Aman yasminciðim,sizi bu kadar hiddete ve þiddete sevkeden sebep ne acaba?doðrusu sözlerinizden çok etkilendim.
Yazdýrýlabilir Görünüm
Aman yasminciðim,sizi bu kadar hiddete ve þiddete sevkeden sebep ne acaba?doðrusu sözlerinizden çok etkilendim.
esmasultan,bu sahýs marufoglu ortaokulundayken turkce hocasýydý.ogunku dersýnde kurban bayramýnýn(tovbe tovbe)ne kadar anlamsýz oldugunu koyunu kesmenýn cok sacma oldugunu yok her taraf pis pis kokuyomusda yok iþte ortalýk kan golune donuyomusda kesmessek neolurmuský neye dayanarak kurban kesýlýyomuský dýye konusurken býrden býre bende saf saf ama kurban bayramý olmasydý ýnsanlar býrbýrýný keseceklerdý dedým(ozaman oyle duymustum oyle soyledým)hadý kýzým hadý deyýp dalga gectý benýmle ama kendmegore bayramýmý savunmaya calýþtým oda kendýne gore dalga gectý ogun bugundur gordugum yerde selam býle vermem o hoca bozuntusuna
Evet anladýðým kadarýyla manevi deðerler hususunda gayet hassas bir yapýnýz var.Sanýrým Siz doðru olaný yapmýþsýnýz.Sizin yerinizde kim olsa ayný tepkiyi verirmiydi bilmem ama,galiba ben de sizin gibi davranýrdým diye bilirim.Çünkü kurban Allahýn bize vermiþ olduðu nimetlerin ve sýhhatin bir ifadesi olarak ona þükretmek adýna,bir de sofrasýnda haftalarca et yüzü göremeyenlere bir ikram olarak kestiðimiz,dahasý Allahýn rýzasýný umduðumuz bir ibadet türüdür.Aeo.un
mrb arkadaþlar ben de ilkokulu cumhuriyette okudum suna kagýsýz çok ii bi insan orta okulu bilal saide marufoðlu ilk okudum sonundada polis olduk 2004 te lise bitti zaten ege bölgesinde okudum liseyi þimdi antepten uzak bi bölgede görev yapýyorum burda eski ardaþlara bakým dedima ma hatýrlayamadým
1975-1980 yýllarý arasýnda belkýz ilkokulunda görev yapan deðerli öðretmenim Rukiye ÖZÇELÝK'e sonsuz sevgi ve hörmetlerimi sunar ellerinden öperim.Hüseyin GÜMÜÞ Ýskenderun.
ümit atik hocamýz ben 1984 cumhuriyet ilkokulunda iken yan snýfýn hocasý idi.ben böyle bir hocanýn kýymetini kendi öðretmenimle mukayase ederek, çocuk aklýmla takdir edebiliyordum. hiç öðrencisi olmadýðým halde çok deðerli özverili idi. bu da ilk olsun.:öðrencisi hiç olmadýðým halde .beni tanýmadýðý halde ümit hocamý sevgi ve saygý ile selamlarým.ayrýca hocamýza sevgisini arzeden tanýmadýðým arkadaþýmýda ,sizide vefanýzdan dolayý tebrik ederim.
sayýn zeki kayaçaðlayan için birkaç söz.;1-kurtun elinden kuzuyu kurtaran çoban ;kuzu için hürriyet kahramaný,kurt için ise en kötü adam.2-kimsenin bütün yüzünü öpme,birgün tükürmek için.kimsenin tüm yüzüne tükürme :bir gün öpmek için
Netice:sayýn hocam deðil ellerinizden ,yüzünüzden ayaklarýnýzýn altýndan bile öpüyorum.varsýn kurtlar rahatsýz olsun.6 yýl elinizin altýnda bulundum.talebe- hoca iliþkisinden ziyade pansiyondan,okul takýmýndan,ortaokul liseden yakýnen tanýma þerefine nail oldum.keþke imkan olsada yaptýðýnýz güzellikleri,babalýklarý,adamlýklarý anlatabilsem.abartmýyorum.isbat ederim. zeki bey ellerinden herkesin öpmeye layýk olmadýðý bir deðerdir.ben o yüzden ayaklarýnýn altýný dahi öperim
bu forumda yazan arkadaþlarýmýz hocalarýmýzla ilgili olumsuz yazmayý hakketse bile yazmayalým lütfen. hocalarýmýza saygýlý olalým derim. hüsnü zanda isabetsizlik,su-i zanda isabetten iyidir.
