelif yerlerinede 725 adet ayd?nlatma direkleri diktik, yani ilçemizi ta?ba? yüzünden ihmal etmiyoruz.
Zeugmaya çöp konteyneri konusunu da temizlik i?ler müdürümüze iletece?im.
Bu ta?ba?a nas?l gidebiliriz ?
Belk?staki mesire yeri tam olarak neresi ? Bir pazarda ben çocuklar? götüreyim.
abicim kafan? havaya kald?r bir tepe görünce arabay? o tarafa doo?ru sürrr...
?mdi ta?köprünün oradan sanayiye giderken tam fatih petrole girmeden bir yol var zaten orada sö?ütlü ve kocatepe yolu diye yazar o yolu dosdo?ru takip et. 5 km sonra ta?ba? diye bir tabela görürsün oradan da sola k?rınca ta?ba?tas?n.
Belk?s mesire alan?: Dutlu yolundan gidersiniz,birecik baraj? kav?a??ndan dönersiniz,otoban ?antiyesi ve zeugma yol ayr?m?n?da geçersiniz,seyir tepesine varmadan sola, su pompalama ve ar?tma istasyonuna var?rs?n?z,çaml?klara do?ru ilerledi?iniz zaman belk?s mesire alan?na varm?? olacaks?n?z.
sevgili admin,
benide davet edersen sana rehberlik ederim.selamlar
ta?ba? ta lamba yanmas? hususundaki sitem aynen iletilmi?tir.
taqşbaş ta bir pikniğin zamanı gelmedi mi?
Ayranlar benden
yumurta ,ekmek ve otubüs te belediye başkanımızdan,diğer ekstralar ise,imar müdürümüzden,bizden ise bir araya getirmek düşüyor.
gelmekte bana düşer her halde ahmet abim :)
Domates biber SaLataLık kimden ahmet abiii yokmu Tanıdıgınız bu işle ugrasan? :)
SabredeLim MevLam NeyLer NeyLerse MevLam GüzeL EyLer....
aßiLerim inanın su baskan 1 sene daha baskan oLsun Nizip Paris oLmassa doğal gaz gelmesse ßen de ßişey ßiLmiyorum ßu radan Kendine tebrikler ediyorum işinde coook basarıLı
geleneksel TAŞBAŞ pikniğine başlasak mı?ne dersiniz?
ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜNDE AMA GERÇEKTEN BÖYLE BİR PİKNİK DÜZENLENSE GÜZEL OLUR AMA GENİŞ KAPSAMLI BİR ŞEY LMASI LAZIM SENCE
ahmet abi hele sen bu sefer bizi gotürde gelecek seneye geleneksel yaparız ) Birde istanbul a yolculuk varmış 1 hafta içerisinde gidiş geliş olursa bende gelmek istiyorum ve benım yanımda bir kac arkadasda var sayın yardım sever iş adamlarımıza soylesenizde bizde hayırlarına sizinle beraber gelsek olmazmı? yardımlarınız için şimdiden tesekkür ederim
SabredeLim MevLam NeyLer NeyLerse MevLam GüzeL EyLer...
<h4 Sayın Ahmet abi bu işi yapacaksan uzatma abi... yani bi tarih koy artık. eger ben bu yükü alamam diyorsan eminim belediye yetkilileride yardımcı olurlar... yani sen varsın öncü şuan.. saygılarımla....</h4
o her konuda bize öncülük edeceğine canı gönülden inanıyorum şöyle güzel bir mangal hım yanında acı biber hiç de fena gelm
iyor kulağa bu işe hemn koyulmak lazım sizcede öyle değilmi?
valla abi sizler bizim büyüklerimiz oncelik ederseniz biz dünden hazırız
arkadaşlar unutmayin ,ilk bahar pikniği ve yumurta -ayran demiştik?
niye baharda mangal olmazmı sen büyük memlekete düşersen yumurta domates çok bulursun da bu hayat koşularında mangalı biraz zor yaparsın bu güzelliğin kıymetini bilmek lazım haksızmıyım?