uzerýmde emegý olan butun hocalarýma dualarýmda her zaman yer var.tabýký onlarda ýnsan mutlaka hatalarý olmustur ama bence yýnede on larýn býzým uzerýmýzde hakký var.emeklerý var.duayý hakedýyorlar.ve unutmamak lazýmký varsada ýcýmýzde ukde yasýmýz kucukte olsa affetmek buyukluktur
þu anda mersinde öðretmenlik yapmaktayým.sizin gibi deðerli öðrenciler yetiþtirmeye devam ediyorum.güzel sözlerinden dolayý sana teþekkür ederim. bir öðretmen için engüzel þeylerdir bunlar.bütün öðrencilerime sevgilerimle. ÜMÝT ATÝK
dersýmýz bos oldugu býrgun nobetcý ogretmen olan sevgýlý aysel aksoy hocamýz sýnýfýmýza gelýp cok ses yaptýgýmýz ýcýn sýra dayagý cekmeye basladý. basladý ýyýde ettý ama keske 40 kýsýyý dovmek ýcýn ellerýný degýlde býr sopa kullansaydý.sakacý arkadaslardan hocam nolur bý daha vur dýyenler olmustu. býz ýký tane ellerýmýzden dayak yerken o en az 80 tane yedý. aklýma geldýkce gulýymmý aglýymmý býlmem:=).hocam ellerýnden opuyorum ama bu tatlý anýyý yazamadan edemedým nolur affet.
sezgin ak ýsýmlý mukemmel edebýyat ogretmenýný unutmak býze yakýsmaz.ellerýnden operým.hemde defalarca.eger býraz kendýme guvenseydým o ogretmenýmýn sayesýnde edebýyatcý yada yazar olma hayalým gerceklesebýlýrdý.
Yasmin ve esma sultan kardeþlerim bu söylemler her zaman olan þeyler, yok hayvanlara eziyet ediliyormuþ vay efendim hayvan haklarýymýþ. Yýlda bir kere kurban kesilmesini eleþtiren insanlar Kurban bayramý dýþýnda yýlýn 12 ayýnda her gün kesilen hayvanlarýn etlerini yerken akýlarýna gelmiyor. Bir kurban bayramýnda akýllarýna geliyor. Bu düþüncelerin maksadý baþka.
Evet Yukarýdaki Hocalarýn Bir Kacý Hariç Hepsi Benimde Derslerime Girdiler Hepsini Saygý Ile Yad Ediyorum.zeki Kayaçaðlayan Ve Mehmet Kýlýç(tarih Hoca)nevin Canoðlu Na Saygýlarýmý Sunuyorum
Ben 1989_1990 Mezunuyum Tüm 6ed Sýnýfýna Ve Hocalarýma Sevgilerimi Gönderiyorum.
Bülent Sarýdað
Zeki KARAÇAÐLAYAN hocama selamlarýmý sunar ellerinden öperim.Hüseyin GÜMÜÞ- Ýskenderun
1983-1986 yýllarý arasýnda Nizip Lisesinde tarih öðretmenim olan deðerli hocam Mehmet Kýlýç'a selamlarýmý sunar ellerinden öperim.
Nizip Lisesinde tarih öðretmenim Mehmet KILIÇ'a selamlarýmý sunarým.Hüseyin GÜMÜÞ-iSKENDERUN
sezgin bey tam bir beyefendi idi.divan edebiyatýnda ulama-vasl sanatýný anlatýrken kendi ismini örnek verdiði için ismi düz okunmazdý.sezginnnnnnak derdi. ismin sonundaki n harfi soyismindeki a ile birleþtirilerek okunurdu.tami bir centilmendi.ellerinden öpülecek hocalarýmýzdandý.sevgi ve saygý ile yad ederiz hocamýzý.
saygýdeðer hocam Ümit ATÝK nasýlsýnýz?sizi çok seviyorum.Cumhuiyet Ýlköðretim Okulundan öðrenciniz emel ben, biz 3. sýftayken tayininiz çýkmýþtý..bizi býraktýnýz..çok üzülmüþtük..ama burada þimdi mesajýnýzý gördüm çok mutlu oldum..o küçük öðrenciniz þimdi mühendis oldu..ellerinizden öperim saygý ve sevgilerimle ..
ben hep seni merak ederdim caným kýzým. iyi haberlerini aldýðým için çok mutlu oldum.hayatýnda mutluluklar dilerim caným kýzým. ÜMÝT ATÝK
1986-MEZUNUYUM....O GÜNLERDEN HOCALARIMIZDAN;
ZEKÝ KAYAÇAÐLAYAN-HASAN TULUK-NÜKREMÝN KARAÜZÜM
HALÝL AYDOÐMUÞ-NURAY AYDIN-Ö.FARUK ALTIPARMAK
MEHMET SIR-LEYLA SIR-HALÝL CERÝT-HÝDAYET TAN-ÞENAY ÖZTÜRK-ADEM ÖZAKAN-MEHMET KILIÇ(TARÝHÇÝ)-MEHMET KILIÇ(FENCÝ)-HÝDAYET TAN-HALÝL DAÞIYICI-MELEK ÖZTÜRK
ÝBÝÞ MERTOÐLU-SEHER CERÝT-MÜSLÜM GÜNAY...VE ÝSMÝNÝ HATIRLAYAMADIÐIM(LAKAPLARIYLA YAZMAK ÝSTEMEDÝM)
HEPSÝNÝNDE ELLERÝNDEN ÖPÜYOM....BU ARADA H.DAÞIYICI HOCAMIZIN VEFAT ETTÝÐÝNÝ BÝLÝYOM...BAÞIMIZ SAÐOLSUN.ALLAHTAN RAHMET DÝLÝYOM...ÞU AN BURSADAYIM...BÝ HABER ALISAM...MEHMET SIR VE LEYLA SIR HOCAMIZI GÖRMEYÝ ÇOK ARZU EDÝYOM...GEMLÝKLÝYDÝLER...
milli takým yarýfinalist oldu ya..milli gururumuz okþandý.sevindik. bu esnada zeki kayaçaðlayan hocamýz aklýma geldi. hocamýz bayrak göndere çekilirken istiklal marþý okunurken çok hassasiyet gösterirdi.sorarým sizlere ;marþýmýz okunurken" hayýr böyle okunmaz,istiklal marþýmýz içten ,candan okunur " diye yarýda kesen yeni baþtan okutan ,kitle psikolojisi ile ,kendi duruþ ve okuyuþu ile bizleride coþturan bu memlekette kaç tane hoca vardýr.bu hareketi hocamýzdan herkes defeatla görmüþtür. bu refleksi gösteren kaç idareci vardýr? ne mutlu hatýralarda böylesine onurlu ,örnek bir davranýþla iz býrakanlara.....
sanýrým þimdi gazi mustafa kemal ilköðertim okulu mezunusunuz.. ve sanýrým benim alt devremsiniz bahsi geçen öðretmenler için bilðilendirmek istedim...
son duydugumda Naim hoca osmaniyedeydi ve Þenay hocamda Adanadaydý... her öðretmen iz býrakamýyor ama bazý insanlar vardý doðuþtan öðretmen için doðarlar isimleri beyinlere iþlenmiþ o büyük insanlarý saygýyla anýyorum....