evet ahmet abi hem bir sey onerdim ona cevap gelmedi hemde mangala olumsuz cevap yazdıgın için:(
sevgili kardeşim,
tarih konusunda başkanla görüşmem gerekiyor,birda mangal konusu bize lüks gelir.neden dersen,bizler,EMEKÇİ insanlarız.sevgiler
çok güzel olmuş
ahmet amcam haklı galiba mangal fazla lüks geliyor biz çiğ köfte yoğuralım en iyisi.
sayın savcım :) koftenın masraflarını siz karsılarsanız olur bu iş, zaten ahmet AKSOY abim yumurta ekmek ayranı ayarlamış allah razı olsun bizlere cok hakkı geciyor. Köfteyi yogurmakta bize düşer :).
SEVGİLİ CALİ,
istanbul dönüşü bir proğram yapacagız.sevgiler
Kardeşler harfene usulü ile olursa ne yaparsak yapalım güzel olur. Hem bu kadar insanın masrafını sayın aksoy'a yüklemek ne kadar doğru olur değil mi?
Harfene.
Harfene ne demek yaw...?COŞKUN ABİM AÇIKLARSA İYİ OLUR...
Harfene:Anlam bakımından toplu yapılan işlerde masrafların kişiler arasında para toplanarak yapılmasına harfene denir.Kiminin duası kiminin parasıda olur.
Taşbaş harikao lmuş bencede. Ama yolu o kadarda harika değil. Bir kere tren rayını geçerken bir tehlike atlatıyosun. Tümsek görüş mesafesini engelliyor. Sonra yollarda seni ufakta olsa araca zarar verecek patates tarlasını andıran çukurlar var. İşin en kötü tarafı ise yol ayrımındaki yol. Orada asfalt olsa ne olur ki. Çok mu masraflı olur. Toz duman kalkıyor. Orda piknik yapanları toza dumana katmanın bir anlamı yok. Yol da güzel olursa taşbaş gerçekten harika olur.
Vatandaş ister abi :)
alıntı:
"quote" freee_27 demişki:
Taşbaş harikao lmuş bencede. Ama yolu o kadarda harika değil. Bir kere tren rayını geçerken bir tehlike atlatıyosun. Tümsek görüş mesafesini engelliyor. Sonra yollarda seni ufakta olsa araca zarar verecek patates tarlasını andıran çukurlar var. İşin en kötü tarafı ise yol ayrımındaki yol. Orada asfalt olsa ne olur ki. Çok mu masraflı olur. Toz duman kalkıyor. Orda piknik yapanları toza dumana katmanın bir anlamı yok. Yol da güzel olursa taşbaş gerçekten harika olur.
hemen,
sevgili imar müdürüm,duyun bakın,vatandaş yoldan şikayetçi........
<div align="justify" Çok doğru yolla ilgili sıkıntıları biliyoruz ve hazırlıklarımız devam ediyor.Geçen yıl ancak yolun hafriyat işleri bitti.Bu yaz sezonu da inşallha yolun asfaltı bitmiş olacak.Maliyetten daha önemli sıkıntımız zaman.Şehir içinde de asfalt sıkıntılarımız çoktu.asfalt ekibi ve elipmanı da ancak tek ekip çalışabilir durumdaydı.Şükürler olsun bu yıl iki adet yeni asfalt silindiri aldık.Ekibi de ikiye böldük.Şehir içindeki asfalt çalışması herhalde farkediliyordur.Şehir içindeki sıkıntı biraz daha hafifleyince Taşbaş'ın asfaltına geçeceğiz.Zaman belirtmeyi sevmem ama en geç bir aya kadar başlamayı ümüt ediyor ve planlıyoruz</div
sevgili müdürüm.Latif bey,
aydınlatıcı bilgilerin için teşekkür ederim.işte aydın insan,işte belediyecilik budur.sevgiler