Keratalar sizi.:D 1983-1984 öðretim yýlýnda Nizip Ortaokulu'da Ýngilizce Öðretmeni olarak görev yapmýþtým. Nizip'i hiç unutmadým. Ama içlerinizde öðrencim olanlar (ki mutlaka vardýr) beni unutmuþlar demekki. Hani uzun boylu, mavi gözlü, motorlu öðretmeniniz. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Merhabalar Mehmet Aydoðdu hocam ben 2002 Bilal saide marufoðlu Ý.Ö.O mezunlarýndaným.Saygýdeðer hocam belki siz beni tanýmayacaksýnýz ama ben isminizi duyunca bu benim Fen Bilgisi öðretmedim diyebildim:)Liseyi Ýstanbulda okudum.Þu an Ýstanbulda yaþamaktayým.Sonsuz saygýlar sevgiler sunar ellerinizden öperimmm.NAZLI ULUKUÞ...
Selam Arkadaþlar,
Nizip'li olmamama raðmen babamýn iþi dolayýsýyla 1987-91 yýllarý arasýnda Nizipte bulunduk ve Nizip Ortaokulu ile Nizip Lisesi Mezunuyum. 1991 senesinde 6 SOS.ED.A sýnýfýndan mezun oldum. O zamanki hocalarýmýn isimlerini burada okumak beni çok heyecenlandýrdý. Þu anki durumunu bilmiyorum ama bizim zamanýmýzda Nizip Lisesi ÖSS sýnavýnda baþarý saðlamýþ bir okuldu. O zaman kýzmýþ olsakta bunu disiplinli öðretim kadrosuna borçlu olduðunu biliyorum.
Nizip Lisesinden Sonra Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdim. 14 sene kadar bilgisayar sektöründe çalýþtýktan sonra geçen sene Doðuþ Üniversitesinde Ýþletme Yüksek Lisansýna baþladým ve üretim sistemleri üzerine tezimi hazýrlýyorum þimdi. Doktora içinse Beykent Üniversitesi ile görüþmelerim olumlu gidiyo. Bakalým sonunda bir üniversitede öðretim görevlisi olmak istiyorum ama kýsmet.
Nizip Lisesinden aldýðým diplomamý hala saklýyorum. Doktora diplomamý aldýðým zaman en baþa lise diplomamý asmayý düþünüyorum.
Not: Bizim dönemimizde lise müdürü Halil Daþýyýcý hocamýzdý ve diplomamda imzasý var. Bu forumda kendisinin vefat ettiðini öðrendim ve çok üzüldüm. Allah rehmet eylesin.
Ýsmini Unutmadýðým Hocalarým:
Melek Öztürk
halil Ýbrahim Daþýyýcý
Nevin Canoðlu(sýnýf öðretmenimizdi)
Mehmet Uçan
Mehmet Kýlýç
Necip Kýlýç
Mustafa Erdoðan
Halil Aydoðmuþ
ilk okul öðretmenim AYSEL CENGÝZ
ortaokul bilal saide marufoðlu ortaokulu öðretmenlerim
ALÝ AÇIKGÖZ
PERVÝN EKÝNCÝ
ZERRÝN HOCA
NECÝP KILIÇ
METÝN KESKÝNRÜZGAR
ADÝL HOCA
KEMAL KURT
NÝZÝP LÝSESÝ
NECÝP KILIÇ
MELEK ÖZTÜRK (MELEK ANNE)
ÝLKNUR HOCA
MUSTAFA HOCA
NEVÝN HOCA
ÖMER KÜÇÜK (RAHMETLÝ OLDU)
MEHMET KILIÇ
viladan bozduman md. yardýmcýsý
þerife suludere türkçe
niyazi dikenli tarih
naim güler oðrafya
meltem çakýr türkçe
mehmet arý ilkokul
mehmet adbatýran tarým
ahmet ataoðlu
hepsinin elerinden öpüyorum
Mustafa YENÝEKÝNCÝ , din öðretmenimizi unutmayýn , melek hoca, mehmet kýlýç, halil taþýyýcý .... ne günlerdi...
endüstri meslak lisesinde ismail gürün deyince akansular dururdu þehmuz acar hocamýz vardý þimdi noldu bilmiyorum derste onun evet demesini sayardýkiki lafýnýn biri evet çolar yani çocuklar demek istiyordersi kitaptan okuyarak anlatýrdý okuduðunu bile yanlýþ anlatýrdý kimya ve biyolojiye girerdi ve ilginç olan þu ki lise 3de öz abim benim mikroiþlemci dersime girdi bir yýl okul dar olmuþtu bana celal bayýndýr osman tuna aydýn bozkurt þaban hoca ahmet çiçek betül hoca abdulkadirriþvanlý izzet hoca daha neler neler
Bu deðerli hizmeti bizlere sunan deðerli arkadaþlara çok teþekürler.
NECÝP KILIÇ
Emekli öðretmen
Bizleri unutmayan siz deðerli öðrencileri unutmak mümkün mü?Anýlmak kadar güzel bir þey varmý? Biz öðretmenler sizleri andýkça gençlik yýllarýmýzý hatýrlatýyor.Onunla avunuyoruz. Eskiler (yaþlýlar)hatýralarýyla yaþarlar. 1972 -1977 Nizip lisesinde öðretmen ve md yrd cýlýðý.1977-1980 Nizip ortaokulu md. yrd cýlýðý 1980/1981 nizip yatýlý bölge okulunda md.cýlýýðý 1981/1998 Nizip lisesi matematik öðretmenliði 1998/ 2001 Nizip Ýmam hatip lisesinde müdürlük yaptýktan sonra emekli oldum. Çanakkalede 3 yýl öðretmenliðimin dýþýnda 1972/2001 yýllarý arasý hep Güzel Nizip'imin güzel öðrencilerine hizmet etmekten gurur duydum. Bütün öðrencilerimin gözlerinden öperim.
öncelikle bütün hocalarima sonsuz saygilar selamlar..
ali alkan ilk okulu ögretmenim cok ama cok sevdigim gülay tasiyici..
orta okul ögretmenlerimden unutmadiklarim unuttugum vrsa affetsinler...
nuri ögüt
ali acikgöz
zeydan hoca
melek hoca resim ögretmeni
kubilay cetin
lise ögretmenlerim
necmettin kilic okul müdürü en cok sevdigim su konusmasi cocuklar krevetlerinizi baglayin lütfen::))cok gülerik
deniz hoca beden ögretmenimizdi
süreyya hoca
din hocasi mustafa yeniekinci
latif bozdogan
mehmet ucan
mehmet kilic
halil aydogdu
simdi aklima gelen bunlar..
geldikce yazarim canim hocalarim hepside cok severdim onlrda beni tabii:::))
Mesleki eðitim merkezi unutamadýðým hocalarým
Servet BÜYÜKTEKE
Kadir TEKÝN
Ergun kamalý
Hocalarýma Saygýlar sunarým...
1985 li yýllarda ortaokulda iken sayýn necib kýlýç hocamýz için,bazý hocalarýmýz "benim de hocam "derlerdi..bir nevi hocalarýn hocasý gibi bir saygýnlýðý vardý hocamýzýn..biraz daha aklýmýz ve yaþýmýz ilerleyince hocamýzýn öðretmenler odasýnda gerçekten saygýn bir yeri olduðunu gözlemledik.lisede iken hocamýzdan mesaim oldu...SAYIN HOCAM..þu satýrlarý yazarken bile ,bu satýrlarda sizin katkýnýz mutlaka vardýr.havuza damlayan su misali her hocamýzýn üzerimizde mutlaka haklarý var.sizin gibi deðerli hocalarýmýzý burda görmek bizi duygulandýrdý.sitemizi onurlandýrdýnýz hocam..tüm öðrencileriniz adýna ellerinizden ,tüm hocalarýmýz namýna hürmetle öpüyorum...
Nursel YILDIZ ilkokul öðretmenime
Silifkeli Metin öðretmenime
Leyla SIR
Mehmet UÇAN
Osman TUNA
Etem IÞIK
ismini hatýrlamaðým tüm öðretmenlerime sonsuz þükranlarým sunuyorum
Nbr
bülent nerdesin
mrb bende unutamadýðým hocalarým var baþta Mahli Boyacý , mehmet kýlýnç, zekiye izler, ilkokul hocam naþide sarýaltýn(pek sevmem), ahmet akkuþ, menzeher alaca, ahmet kaya, beden hocamýz þehla, hüseyin yýlmmaz,